44 år

Online 524 dage siden

Rosa Bjerglund

MissNelveg

Som mange andre finder jeg denne præsentationstekst svær.. hvordan præsenterer jeg mig selv - som den jeg er eller som den jeg gerne vil være. Det kan til tider være svært at se sig selv som den man er - og ikke altid ligelydende med andres version af én. Jeg kan dog helt konkret fortælle, at jeg er mor, hustru, datter, søster og uddannet jurist - litteratur er min lidenskab desværre ikke ligeledes min profession. Jeg ser frem til at læse jeres tekster og håber I vil finde mine tekster interessante nok til at læse og muligvis bemærke på. I vil hovedsageligt se kortprosa og noveller fra min side - måske vil jeg forsøge mig med et digt i ny og næ.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 15/09-2015
Køn og alder Pige/kvinde · 44 år · Løven
Tekster publiceret 2019 (1)
Kommentarer 2019 (9) · 2015 (20)
Flest kommentarer til Oliver Toftild Boel (Olimshk) · Jytte Black (Lilla Blomst) · Sys Høj (Forårsglad) · Mette Boe Christensen (MollyTrine) · Louise Britt Pedersen (SilverDragon)
Flest kommentarer fra Nahkuri Markku (Dyppepennen) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Andy Reed (Sunday Morning) · Poul Erik Pedersen (Poulerik) · Johannes Hansen (svævende-sind)

Ingen aktivitet

Seneste 100 dage


Nye brugere