19 år

Online 69 dage siden

Rayana Khamzatova

RKhamzatova

Jeg har aldrig rigtig været i stand til at definere mig selv eller min eksistens, men et eller andet sted i kraniets myldren har jeg været i stand til at sige meget mere om mit liv og mine fremskridt med de ord jeg skriver på det blanke papir, end hvad jeg nogensinde har kunnet sige med min egen mund. At forstå og være til er for mig, den formulering jeg kommer frem til når jeg sammensætter et digt eller en tekst om alt mellem himmel og jord.
Jeg er meget mere end hvad jeg viser og hvad jeg siger; det her er mig.

Publiceret: 2
Afgivet: 10
Modtaget: 8
Puls: 17,5

Medlem siden 06/03-2017
Køn og alder Pige/kvinde · 19 år · Skytten
Tekster publiceret 2022 (2) · 2021 (5)
Kommentarer 2022 (10) · 2021 (15)
Flest kommentarer til Regn Christian Gotfredsen (Regn0nfire) · Berith Reinholt (Berith) · Claus Poulsen (ClPollux) · Rud Stenfisker (Stenfisker) · Piet S Knudsen (SpiritInk)
Flest kommentarer fra Camilla Diedrich (PoemsbyC) · Rud Stenfisker (Stenfisker) · Anna Berthelsen (AnnaPigen3) · Bjørn Langkilde · Michelle Jeannie Madsen (Frk. Madsen)
Dagbogsindlæg 2021 (1)
Digte
3 måneder, 3 dage siden
Hej Claus · Jeg måtte lige læse digtet igennem mindst tre gange... det er en gribende følelse. Det er noget smukt og unikt du får beskrevet her. Man kunne måske arbejde lidt med slutningen på digtet? · Vh... [...]
Digte
3 måneder, 3 dage siden
Hej Ansu · Jeg fornemmer at der er meget at skulle få sagt med digtet her. Der er god rytme og dybde i der er med til at belyset hvad digtet handler om, hvilket er livet og den tvivl der fører med gætt... [...]
Digte
3 måneder, 4 dage siden
Er vild med, hvordan du bruger naturen til at udtrykke noget så smuktog intenst.
Klummen
3 måneder, 4 dage siden
Det rammer meget dybt... især da jeg har forældre og bekendte, der har overlevet en krig.
Digte
3 måneder, 5 dage siden
Meget interessant digt, der vækker nogle tanker. Godt skrevet :)
Aforismer og gruk
3 måneder, 5 dage siden
Kan godt lide hvordan du får noget så enkelt til at fremstå i den sande skønhed. Man lærer at sætte mere pris på de simple detaljer.
Digte
3 måneder, 5 dage siden
...jeg bliver næsten efterladt mundlam, der er så meget at sige, men alligevel kan jeg ikke formoder at finde ordene til at beskrive hvor fantastisk et godt og stærkt digt du får skrevet her. Budskabe... [...]
Digte
3 måneder, 5 dage siden
er specielt vildt med sætningen "og jeg bevæger mig ikke, og alt er i bevægelse" - den siger meget om hvad der udfolder sig i digtet, der i sig selv er velskrevet og stærkt præget af beskrivende følel... [...]
Digte
3 måneder, 5 dage siden
kort, stærkt og velformuleret digt :)
Digte
3 måneder, 5 dage siden
Jeg kan rigtig godt lide, hvordan du opstiller digtet og skaber rytme i det. Til trods af at den beskriver en gribende smerte er der noget komfort og forståelse at komme efter. Godt skrevet!
Blandede tekster
6 måneder, 12 dage siden
Det er en meget velbeskrevet intensitet du skaber mellem disse to personer, er vild med det.
Digte
6 måneder, 15 dage siden
Det er et meget rørende digt med en blid fremgang.
Digte
6 måneder, 16 dage siden
Hej Marianna · Du skaber et godt budskab med digtet, som jeg personligt er vild med. · "som en brik i livets spil" beskriver netop livet og vores tilstedeværelse i det. · Mange tak for det gode digt.
Digte
6 måneder, 17 dage siden
Det er virkelig et digt der kan noget. Du formoder at få tvivlen og de stærke følelser igennem med hver strofe, godt skrevet!
Noveller
6 måneder, 17 dage siden
Jeg er helt vild med hvordan novellen er opstillet; jeg bliver fyldt med spænding og længsel efter mere.
Digte
7 måneder, 2 dage siden
er vild med pointen i digtet
Digte
7 måneder, 3 dage siden
virkelig fint og nydeligt digt, godt skrevet :)
Digte
7 måneder, 3 dage siden
Jeg havde kuldegysninger hele vejen igenne diget. Kan slet ikke sætte ord på, hvor velskrevet og poetisk det er. Jeg kan slet ikke få nok, og måtte simpelthen læse det igen. Virkelig godt stykke arbej... [...]
Rim og vers
7 måneder, 6 dage siden
Det er et virkeligt rytmisk og meningsfuldt digt du får skrevet. Jeg kan især godt lide hvordan det sidste afsnit starter som det første, det skaber noget specielt over digtet. Godt skrevet!
Blandede tekster
7 måneder, 6 dage siden
Et interessant digt, jeg kan relatere til her og der. Det er velskrevet og beskriver virkelig følelserne af håbløshed.
Aforismer og gruk
7 måneder, 10 dage siden
"Jeg har aldrig hørt stilhed der var så kaotisk." Den her linje fik mig til at føle 20 ting på en gang, virkelig godt skrevet.

Nye brugere