22 år

Online for nylig

Lykke Hajian

Lykke Hajian

Jeg har efterhånden skrevet om mig selv så mange gang, men nu gør jeg det så igen. Jeg blev student i atten, har efterfølgende arbejdet i en bager på deltid, i Lidl tre måneder, hvorefter jeg tog på skoleskibet Georg Stage. Det var her jeg begyndte at læse mange bøger, måske som en tilflugt fra den hektiske hverdag. Jeg kom hjem arbejdede i Kvickly, mens jeg boede hos far. Jeg fik sparet op til at flyve til den anden side af kloden. Jeg boede med nogle mennesker i Australien, og glemte måske mig selv mere. Jeg kom hjem to uger før jeg begyndte min værnepligt i Fredericia. Nu sidder jeg her, på min lillesøsters værelse måske endnu mere forvirret end nogensinde.

Publiceret: 7
Afgivet: 32
Modtaget: 19
Puls: 44,6

Medlem siden 15/01-2021
Køn og alder Dreng/mand · 22 år · Vandmanden
Tekster publiceret 2021 (8)
Kommentarer 2021 (33)
Flest kommentarer til Claus Poulsen (ClPollux) · Rud Stenfisker (Stenfisker) · Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14) · Cille Bo · Kathrine Knoth (Denungeblødendepoet)
Flest kommentarer fra Louise Amkær (Anlou) · Kåemer Asmussen (Kåemer) · Rud Stenfisker (Stenfisker) · Kathrine Knoth (Denungeblødendepoet) · Fenella Overgaard (Fenella)
Debatindlæg 2021 (1)
Tekstdebatter
2 måneder, 25 dage siden
Det må være mig. Jeg vidste ikke at man ikke måtte bruge engelske titler. Det er noteret

Nye brugere