28 år

Online for nylig

Artemis Lock

Wandering Star

Jeg har især som yngre skrevet meget - mest digte og filosofiske tekster. Som helt ung drømte jeg om en dag at udgive en bog. Denne drøm samt mine skriverier har været glemt/overset i en del år - men er nu begyndt at blomstre igen. Jeg har især et ønske om, at kunne dele også nogle af mine gamle digte/tekster med andre end mig selv - da dette er noget, jeg aldrig har gjort før. Mine skriverier er dog meget personlige, hvorfor det også er angstprovokerende. Men som en søgende sjæl, er det på tide at springe ud i livet.

Publiceret: 10
Afgivet: 16
Modtaget: 22
Puls: 41,0

Medlem siden 25/04-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 28 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2019 (12)
Kommentarer 2019 (21)
Flest kommentarer til Roja Dietz (IntetNavn) · Anna Bland (Ingenting) · Nicolas Jessen · Franciska Olsen · Finn Prang (Fipra)
Flest kommentarer fra Niels Engdal (evighedsblomst) · Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) · Helge Christensen (bejser) · Benny Frits Andersen · Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Tingesten
3 måneder, 22 dage siden
Finursen griber om mig. En smerte bore sig ind i min venstre flanke. Jeg afskyr finurser og deres lange klamme, til tider sylespidse, fem dimser. De udnytter mig. Kvæler mig. Påfører mig smerte. Ytrer... [...]

Nye brugere