29 år

Online 241 dage siden

Yacoub Moller

anonymus-sheik

Jeg afsoner en lang fængselsdom, mit navn vil jeg ikke have frem af hensyn til mine gamle bekendtskaber og tideligere kriminelle partnere.Halv dansk, halv arabisk, født i danmark og dansk statsborger.
29 år. kommer fra et "lille" sted i jylland med under 20.000 indbyggere. Jeg har været kriminel det meste af mit liv. jeg ønsker som start at skrive en omfattende livshistorie og om min kriminelle løbebane som har stået på i mange år. alle mine tekster er 100% ærlige, og fra det virkelige liv selvom det lyder EKSTREMT voldsomt. Grunden til at jeg tør udtale mig om dette, er fordi jeg skriver som [...]

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 15/09-2018
Køn og alder Dreng/mand · 29 år · Løven
Tekster publiceret 2018 (1)
Kommentarer 2018 (10)
Flest kommentarer til Julie Gry Pedersen (digterinden) · Syrene Hvid · Dean Rerup Holmberg (MrDD) · Mira Lindgren (NostalgiskPianist) · Amanda Simonsen (MelancholiaNostalgia)
Flest kommentarer fra Hanna Fink (Fink) · Pernille Rosenberg Wesselink (nillepoulsen) · Mille Torp Steffensen (Mille.elizabeth) · Natashia Hansen (NAHansen)
Debatindlæg 2018 (5)
Digte
8 måneder, 23 dage siden
Hjerteskærende og flot tekst :-)
Digte
8 måneder, 28 dage siden
Minder mig om en gåtur på istedgade i indre København.
Digte
9 måneder, 3 dage siden
jeg er gammel skipper skræk fan fra jeg var barn og han sagde altid i sine tegnefilm: · " i am what i am, and thats all, what i am! " · din tekst bringer barndomsminder frem i mig :D
Digte
9 måneder, 3 dage siden
minder mig om de stykker chokolade som hedder "center" med karamel i. hvergang man tager et stykke så er der altid flere :D
Livshistorier
9 måneder, 4 dage siden
Jeg havde en meget slem tid i skolen, især folkeskolen. får kuldegysninger af at læse din tekst selvom den ikke er så lang. Det eneste jeg har fået ud af skolen er at læse at skrive.
Livshistorier
9 måneder, 4 dage siden
Du skriver nogle enormt fede og inponerende ting som kun de færreste tør fortælle om Jeg er igang med at skrive om min kriminelle løbebane. Håber også du vil læse min livshistorie så snart den er ude.
Klummen
9 måneder, 4 dage siden
Trist men god klumme. Husk en ting: LIFE GOES ON.
Blandede tekster
9 måneder, 4 dage siden
Du lyder som et menneske med et hjerte af guld.
Digte
9 måneder, 4 dage siden
Sorry fejl* Du beskriver en perfekt forelske som alle burde have ret til at opleve
Digte
9 måneder, 4 dage siden
Du beskriver perfekt en rigtig forelskelse som den b

Nye brugere