64 år

Online 89 dage siden

Susanne Marie Salskov

Susanne Marie

Skriver fordi jeg ikke kan lade være ... og det har jeg "altid" gjort både professionelt som journalist og som forfatterspire i flere skrivegrupper og på Vesterbro Forfatterskole af to omgange.
Jeg er associeret medlem af Dansk Forfatterforening og har pt manus til bedømmelse hos forlag. Jeg håber at få god sparring herinde og glæder mig da også til at give saglig feedback.
Jeg har tidligere selvudgivet en Coffe Table Book, Mad Mennesker og Mirakler (i Norditalien).

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 1
Puls: 2,4

Medlem siden 14/12-2018
Køn og alder Pige/kvinde · 64 år · Vædderen
Tekster publiceret 2018 (2)
Kommentarer 2018 (2)
Flest kommentarer til Diana Nielsen (Dibani) · Syrene Hvid
Flest kommentarer fra Zonia Poulsen (Poulsens Skrivekunst) · Carina Malene Rømer (Lillemor) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Bettina Vestesen (Bettina V) · Nils Højsager-Jessen (storyteller)
Blandede tekster
4 måneder, 7 dage siden
2 kommentarer
Vores trappeopgang er lavet af granit, og derfor giver det hver dag en særlig genlyd i hele opgangen, når de store drenge i lejligheden overfor kommer hjem fra skole. De tager altid trappen op til stu... [...]
hverdagen, barndom
Digte
4 måneder, 11 dage siden
3 kommentarer
Vi er en hær uden uniformer · alene med ordene · bag skriveborde · sofaborde · caféborde · i sengen · bag tykke mure · i afsidesliggende klostre · lever vi · tvivler · i samtale med os selv · arbejder vi i tavshed · lytter · f... [...]

Nye brugere