60 år

Online 1714 dage siden

Sabine Kramer

Sabia

hej
jeg er 54 år og har længe haft lyst til at komme i gang (igen) med at skrive. Bliver meget inspireret af naturen og at læse, hvad andre skriver - både herinde og i den store verden.
Jeg kan godt lide at fotografere - og sommetider bliver billederne et udgangspunkt for et digt eller en historie. Mit modersmål er tysk så tilgiv ord- og stavefejl. Konstruktiv kritik er meget velkommen :-).

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 16/01-2011
Køn og alder Pige/kvinde · 60 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2015 (4)
Kommentarer 2015 (13)
Flest kommentarer til Pia Hansen · Carsten Cederholm · Lisa Høgh Eskildsen (lisae) · Jens Creuxborg (Bastardo) · Anders Haue (Milgram)
Flest kommentarer fra Jytte Black (Lilla Blomst) · Hawraa Ghaieb (Hawraa) · Søren Skogstad Nielsen (Grosvenor) · Mikala Rosenkilde (Mikala) · Amanda Sofie Jensen (AmandaSofie)
Romaner
5 år siden
Hej Henning, · spændende fortælling :-) Selvom om det er kapitel 18 og jeg ikke kender til de foregående kapitler blev jeg straks indfanget af din historie. Du har en god skrivestil :-)
Blandede tekster
5 år siden
hej Lisa, · Flot skrevet tekst - ligesom en spiral, hvor man kommer længere og længere ind til kernen - fra en lidt tåget start til det bliver mere og mere konkret. Spændende måde at skrive på :-)
Digte
5 år siden
Sikke et fint digt:-) · Du skaber en rigtig god rytme med dine gentagelser og små variationer og jeg kan godt lide den positive twist i versene. Evt kunne du undlade 'bort' i næstsidste linje ?
Rim og vers
5 år siden
Hej Carsten, · jeg kan godt lide billedet af den sorte slange - og tænker mit når jeg læser det :-) · Poesi og politik er egentlig 2 adskilte verdener for mig - dejligt at du her kan føre dem sammen :-)
Digte
5 år siden
Kære Selma, · jeg synes at det er et fint digt med en god rytme - spændende også at du leger med Store Bogstaver - det giver en anden slags læseoplevelse og den kan jeg godt lide :-) · Nogle små forbedri... [...]
Noveller
5 år siden
Kære Pia, · sikke en spændende historie - en kniv med liv - det er jo et helt nyt perspektiv :-) · er der en grund til at du skriver blå med stort foroven? "hun går med bukser, Blå bukser"? · Glæder mig ti... [...]
Digte
5 år siden
rigtig fint med den overraskende slutning !
Noveller
5 år siden
Hej Alberte, · jo, det var bestemt en god udfordring, du tog på dig :-) · Meget fint skrevet - jeg blev helt fanget og måtte læse den helt til ende. Er du sikker på, at historien slutter her? Det ville el... [...]
Digte
5 år siden
Hvor er den fin! Meget smukt billede.- man får lyst til at læse den flere gange, Jeg undredes blot over ordet "eksplotioner". Findes det? Eller er det "eksplosioner" du mener? Glæder mig til at læse m... [...]

Nye brugere