19 år

Online 27 dage siden

Lykke Kamp Larsen

LykkeKampLarsen

Mit navn er Lykke, jeg er 19 år og er snart færdig med gymnasiet. Jeg oprettede egentlig bare brugeren her, da jeg elsker at skrive digte og jeg godt kunne tænke mig at dele dem herinde. Jeg er utroligt inspireret af Michael Strunge og den måde han opfattede samfundet på. Og jeg begyndte selv at skrive digte, da jeg var i en depressiv periode i mit liv - dette har hjulpet mig utroligt meget.

Publiceret: 1
Afgivet: 5
Modtaget: 4
Puls: 14,5

Medlem siden 15/12-2018
Køn og alder Pige/kvinde · 19 år · Tyren
Tekster publiceret 2018 (1)
Kommentarer 2018 (5)
Flest kommentarer til Britt Ravn (Danserinden) · Sys Høj (Forårsglad) · Amalie S. Hjarsen (Malle2684) · Ulla Hexibru (heksemutter) · Nils Højsager-Jessen (storyteller)
Flest kommentarer fra Bettina Vestesen (Bettina V) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Per Jørgensen (Hellerhigh) · Carina Malene Rømer (Lillemor)
Digte
1 måned, 1 dag siden
Livet er en rutjebane, med op og nedture, og det belyser du virkelig godt i dit digt!
Blandede tekster
1 måned, 1 dag siden
Virkelig godt digt, og super relatable, det er godt at man tænker på forskellige måder, og vigtigst af alt, hvad man har lært af hinanden!
Digte
1 måned, 6 dage siden
Rigtig godt digt om dagens samfund! Og jeg er så enig i dine udtalelser, det er for dårligt at vi lever i et samfund som dette idag!
Digte
1 måned, 6 dage siden
Godt digt om kærlighed, velformuleret og er vild med de sidste linjer hvor du skriver “føle det sidste før de tager den sidste rest frihed fra os”
Digte
1 måned, 6 dage siden
Super godt digt! Jeg kan virkelig relatere til dine frustrationer, og du belyser så fint det der er dit fokuspunkt for hele digtet!

Nye brugere