1Tabte minder - Kap. 2
Kap 2 · Felicias fortælling om kongen, scepteret og dragerne kørte ... [...]
Fantasy
11 år siden
3Tabte minder - Kapitel 1
Lyset sved i øjnene, han ville skærme med hånden, men kunne ikke ... [...]
Fantasy
11 år siden
4Nybyggerne - Kapitel 3
Keegan kunne knap tro sine egne øjne. Væsnerne, der angreb dem, s... [...]
Fantasy
14 år siden
2Nybyggerne - Kapitel 2
Keegan skævede op mod himlen og satte farten op. Den tiltagende s... [...]
Fantasy
14 år siden
6Nybyggerne - Kapitel 1
Han skubbede endnu en gren til side og fortsatte fremad. Han var ... [...]
Fantasy
14 år siden
2Himmel og Helvede - Kapitel 7
Jorden · Shiva sukkede og stirrede ud gennem vinduet, det var næste... [...]
Fantasy
14 år siden
1Himmel og Helvede - Kapitel 6
Jorden · Zayn lod sig dumpe ned I det høje græs på toppen af bakken... [...]
Fantasy
14 år siden
1Himmel og Helvede - Kapitel 5
Jorden · Zayn knaldede døren i efter sig og trampede ned ad gangen.... [...]
Fantasy
14 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Karina Andersen (f. 1981)
Har du nogensinde oplevet et øjeblik der var så fuldendt, så perfekt, at du følte du kunne forlade denne verden i vished om, at du havde set alt hvad du ønskede at se? Hvis du har, så vogt det minde med livet, for den slags stunder skænkes os ikke ofte, og jeg burde vide det, jeg har været her længere end de fleste.
Jeg har set mange ting i min tid, både ting jeg helst havde været foruden, og ting det stadig bringer mig glæde at mindes.

Det morer mig undertiden, hvor uforudsigeligt et hjerte kan være. Hvordan det, og kun det alene, beslutter over hvad det vil frydes. Over hvordan noget så simpelt, som et enkelt ord kan få det til at smelte, eller briste. I min tid har jeg set konger komme til magten og falde igen. Jeg har set en æra fødes og dø, men intet efterlod så stort et indtryk som du.
Jeg kender ikke dit navn, men det er uden betydning. For mig vil dit navn altid være vindens hvisken og duften af græsset. Et navn, hvor smukt det end måtte være, er trods alt blot ord. Intet ord kan nogensinde beskrive din skønhed, eller det jeg føler for dig.

Den første gang jeg så dig, regnede det. Du gik alene gennem de mennesketomme gader. Som en skygge gled jeg fra bygning til bygning, iagttog dig. Jeg higede efter din livgivende nektar, efter din varme. Hvor meget, vidste jeg end ikke selv.
Jeg husker hvordan det gippede i dig, da det gik op for dig, at du ikke var alene. Langsomt vendte du dig om og betragtede mig. Jeg forventede, at du ville skrige, ville forsøge at løbe, at jeg ville se rædsel i dine øjne. Men jeg tog fejl.

Jeg fortalte dig aldrig min hemmelighed, og du spurgte ikke. Jeg tror ikke du behøvede at spørge, på en eller anden måde kendte du sandheden, allerede den første gang vores øjne mødtes.
Jeg fortjente ikke din kærlighed, men alligevel elskede du mig. Du fortalte mig det. Men dine kærtegn, og blikket i dine øjne fortalte mig langt mere, end ord nogensinde kunne have gjort.
I min tid har jeg gjort mange ting som jeg fortryder. Hvis jeg kunne gøre det ugjort, gå tilbage i tiden og vælge anderledes, så ville jeg gøre det. Men det er uden for min magt.

Husker du hvad jeg sagde, om et fuldendt øjeblik? Mit fuldendte øjeblik er lige nu. Du sover stadig, snart stiger solen op. Jeg kan umuligt forestille mig et bedre tidspunkt at tage afsked.
Jeg bytter med glæde udødeligheden, mod et enkelt blik af dig i dagslys. Bare èn gang vil jeg se farven på dine kinder, se morgenlyset spille i dit hår. Bare èn gang, vil jeg se dig på samme måde, som hvis jeg kunne vågne ved din side, hver dag resten af dit liv.
Din for evigt.

En klar tårer falder på papiret, inden hun folder det sammen og knuger det mellem hænderne.
"Ja, jeg kendte din hemmelighed, barn af natten. Men ingen hemmelighed var mørk nok, til at overskygge det lys du tændte i mit indre."
Vinduet står åbent, på karmen ligger en smule aske. Langsomt blæser det ud og spredes for vinden.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 25/05-2009 20:11 af Karina Andersen (Lady venus) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 541 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.