38 år

Online 685 dage siden

Tom Christian Holm Sloth

Tom Christian Holm Sloth

Igennem de sidste 12 år har jeg arbejdet med min debutroman, et stort og meget omfattende fantasy-værk.
En gang imellem har jeg brug for at komme lidt væk fra hovedværket, skrive i en anden tidsalder og i et andet sprog. Derfor bruger jegFyldepennen -som et frirum, hvor jeg kan lege med små noveller i de opslåede konkurrencer og danne mig et netværk af gode forfatter-spirer.
Jeg ønsker mine fælles Fyldepenne-venner en rigtig god læselyst, og skriv endelig hvis I har spørgsmål eller kommentarer.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 09/08-2013
Køn og alder Dreng/mand · 38 år · Krebsen
Tekster publiceret 2014 (2) · 2013 (1)
Kommentarer 2015 (1) · 2014 (6)
Flest kommentarer til Simon Katona-Peyk (SimonKP) · Lise Fugl (Sachi) · Jette Petersen (Babyangel85) · Henning Blauenfeldt (HenningB)
Flest kommentarer fra Henning Blauenfeldt (HenningB) · Lise Fugl (Sachi) · Maria Bache Andersen · Leif Martin Falck (leif.falck) · Marie-Louise Rønning (Tawhilla)
Debatindlæg 2018 (1) · 2013 (2)
Dagbogsindlæg 2014 (1) · 2013 (4)
Hjemmeside www.zantarem.dk
Fyldepennen
2 år siden
Fantasy er en genre der ikke har det så godt her på sitet. Digte fylder derimod rigtig meget.
Bøger, forlag og litterært
7 år siden
Hvad siger I, selvudgive eller udgive på et etableret forlag? Hvad taler for og imod? Har nogen af jer selvudgivet og fortrudt? Erfaring og viden modtages gerne.
Bøger, forlag og litterært
7 år siden
I rigtig mange år har jeg haft det samme ønske, men har ikke kunnet finde fantasy til voksne. Forstår ikke hvorfor man skal være 15 år for at kunne læse denne genre. Derfor påbegyndte jeg for tolv år ... [...]

Nye brugere