35 år

Online 327 dage siden

Malene Petersen

Mudley

Amatør forfatterinde på 34 år, med en haltende tegnsætning og stave evne.
Tilgengæld autentisk og tangerende skør, på den fede måde.
Formålet med at optage en plads i fyldepennens univers, er udelukkende for at ventilere og evt finde aha-oplevelser i andre ligesindedes tekster.
Mine skriverier vil muligvis forekomme nogen som værende rodede, inklusiv mig selv. Ikke desto mindre, så håber jeg, at jeg formår og gøre mig selv forståelig, i ved end jeg får nedfældet med den digitale blyant.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 22/06-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 35 år · Fisken
Tekster publiceret 2019 (2)
Kommentarer 2019 (5)
Flest kommentarer til Inge Erhard (Inghard) · Louise Castella (Loucastella) · Anastacia Svensson (AnaVienna) · Casper Götterup Damsbo (Casper G. Damsbo) · Kathrine Johansen (Kathrine96)
Flest kommentarer fra Anika Ahlquist (Anna Annika) · Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) · Johnny Rasmussen (Qriathor) · Ida Hansen (Kajaki)
Filosofihulen
11 måneder, 23 dage siden
1 kommentarer
Har i nogensinde lagt mærke til, at undertrykt følelelser har flere fællesnævnere med tourette, end politik har med korruption? · Undertrykker man dem længe nok, hober de sig op og bliver værre når de f... [...]
tanke, forståelse
Blandede tekster
1 år siden
3 kommentarer
Midt i et røgfyldt lokale, sad jeg og indtog den ene øl efter den anden, da solen stod op i morges. · Der var en kødrand af unge, smukke mennesker i baren, der dansede sammen til de festlige toner der b... [...]

Nye brugere