38 år

Online 685 dage siden

Tom Christian Holm Sloth

Tom Christian Holm Sloth

Igennem de sidste 12 år har jeg arbejdet med min debutroman, et stort og meget omfattende fantasy-værk.
En gang imellem har jeg brug for at komme lidt væk fra hovedværket, skrive i en anden tidsalder og i et andet sprog. Derfor bruger jegFyldepennen -som et frirum, hvor jeg kan lege med små noveller i de opslåede konkurrencer og danne mig et netværk af gode forfatter-spirer.
Jeg ønsker mine fælles Fyldepenne-venner en rigtig god læselyst, og skriv endelig hvis I har spørgsmål eller kommentarer.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 09/08-2013
Køn og alder Dreng/mand · 38 år · Krebsen
Tekster publiceret 2014 (2) · 2013 (1)
Kommentarer 2015 (1) · 2014 (6)
Flest kommentarer til Lise Fugl (Sachi) · Jette Petersen (Babyangel85) · Henning Blauenfeldt (HenningB) · Simon Katona-Peyk (SimonKP)
Flest kommentarer fra Henning Blauenfeldt (HenningB) · Lise Fugl (Sachi) · Leif Martin Falck (leif.falck) · Marie-Louise Rønning (Tawhilla) · Jette Petersen (Babyangel85)
Debatindlæg 2018 (1) · 2013 (2)
Dagbogsindlæg 2014 (1) · 2013 (4)
Hjemmeside www.zantarem.dk
Fantasy
5 år siden
Jeg fornemmer hvor du vil hen med historien, så bare klø på. Jeg ved ikke hvor langt du er kommet med manuskriptet, men pas på at du ikke gør det for langt. Det tager nemlig meget lang tid at korrektu... [...]
Romaner
6 år siden
Spændende historie. I starten blev jeg lidt forvirret over din titel (Q4) og forvekslede den med olietanken :-) ... men det gik op for mig senere, at det ikke var tilfældet :-)
Fantasy
6 år siden
Det ses tydeligt at du har fornøjet dig med at lege med ordene: specielt de engelske der sniger sig ind hist og her. Finurlig historie på den gode måde.
Digte
6 år siden
Dit digt giver nogle sjove associationer og sætter tankespindet igang.

Nye brugere