26 år

Online 2683 dage siden

Mia Christensen

Mia Christensen

Mit navn er Mia Christensen, og jeg har 15år på bagen. Lige siden jeg lærte at læse og skrive, har jeg altid godt kunne lide at skrive noveller. Når jeg skriver, sidder jeg i en helt anden verden. Det er min verden, hvor alt kan ske... Min inspiration kommer fra mange ting, bla. musik, bøger og film. Nogle gange er det mine fingre der bare skriver, før jeg har tænkt det igennem. Andre gange er det grundigt tænkt igennem. Det er lidt med forskel. Både kritik og ris og ros modtages med glæde, da det kan gøre mig bedre, end jeg er nu. Jeg kan også finde på at skrive fra min hverdag eller ud fra, hvad jeg har oplevet.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 18/01-2009
Køn og alder Pige/kvinde · 26 år · Skorpionen
Tekster publiceret 2010 (3) · 2009 (6)
Kommentarer 2010 (16) · 2009 (17)
Flest kommentarer til Jin Oh · Sebastian C. Christensen (Poetrydog) · Nete Krøll · Michael Leranne · Henrik Due Sjørslev (henrikdue)
Flest kommentarer fra Mogens Sørensen (Mons1957) · Jin Oh · Spruttefar · Mikala Rosenkilde (Mikala) · Nicolai D. Just Olesen (Yokio)
Debatindlæg 2009 (4)
Dagbogsindlæg 2009 (3)
Dialogi
11 år siden
“Giv mig din pung!” · “Hvorfor skulle jeg dog gøre det?” spurgte den gamle dame forvirret. · “Giv mig nu bare din pung, gamle dame!” · “Nu er du uhøflig, unge mand! Jeg er ikke én dag over 70!” · “Giv mig nu ... [...]
Når enden er nær
11 år siden
Jeg kigger frem bag et af træerne. Nogle mennesker er igang med at fælde et træ længere henne af stien. Jeg hader menneskerne. De tog min mor fra mig, nu har jeg tænkt mig at tage en af dem. Øje for ø... [...]

Nye brugere