28 år

Online for nylig

Artemis Lock

Wandering Star

Jeg har især som yngre skrevet meget - mest digte og filosofiske tekster. Som helt ung drømte jeg om en dag at udgive en bog. Denne drøm samt mine skriverier har været glemt/overset i en del år - men er nu begyndt at blomstre igen. Jeg har især et ønske om, at kunne dele også nogle af mine gamle digte/tekster med andre end mig selv - da dette er noget, jeg aldrig har gjort før. Mine skriverier er dog meget personlige, hvorfor det også er angstprovokerende. Men som en søgende sjæl, er det på tide at springe ud i livet.

Publiceret: 4
Afgivet: 7
Modtaget: 5
Puls: 23,1

Medlem siden 25/04-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 28 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2019 (4)
Kommentarer 2019 (7)
Flest kommentarer til Franciska Olsen · Tobias Abildgaard (Crown) · Maria Christensen (kildepige) · Benny Frits Andersen · Hanne Lund (Hanne-b)
Flest kommentarer fra Aslak Cornelis (Snefugl) · Mette Boe Christensen (MollyTrine) · Søren Yssing (Per Nilen) · Johnny Rasmussen (Qriathor) · Ove Nielsen (Confucius)
Digte
1 måned, 3 dage siden
Jeg kan rigtig godt lide din måde at udtrykke dig på i stort set alle dine tekster, her synes jeg, det er en rigtig flot poetisk måde at udfører samfundskritik på. "Mit hus er vores" burde indføres so... [...]
Digte
1 måned, 3 dage siden
Smuk billedlig beskrivelse :-)
Digte
1 måned, 18 dage siden
Flot konkret billede på, hvordan tankemylder kan opleves.
Digte
1 måned, 22 dage siden
Jeg vil gerne tilføje: · At jeg synes overskriften som sådan er "misvisende". Dit digt, synes jeg personligt, rammer noget meget dybere, end at skulle opdele verden i onde og gode mennesker.
Digte
1 måned, 22 dage siden
Det er en underlig mild ubehagelig følelse at sidde tilbage med, efter at have læst dit digt, fordi det ender hvor det startede. Der er ingen udvikling, og man sidder tilbage med en sandhed (som kun a... [...]
Digte
1 måned, 22 dage siden
Smukt. Så simpelt, men så meget der bliver sagt mellem linjerne. · Jeg er især glad for: · "at gå en tur · skridt for skridt · og det eneste jeg har med · er mit liv"
Fantasy
1 måned, 22 dage siden
Rigtig godt tekst. Din skrivestil minder mig om Douglas Adams skrivestil - et ironisk billede på virkeligheden, som får mig til at grine mere end græde over virkeligheden (hvilket til en forandring er... [...]

Nye brugere