30 år

Online 76 dage siden

Artemis Lock

Wandering Star

Jeg har især som yngre skrevet meget - mest digte og mere filosofiske tekster. Som helt ung drømte jeg om en dag at udgive en bog. Denne drøm samt mine skriverier har været glemt/overset i en del år - men er nu begyndt at blomstre igen. Jeg har især et ønske om, at kunne dele også nogle af mine gamle digte/tekster med andre end mig selv - da dette er noget, jeg aldrig har gjort før. Mine skriverier er dog meget personlige og er ofte udtryk for en mere mørk side i mig, selvom der dog også er en del livsglade tekster iblandt. Da de fleste digte kommer fra et sårbart sted, er det også angstprovokerende at dele disse - men som en søgende sjæl, er det på tide at springe ud i livet.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 2,5

Medlem siden 25/04-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 30 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2021 (1) · 2020 (12) · 2019 (25)
Kommentarer 2021 (5) · 2020 (16) · 2019 (30)
Flest kommentarer til Niels Engdal (evighedsblomst) · Ida Pedersen (Anita A) · Nicolas Jessen · Anna Bland (Ingenting) · Ileme Rosenberg (Emeli)
Flest kommentarer fra Niels Engdal (evighedsblomst) · Claus Poulsen (ClPollux) · Poul Brasch (Blækhuset) · Gitte Lindorff Hansen (Gilda) · Casper Hernández Cordes (Hr. Nandez)
Tingesten
2 år siden
Finursen griber om mig. En smerte borer sig ind i min venstre flanke. Jeg afskyr finurser og deres lange klamme, til tider sylespidse, fem dimser. De udnytter mig. Kvæler mig. Påfører mig smerte. Ytre... [...]

Nye brugere