38 år

Online 43 dage siden

Oruhyl Sander

Peter Watts

Jeg har fået en idé til en roman. Det er umuligt for mig at glemme den. Jeg har aldrig før prøvet at skrive en historie, men nu bliver jeg nød til at prøve. Anyway, jeg er her for at lære, hvordan man griber et så omfattende projekt an og få en idé om hvad det indebærer at skive 300-400 sider. Alle gode råd er velkomne. Jeg glæder mig til lære at skrive.
Nybegynderen

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 2,8

Medlem siden 19/02-2013
Køn og alder Dreng/mand · 38 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2019 (1) · 2013 (1)
Kommentarer 2019 (8) · 2013 (5)
Flest kommentarer til Kenn Bruun · Ganniae Hajonsen (Ganniae) · Niels F. Juul (Niels Juul) · Søren Wellendorph (Villain) · Kathrine Johansen (Kathrine96)
Flest kommentarer fra Brian Wind-Hansen · Ulla Hexibru (heksemutter) · Daniel Larsen (DLarsen) · Kenn Bruun · Maria Krath (Maria-krath)
Drabble-drama
8 år siden
Amfetaminen brændte i næsen, en lille bloddråbe blev tværet ud på min finger. - fy for fanden, hvor det smager. Hvad fanden er det for noget lort, du sælger. Bjørnen sad med udspilede pupiller, og så ... [...]
Inspirationsøvelse #7
8 år siden
(Mine ord var: Guldfugl, talekonsulent, attentatmand, strøgtur, stumpnæse) · Folk glor. Lad dog vær med at glo, idioter mand. Hvis mor havde været her, havde hun skældt dem ud. · Jamen så siger jeg tak fo... [...]

Nye brugere