28 år

Online 162 dage siden

Lise Gervig Pedersen

lilleliseskriver

Jeg hedder Lise og jeg elsker at skrive. Især om køn og kønsroller, vold og misbrug, men også bare om helt almindeligt mærkelige hverdagsting og tanker jeg har i mit hoved. Jeg skriver mest prosa, men også digte og håber en dag at kunne skrive en roman.
Siden jeg var teenager har jeg læst fiktion og var især begejstret for fantasy genren. Som jeg er blevet ældre, hælder jeg mere til de store kvindlige forfattere som fx Tove Ditlevsen eller Sylvia Plath. Det håber jeg min skrivestil afspejler.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 1
Puls: 0,0

Medlem siden 30/03-2021
Køn og alder Pige/kvinde · 28 år · Fisken
Tekster publiceret 2021 (2)
Kommentarer 2021 (8)
Flest kommentarer til Ulla Hexibru (heksemutter) · Sys Høj (Forårsglad) · Poul Brasch (Blækhuset) · Hans Ib Noe Hansen · Frederik Forsberg (sommerpilgrimmen)
Flest kommentarer fra Ulla Hexibru (heksemutter) · Niels Engdal (evighedsblomst) · Hans Ib Noe Hansen · Titken Toft · Kryster Lübeck (John Blicher Madsen)
Digte
5 måneder, 20 dage siden
6 kommentarer
I dag er min dag min egen · Det er kun mig, der kan bestemme hvordan den bliver · Hvorhen i verden, jeg vil gå · Og jeg går ikke, jeg løber · Med tunge skridt og store åndedrag · Solen står højt over himlen · Der... [...]
kontrol, forhold, tankeflugt
Digte
5 måneder, 21 dage siden
6 kommentarer
Når vi går i skole, skal vi lære at regne · Men ingen fortæller dig, at du ikke behøver, at have regnet det hele ud · Eller at livet er nemmere, når man ikke regner med noget · Når man bare lever og ikke di... [...]

Nye brugere