42 år

Online 534 dage siden

Thomas Oesten

Thomas Oesten

Jeg er og har efterhånden været mange ting. fælles for dem er at de er og var midlertidige prædikater. Egentlig er jeg bare, er det ikke nok?
Jeg er det Kierkegaard ville kalde "etikeren". Jeg er nødt til at være skaberen af min egen historie.
"Ifølge etikeren gælder det om at give sin egen "Historie Continuitet; thi det faaer den først, naar den ikke er Indbegrebet af hvad der er skeet eller hændt mig, men min egen Gjerning.""
Min ambition, er at arbejde med menneskers udvikling, både sportsligt som coach, og ved at motivere mennesker og afhjælpe mobning, via oplæg og foredrag.
Som værktøj br [...]

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 30/07-2014
Køn og alder Dreng/mand · 42 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2015 (1) · 2014 (19)
Kommentarer 2015 (6) · 2014 (51)
Flest kommentarer til Amanda Simonsen (MelancholiaNostalgia) · Sophie Pødenphandt (Phandt) · Caroline Eilert Bjørkholm (Pegasus) · Sarah Kristine Frederiksen (Street Writer) · Martin Hansen (Bipolarmartin)
Flest kommentarer fra Ulla Hexibru (heksemutter) · Mikala Rosenkilde (Mikala) · Martin Hansen (Bipolarmartin) · Søren Skogstad Nielsen (Grosvenor) · Olivia Birch (Humlebi)
Debatindlæg 2014 (6)
Dagbogsindlæg 2014 (1)
Religion, politik og samfund
5 år siden
Er begrebet "gentagelsen" i Kierkegaards tolkning af kristendom bekræftelsen af at reinkarnation eksistere? · Kan man nogensinde vinde en krig imod et begreb?
Religion, politik og samfund
5 år siden
Stadig en meget spændende debat folkens:) · Her er endnu en film at forholde sig til, jeg synes der er mange gode ideer i filmen. Men jeg ser en stor faldgruppe. · Hvad ser i? · http://youtu.be/bwJaLFMf7IA · ... [...]
Tekstdebatter
5 år siden
Accept.
Religion, politik og samfund
5 år siden
Jeg ser bestemt ned på folk. Ikke folk i bestemte stillinger, men folk som er i stillinger, de ikke har lyst til at være i. Forstået på den måde at jeg har respekt for en SOSU/skraldemand/tjener/butik... [...]

Nye brugere