4Det hele bør være hot
Om noget er hot eller not, er ofte bestemt af tilfældigheder. F.e... [...]
Essays
10 år siden
1Venskabsbrud
Det er sjovt som man kan snyde hjernen. Hvis man siger til den, a... [...]
Blandede tekster
10 år siden
8Forladt
Blæsten rev i deres hår. Der lugtede af salt. Af hav. Stranden va... [...]
Noveller
11 år siden
9Prøvelserne
Hr. og Fru Vanes var ganske normale mennesker, der boede i et gan... [...]
Fantasy
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Pernille Wilhjelm (f. 1994)
Den varme sommersol skinnede fra en skyfri himmel. Ferien i Kroatien var ved at tage sin ende.
   Det at ligge der i græsset, ved siden af dig, imens sommerfuglene dansede omkring de blålilla lavendler, som om der var en snor bundet fast til hver og en af dem, en snor der gjorde at de ikke kunne flyve væk, fik mig til at ønske at det aldrig ville stoppe, at tiden skulle gå i stå og aldrig nogensinde starte igen. Du holdt om mig, og fortalte mig at du nød sommeren. For et sekund slap en sommerfugl fri fra sin snor. Den fløj hen og sat sig på din hånd, der holdt i min. Langsomt kunne jeg mærke at du forsvandt fra mig, imens alt blev koldt og gråt.
   En tyk dis svævede over det jeg nu kunne se var en lang asfalteret vej, med hvide striber i midten. Jeg kiggede mig omkring og jeg så et rundt skilt, med tallet firs stående sort i den hvide midte, med rød kant. Jeg stod som hypnotiseret og kiggede på skiltet, da fornemmelsen af, at der er noget bag mig, steg mere og mere i mig. Nysgerrighed tog overhånd, og jeg vendte mig spændt om i håbet om at finde dig, men det eneste jeg så og hørte, var to hvide lys og et brag.
        
   Dernæst forsvinder disen, og jeg er tilbage sammen med dig, i det grønne græs, omgivet af dansende sommerfugle og duftende lavendler. Jeg kigger på mit ur. Den lille viser står på seks og den store på to. De rykker sig ikke ud af stedet, tiden er stoppet, præcis som jeg ønskede det.
   Vil denne fantastiske oplevelse nu aldrig høre op?

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/09-2009 19:39 af Pernille Wilhjelm og er kategoriseret under Kortprosa.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.