26 år

Online 233 dage siden

Herta Bech

Ordblaend

Jeg er 24 år og studerer dansk på Københavns universitet. Litteratur er og har altid været én af mine store interesser, og jeg har efterhånden fundet ud af, at jeg også har en stor passion for at skrive mine egne tekster.
Jeg lader mig ofte inspirere af de forfattere, som jeg læser. Ét emne der især interesserer mig meget er "magisk realisme", og det er også noget som jeg selv forsøger at indføre i mine tekster.
Jeg har skrevet i et par år nu og søger et sted, hvor jeg kan møde andre skribenter og eventuelt lægge mine tekster op, så jeg kan få feedback. Og ligeledes læse andres tekster og på den måde udvikle mine egne evner.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 24/07-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 26 år · Vægten
Tekster publiceret 2019 (2)
Kommentarer 2019 (9)
Flest kommentarer til Jonas Falk-Rønne · Emily Eisvang (EmilieS) · Vithu Amirthanathan (Vithu) · Ida Martell (Idaharenhue) · Nina E. Kirkmand (Miniebsen)
Flest kommentarer fra Nicolas Jessen · Erling Thestrup (ordkløver6) · Siri Reese Kragesteen (crowstone) · Pia Hansen · Selma Bartholin (S0fia)
Noveller
1 år, 6 måneder siden
5 kommentarer
"Hvad med at få dig en hund?" · Jeg har siddet og gloet ned i min halvtømte kaffekop og registrerer kun bemærkningen med et halvt øre. Servietten der ligger på underkoppen er prydet med små blå klokkebl... [...]
kvinde, sårbarhed, mennesker
Noveller
1 år, 6 måneder siden
2 kommentarer
Kulden der klamrer sig om kroppen som en hinde, får hendes knogler til at ryste på en underlig måde, som ville de bryde den tynde hud. Mødet med isvandet, der ikke syntes så koldt, da kun tåen blev dy... [...]

Nye brugere