34 år

Online for nylig

Kris Kristensen

Revorge

Jeg har en dybfølt kærlighed til sproget og livet. En lyst til at udforske, eksperimentere og lege med det. Sætte ord på verden, strømninger i tiden og menneskets forunderlige sjæl - det gode og det onde, det lyse og det mørke. Af dette skabes flygtig poesi, pudsige digte, uforståelig haiku og mystisk knækprosa, - glimt af lyrik og tilfældige rim. Brudstykker af tanker, følelser og ideer, direkte fra hjernen af en flink og tænksom fynsk mand. Født en sensommer aften, i året for kernekraftulykken på Tjernobyl-værket. Fra oktober 2017 far til en skøn pige med downs syndrom og for tiden frivilligt hjemmegående.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 3,4

Medlem siden 21/12-2015
Køn og alder Dreng/mand · 34 år · Løven
Tekster publiceret 2016 (18) · 2015 (3)
Kommentarer 2016 (88) · 2015 (17)
Flest kommentarer til Schane Alexander Blicher · Kenneth Brehmer Nielsen (Brehmer) · Ida Pedersen (Anita A) · Emma Holst (Emma Holst Magnusson) · Jon Petersen (JonP)
Flest kommentarer fra Sys Høj (Forårsglad) · Vagn F. S. Ejegam (Nesnerøs) · Anni Idorn · Jytte Black (Lilla Blomst) · Ida Pedersen (Anita A)
Hjemmeside flygtigeord.dk/
Aforismer og gruk
3 år siden
Jo bestemt - men vi klare den jo endda, · skal jo hverken danse vals eller Cha-Cha-Cha.
Digte
4 år siden
Virkelig velskrevet digt om de forgange års juleoplevelser og erindringer - hvordan livet former os gennem årene. Det var skønt at læse. Tak for det. Vh.
Digte
4 år siden
Du skriver udmærket, selvom jeg også må indrømme, at jeg ikke er helt sikker på jeg forstår den dybere mening i digtet. Mange gode og dunkle sansninger, som rammer hårdt. Det er trist at læse din bemæ... [...]
Digte
4 år siden
Stærkt lille digt. Jeg læser grænseløs hengivenhed og en person som misbruger og ikke værdsætter den. Fint skrevet og tak for det.
Digte
4 år siden
Et fint lille slægtforsknings digt du har begået. Jeg bruger selv en smule tid på at forske i slægten nu og da, og selvom jeg endnu ikke er kommet så langt. Så kan jeg godt genkende din beskrivelse af... [...]
Kortprosa
4 år siden
Jeg er vild med din indledning og man bliver hurtigt klar over, at det nok egentlig ikke er kaffen det handler om. Hvis det var, så ville dårlig kaffe næppe heller fremkalde så stærke følelser - ingen... [...]
Digte
4 år siden
Meget fint og velafbalanceret digt, hvor du skaber nogen vidunderlige, stærke og rammende billeder. Tak for digtet :)
Digte
4 år siden
Hårdt og kontant - dybfølt og uden nåde. Tak for digtet.
Digte
4 år siden
En stærk og velskrevet lille fortælling, hvor man virkeligt føler empati med din / fortællerens situation og smerte. Tak for digtet.
Digte
4 år siden
Et dejligt digt som gav mig nogen interessant billeder og følelser på nethinden. Jeg kan godt lide stilen og dine flydende, flygtige formuleringer. Må dog indrømme jeg også har det lidt ambivalent, me... [...]
Aforismer og gruk
4 år siden
Endnu et kort, rammende og underfundigt gruk fra din side :) Godt skrevet.
Rim og vers
4 år siden
Vidunderligt positivt og opmuntrende lille digt, - jeg er vild med det :) Det er efterhånden længe siden, at jeg selv har fået skrevet noget videre... Flytning, eksaminer og alverdens andre ting har l... [...]
Digte
4 år siden
Et smukt og intenst øjeblik, som du beskriver rigtigt flot - når helt at leve mig ind i det. Tak for digtet :)
Aforismer og gruk
4 år siden
Tre skønne gruk, synes ærligt godt om det første og det sidste :) Tak for det.
Digte
4 år siden
Flot lille digt med nogen virkeligt gode og interessante metaforer - dem er jeg super vild med. Tak for det.
Digte
4 år siden
Flot digt om dødsynderne, som vi vidst alle kan komme til at begå nogen af... Flotte rim og god rytme hele vejen igennem. Tak for det.
Digte
4 år siden
Super stærk og interessant start herinde. Dystert, men særdeles virkningsfuldt. Vil også glæde mig til at læse mere fra dig. Tak for digtet. Vh.
Digte
4 år siden
Fin lille tekst, som jeg dog også ville kalde et gruk. Tak for det :)
Digte
4 år siden
Smukt, kort, dejligt og let - dybere end man umiddelbart tror. Tak for digtet.
Rim og vers
4 år siden
Dejligt sang med god rytme og lækre rim :) Held og lykke med albummet.
Digte
4 år siden
Et umiddelbart mørkt og dystert digt, der heldigvis åbner op for en smule håb med sidste verselinje... Håbets Fatamorgana, - skønt udtryk. Tak for det.
Aforismer og gruk
4 år siden
Måske har du ret, · måske bliver jeg træt, · men korrekthed bliver næppe forbi, · i vort lille smørhuls demokrati. · - Tak for grukket :)
Aforismer og gruk
4 år siden
Helt igennem skønt gruk. Jeg er virkeligt vildt med det :) Synes dog ligesom Kasper, at du godt kunne overveje en anden opsætning for rytmens skyld. Tak for det.
Digte
4 år siden
Stærkt og rammende digt om en situation og følelse, som garanteret er ligeså gammel som os mennesker selv. Godt skrevet - tak for det!

Nye brugere