27 år

Online for nylig

Nadia Kebaier

NadiaK

Jeg hedder Nadia og er 27 år gammel. Jeg har siden barnsben elsket at skrive og læse. Min foretrukne genre er gys/horror og mystik. Jeg skriver dog selv både gys og realisme. Mine skriverier er mest i form af noveller, men jeg har også tidligere eksperimenteret med poesi og et romanmanuskript.
Jeg er her for at få respons på mine tekster og at give feedback på andres produktioner. Det er skønt at have fundet en form for skrivefællesskab :)

Publiceret: 0
Afgivet: 13
Modtaget: 0
Puls: 7,3

Medlem siden 19/01-2021
Køn og alder Pige/kvinde · 27 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2021 (5)
Kommentarer 2021 (14)
Flest kommentarer til Maria Louise S. Jensen (mlsj) · Kathrine Knoth (Denungeblødendepoet) · Rud Stenfisker (Stenfisker) · Poul Brasch (Blækhuset) · Fenella Overgaard (Fenella)
Debatindlæg 2021 (2)
Fyldepennen
2 måneder, 19 dage siden
Hmmm, jeg tror egentlig ikke, at nogle må og andre ikke må - tror, at det generelt er meningen, at indholdet på siden skal være på dansk, men at de, som alligevel vælger at skrive på engelsk, får lov ... [...]
Tekstdebatter
2 måneder, 21 dage siden
Jeg har ofte fået at vide at en novelle er omkring de 10.000 ord. Men jeg tror det varierer rigtig meget. · Jeg tror, at en opdelt novelle kaldes en føljeton. Så det kan vel godt lade sig gøre at skrive... [...]

Nye brugere