28 år

Online 278 dage siden

Sofie Fahl

Sofiefahl

Små tekster fra en ung kvindes hjerte. Hvad man præcis kalder det, ved jeg ikke - men det er vel netop det smukke? At det ikke behøver andre labels end "tekster".
Hovedtemaerne er (ulykkelig) kærlighed og (usunde) forhold.
Følelserne og minderne er ægte, det samme er teksterne. De er ikke nødvendigvis kronologiske og "du" er flere end en person.
Teksterne er min terapi - terapi er sjældent kønt, det er mine tekster heller ikke. Til gengæld er de min sjæl, nedfældet sort på hvidt.
Giv mig endelig (konstruktiv) feedback
Mine tekster er også at finde på instagram: hjernerod_hjerteord

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 12/09-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 28 år · Løven
Tekster publiceret 2020 (8) · 2019 (25)
Kommentarer 2020 (8) · 2019 (55)
Flest kommentarer til Titken Toft · Dennis Vedel · Dennis Klingenberg (Klingenberg) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Jeppe Jensen (Happyfarm)
Flest kommentarer fra Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Niels Engdal (evighedsblomst) · Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg) · Ann R. Sørensen (Savanti) · Nils Højsager-Jessen (storyteller)
Dagbogsindlæg 2023 (1) · 2019 (2)
Digte
4 år siden
Jeg er vild med det! Jeg er vild med parallelerne til naturen og hvordan du giver den personlige træk, jeg er vild med karakteropbygningen i løbet af digtet, jeg er vild med flowet, dine valg af ord -... [...]
Digte
4 år siden
Dit digt vækker så mange følelser; vrede, afmagt, uforståelighed overfor heksen, men også omsorg, medfølelse og empati for de uskyldige ofre der fanges i en, tilsyneladende, syg kvindes spind. Eventyr... [...]
Digte
4 år siden
Alle er fremmede indtil de ikke er det længere - ud og fang hende :)
Digte
4 år siden
Jeg er vild med det! - og kan nok også nikke genkendende til en del eller to. Ak ja, beruselse kan være en glimrende følelsesmæssig get-away, hvor man forstumme de tunge følelser for en stund.
Digte
4 år siden
Jeg er vild med det! Især dit flow, ord og sætninger glider så fint i takt og der er ingen mentale tungevridere. Så flot!
Digte
4 år siden
Jeg synes det er virkelig smukt - omend jeg nok også er farvet af selv at være i en lignende relation. Men du beskriver så fint, hvordan kærligheden til et andet menneske også giver dem magten over en... [...]
Digte
4 år siden
Så trist og så smukt på samme tid! Knuste hjerter gør ondt, men de skriver på samme tid så rent og følsomt.
Aforismer og gruk
4 år siden
Jeg kan rigtig godt lide flowet i din tekst - den synger (eller nok nærmere rapper) på en måde sig selv. Der er desværre sneget sig nogle stavefejl ind hist og her, men ikke noget meningsforstyrrende.... [...]
Digte
4 år siden
Åh, man bliver helt ked af at læse det - men det er jo blot tegn på god skrivekunst!
Digte
4 år siden
flot! Jeg ved ikke om tastefejlene er bevidste - hvis de er, er det genialt, fordi man netop får lyst til at rette på det - selvom du i digtet så fint skriver, at du bare gerne vil udtrykke dig frit.
Digte
4 år siden
Jeg kan rigtig godt lide det univers du får skabt. Flot skrevet.
Blandede tekster
4 år siden
Åh hvor jeg kender det! Og du beskriver det så smukt! Alle siger at man en dag når dertil, hvor man er kommet videre - jeg er ikke nået dertil endnu, men måske der er håb.
Digte
4 år siden
Flot skrevet! Og god "peptalk"
Aforismer og gruk
4 år siden
Mine tanker drages mod Alice i eventyrland :)
Digte
4 år siden
Bravo! Så fint et digt, som emmer af melankoli.
Digte
4 år siden
"et hvorfor i overskud og en vens nærvær i underskud", av! Så smukt skrevet, dit digt går helt under huden.
Digte
4 år siden
Virkelig smukt! Minder mig om nyforelskelsens rus der langsomt bliver til stille kærlighed med tiden
Digte
4 år siden
Jeg kan virkelig godt lide det, uden at kunne sætte en finger på hvad det helst præcist er der tiltrækker mig. Jeg tror det er melankolien måske, som du beskriver så flot uden at overdrive det.
Aforismer og gruk
4 år siden
Så godt skrevet, budskabet er klart og tydeligt - uden at det er for meget. Men hvor er det trist at dette er en del af dine og dine drenges historie.
Digte
4 år siden
Flot skrevet. Især sidste vers, hvor man først fornemmer modløsheden og senere håbet. Rigtig smukt!
Digte
4 år siden
Flot skrevet. Og hvor er det (desværre) relaterbart. · Jeg kan rigtig godt lide flowet og synes især at gentagelsen af "jeg kender dig ikke mere" forstærker budskabet.
Digte
4 år siden
Jeg er vild med flowet, der starter stille men bliver hurtigere og mere kraftfuldt igennem digtet. Så passende for temaet. Flot!
Digte
4 år siden
En smuk og melankolsl betragtning af nattelivet. Flot!
Digte
4 år siden
Jeg er vild med stemningen i digtet. Det er på en gang fjernt væk, men samtidigt så tæt på at jeg nærmest kan smage røgen og lugte sveden.

Nye brugere