62 år

Online for nylig

Poul Erik Pedersen

Poulerik

Har altid haft det at skrive som hobby. jeg har siden midten af halvfemserne haft en lang række kronikker i landsdækkende aviser, fået trykt novelleagtige ting og digte.
Tidligere kom jeg ofte ind i en ond cirkel, da ingen forventede jeg sagde noget. Havde jeg noget på hjerte, blev jeg ofte forbigået. I mange år var det sådan, at andre ikke forventede at jeg deltog.
Dette førte ofte til en enorm frustration, et lavt selvværd og gav mig manglende tillid til mine sociale evner. At det var blevet sådan er en anden historie, som det tog et par årtier at rette op på.
Jeg har dog altid haft lyst til [...]

Publiceret: 5
Afgivet: 11
Modtaget: 19
Puls: 41,1

Medlem siden 19/10-2018
Køn og alder Dreng/mand · 62 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2019 (39)
Kommentarer 2019 (244) · 2018 (1)
Flest kommentarer til Anastacia Svensson (AnaVienna) · Ole Madsen (o-madsen) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Hanna Henriksen (Freja Brabrand) · Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
Flest kommentarer fra Ole Madsen (o-madsen) · Mette Boe Christensen (MollyTrine) · Inge Erhard (Inghard) · Johnny Rasmussen (Qriathor) · Ida Pedersen (Anita A)
Viser tekster i kategorien

Filosofihulen

Vis alle kategorier
Filosofihulen
9 måneder, 6 dage siden
10 kommentarer
På sin færd gennem verdensrummet møder jorden en anden planet. Jorden klør sig, pruster og stønner i feber. Den anden planet spørger jorden, "hvad er der dog galt." Jorden gisper og får fremstammet, "... [...]
Filosofihulen
9 måneder, 6 dage siden
4 kommentarer
En dag vil der ikke være nogen tilbage, som kan huske mig. Da er jeg ikke længere til stede i noget menneskes hukommelse. For enhver af os vil der være et sidste, sandsynligvis meget gammelt menneske,... [...]
Filosofihulen
9 måneder, 9 dage siden
5 kommentarer
Det er sproget, der gør det. Det kan rutinemæssigt kværne os ned i smålighed og misantropi, og det kan genopvække en tiltro til menneskelig generøsitet og idealisme. Når vi hører en levende krop i, hv... [...]

Nye brugere