29 år

Online 174 dage siden

Sif Brunemark

S-n-if

Helst med et glas ved siden
Jeg har ikke mere at sige, i en sådan helt klassisk muggen-over-samfundet manér, hvor jeg pludselig bliver bevidst om jeg jeg ikke ønsker at du ved noget om mine påtaget kategorier på forhånd. Sorry, måske en anden dag.
Og alligevel beder du om mig at skrive mere din snot dumme robot. Hvornår får jeg lov at mærke at der er mennesker i den anden ende. Det var det for mig. Nu får du altså ikke mere.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 11/01-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 29 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2019 (7)
Kommentarer 2019 (19)
Flest kommentarer til Lars Peter Hansen (Suez) · Sandy Destiny Valentin · Poul Erik Pedersen (Poulerik) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Tim Nimann-Nielsen (Timsi)
Flest kommentarer fra Lars Peter Hansen (Suez) · Poul Erik Pedersen (Poulerik) · Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Poul Brasch (Blækhuset) · Bjørn Dahlenborg (Dahlenborg)
Digte
5 måneder, 27 dage siden
Jeg kan virkelig godt lide ærligheden, som alligevel forbliver finurlig i den sidste del.
Digte
6 måneder, 20 dage siden
Jeg læser det som om at dem der er nær dig i dit liv ikke rigtig gi'r plads nok. Skynd dig i Jem og Fix og køb det mest rummelige objekt. Hihi... Jeg kan godt lide dit digt. Har jeg forstået det rigti... [...]
Digte
7 måneder, 1 dag siden
Det er så vigtigt! Skønne reflektioner. Jeg tænker tit på hvad de mon ville gøre med mig og alle andre som ikke lige passer rammen? · Kender du Hannah Arendt? Hun har i hvert fald skrevet nogle fantasti... [...]
Digte
7 måneder, 10 dage siden
Jeg kan bedre lide Wiskey end Bisse, men dit digt var en fornøjelse at læse.
Digte
7 måneder, 11 dage siden
Hvis du taler ligeså godt som du skriver ville jeg gerne drikke mig i hegnet ved siden af og lytte på alt det sande og usande og usammenhængende.
Rim og vers
8 måneder, 27 dage siden
Hej · Når jeg læser det du skriver så spiller en film foran mine øjne. Det var en sørgelig film, men super flot lavet og meget ægte instrueret. Jeg kan pludselig se verden fra Skippers øjne, selvom jeg ... [...]
Digte
8 måneder, 27 dage siden
Ih, jeg er ellers sikker du at de klæder dig godt. Men som du meget sirligt formulerer det, kan jeg nok godt forstå. Skøn sammenblanding af ord.
Digte
9 måneder, 21 dage siden
Sejt nok. Venter du stadig eller er retfærdigheden kommet?
Digte
9 måneder, 21 dage siden
Jeg læser det du skriver igen og igen. Både fordi det er flot og en fornøjelse at se ordene i den rækkefølge du vælger at sætte dem og fordi at jeg tror på du siger ting som min far forsøgte at sige, ... [...]
Digte
9 måneder, 26 dage siden
Okay så.. Hvis du virkelig synes.
Digte
9 måneder, 27 dage siden
Hvis vi gøre alting pænere end de er kan det jo være at vi kan kigge på det fordi vi jo virkelig bare ikke vil accepterer noget som det er. Endnu en gang tak. Jeg skal nok forsøge at gøre mig umage :)
Digte
9 måneder, 27 dage siden
Det er en meget stærk tekst. Tak fordi du deler den. Måske jeg kan mærke bare en snært af hvad det drejer sig om, selvom det er umuligt at begribe.
Blandede tekster
9 måneder, 27 dage siden
Av! Forsvandt den anden så? · p.s. Illum er værre end Bilka, og det betyder at Illum er meget slem - i hvert fald i min optik.
Digte
9 måneder, 27 dage siden
Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv. Det lydet fedt når du skriver det selvom det er så mega ufedt.
Digte
9 måneder, 27 dage siden
Hvordan gør man det? Altså det hejls med at stå og ærlighed?
Digte
10 måneder, 28 dage siden
helt ærligt, jeg ville da også hellere gå rundt om den varme grød end at æde den? · --> jeg synes det du har skrevet var dejligt at læse fordi det sagde mig noget.
Digte
10 måneder, 28 dage siden
på trods af unødige toiletbesøg
Digte
10 måneder, 28 dage siden
Den sky vil jeg også svæve på

Nye brugere