19 år

Online 605 dage siden

Natasja B. Lindh

Nabilini

Jeg er en genert og introvært 17årig pige, som går på Den Pædagogiske Assistent uddannelse, for at kunne læse vider til pædagog.
Jeg har gennem folkeskolen, haft sine kampe med ordblindhed gennem årerne, men er nu end med både at være glad for at læse og skrive fantasy historier.
Ude for skoletiden, bruger jeg meget tid på pc-spil, sammen med vennerne og læser en masse bøger, som har vakt min interesse for historieskrivning.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 10/08-2018
Køn og alder Pige/kvinde · 19 år · Tyren
Tekster publiceret 2018 (2)
Kommentarer 2018 (2)
Flest kommentarer til Timmy H. Jørgensen (BimmerenTheBimski) · Pia Hansen
Flest kommentarer fra Pernille Rosenberg Wesselink (nillepoulsen) · Timmy H. Jørgensen (BimmerenTheBimski) · Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik) · Julie Gry Carstensen (digterinden) · Mikala Rosenkilde (Mikala)
Fantasy
2 år siden
3 kommentarer
Da jeg vågnede var jeg glad og klar på en ny dag, indtil jeg kom i tanke om dagen før. Jeg rullede mig sammen på sengen og lod alle følelserne få plads. · Vreden til Dimitrios over at have bortført mig,... [...]
Fantasy
2 år siden
5 kommentarer
Min vejrtrækning var hurtig, jeg var lige nået ind i gyden, da jeg snublede, blodet strømmede ned ad armen og dannede en tyk glinsende rød pøl af blod på jorden. Jeg kravlede hen til væggen, jeg kom u... [...]
overnaturligt

Nye brugere