26 år

Online 387 dage siden

Alice Kristensen

ecila

Hej.
Jeg har altid haft en vis facination af sprog, sprogmønstre og ord i det hele taget. Denne facination har udmøntet sig på flere måder gennem tiden, dels har jeg læst siden jeg var lille, og det på tværs af gengre. Det samme gør sig gældene i dag. En anden måe hvorpå min sproglige begejstring har vist sig er gennem min uddanelse. Jeg er engelsk lærer(dog ikke praktiserende) hvilket jeg blev inden jeg fandt ud af at jeg var ordblind. Ligeledes har jeg undervist i tysk, som jeg helst kun taler.
På det skriftlige plan har jeg egentlig altid hygget mig med at skrive, men gennem de sidste mange [...]

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 22/01-2020
Køn og alder Pige/kvinde · 26 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2020 (6)
Kommentarer 2020 (24)
Flest kommentarer til Simone Nielsen (smukkehjerte) · Per Nordigarden (Nordigarden) · Daniel Nielsen (Daniel-00) · Dennis Klingenberg (Klingenberg) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
Flest kommentarer fra Christina Harritz (Anniina) · Ileme Rosenberg (Emeli) · Ann R. Sørensen (Savanti) · Leif Sørensen (Leif S) · Poul Erik Pedersen (Poulerik)
Dagbogsindlæg 2020 (1)
55 fiction
1 år, 3 måneder siden
Du har kontrolleret mig, fået mig til at jage dig. · Næste fix næste sus. næste rus. · Jeg løj, stjal, snød. · Mere vil ha' mere. · Troede det var dig, der holdt sammen på mig. · Du ødelagde mig, rus for rus. · J... [...]
Drabble-katastrofe
1 år, 5 måneder siden
Sommer, jeg sidder i haven, nyder solen. Omgivet af kvarterets legende børn. Mine egne er inde, leger brandmænd på værelset, allerøverst under taget. · Snart skal jeg ind og fortsætte madlavningen, mang... [...]

Nye brugere