3Måske var de...
Hun var ikke så gammel. 17 år. Med hele livet foran sig? · Han var ... [...]
Blandede tekster
19 år siden
2Det mekaniske samfund
Jeg ved ikke lige hvad jeg skal gøre af mig selv. Der er meget at... [...]
Blandede tekster
19 år siden
0Blækklatten i min sjæl
Jeg har skrevet i 24 år. Endda før jeg blev født, skrev jeg. Denn... [...]
Blandede tekster
19 år siden
3Elsker dig
Du får mig til at smile · På en ganske almindelig · Tirsdag · På en on... [...]
Digte
19 år siden
2Vreden i mit indre
Jeg bliver knust herinde bagved. · Bagved masken. · Hvorfor forsvandt... [...]
Digte
19 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Stella Hvidemann (f. 1988)
Jeg ønsker, at jeg kunne skrive en kærlighedshistorie. En lykkelig en. Det kan dog ikke. Jeg har ikke nok viden om kærlighed. Jeg skubber den væk hver gang en mand nærmer sig mit hjerte. Sørger for at han ikke får chancen for at knuse mig. Hvis det skete. Var jeg fortabt. Jeg er ikke stærk af sjæl. Jeg virker nok sådan. Men jeg er det ej. Jeg er ret usikker. Jeg tør ikke rigtigt. Jeg har ikke lyst. Alligevel vil jeg gerne. På en måde.
   Såre mig må han ikke. Og det ved jeg vil ske. Intet varer for evigt, det ved vi alle. Jeg har oplevet kærligheden engang. Det var dog dengang jeg var ung. Stadig ung? Det siger nogle. Jeg synes selv jeg er ved at være oppe i årene. Har ingen mand, har ingen at elske, Jo, familie og venner. Men ingen at holde om før jeg går i seng, ingen at fortælle mine dybeste hemmeligheder til. Ingen at sige de 3 største ord i verden til: Min for evigt. Ingen at tale med om livets mirakler og forbandelser.
   Som sagt, oplevede jeg kærligheden engang. Dengang livet var stort. Da alt var smukt og tiden fløj af sted. Da jeg ikke viste hvor farligt det hele var. Før livets alvor slog mig. Før sorgen fandtes. Naiv og uvidende, ja dengang. Nu er jeg alt for bevidst om alt jeg laver. Føler nogen kigger på mig, iagttager og dømmer mig hvert sekund jeg gør noget forkert. Og hver gang mine bevægelser ikke er korrekte, bliver jeg straffet. For hver gang går der en dag mere før jeg igen kan elske. Ingen er fejlfrie. Det kan ikke lade sig gøre. Hvorfor ikke bare give op? Fordi jeg savner, savner mere end det burde være muligt. Savner en krop at holde om.
   Men intet varer ved, det gør kærligheden heller ikke. Man skal gøre sig fortjent. Er det ikke sådan det er? Synes jeg kæmper. Kæmper og kæmper. Livet er uovervindeligt. Skæbnen er uovervindelig, Hvis jeg bare kunne reddes.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/12-2004 17:50 af Stella Hvidemann (Stella) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 339 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.