3Struds i trussen
"Hej, skal vi have sex?" · Han så op fra sin øl og kortsluttede et ... [...]
Noveller
12 år siden
4Morgenen efter
Du ligger ved siden af mig. Dit næsten sorte hår er uglet og klis... [...]
Noveller
12 år siden
21Rapsodi af en regndråbe
Hun er et sted i ørkenen, øst for Eidroth. Sporene strækker sig g... [...]
Fantasy
13 år siden
4Uden forbindelse
Jeg tager din hånd. Den er kold og rystende, nærmest som om du fr... [...]
Noveller
13 år siden
5Fabula
Fabula sad på sengen. Hendes ben var korslagte, og den hvide, løs... [...]
Noveller
13 år siden
2Solbriller
Victorias hud havde altid været sårbar. Trådte hun uden for en dø... [...]
Noveller
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Gry Ranfelt (f. 1994)
"Hej, skal vi have sex?"
   Han så op fra sin øl og kortsluttede et øjeblik, før det virkelig gik op for ham, hvem det var, der stod foran ham. Matilda skrånede ind over ham, så han havde godt udsyn til det, hendes v-udskæring ikke så godt skjulte.
   Med et skuldertræk stillede han øllen på bordet og rejste sig. "Okay." Han havde regnet med at skulle arbejde hårdere for sagen, men hvis hun allerede var våd nok, var det fint. Han syntes altid, det var besværligt at ende en fest på klimakset, men lige nu var der lang tid til festen begyndte at tulle af. Perfekt.
   Hendes kurvede hofte føltes blød. Han sneg sine fingre op under blusen, så en del af hans hånd hvilede mod hendes bare mave. Imens han trak af sted med hende mærkede han, at hun holdt igen med at presse sig helt ind til ham, og med vennerne omkring dem var der vel ikke noget at sige til det.
   Ude i gangen trak han hende ind under trappen. Der var ingen i nærheden, så han skubbede hende ind mod væggen og kørte hånden ned over hendes lår. Hendes ryg rettede sig stift ud, så han trykkede tættere ind mod hende, tvang hende til at give efter. Han satte læberne mod hendes øre og hviskede, at hun var fucking lækker. Det fik hende til at blive lidt mere rolig, så han gik i gang med at sætte et sugemærke på hendes hals. Hun rystede lidt i starten, men det stoppede, og hendes ene hånd kurrede op og ned over hans lænd, imens hendes anden hånd begravedes i hans krøllede hår. Simultant drejede de ansigterne, og deres læber låstes sammen i en rar tungemassage.
   Han trådte et skridt tilbage over de sko, der var blevet smidt rundt omkring, og hun fulgte med. Hendes patter trykkede mod hans brystkasse. Et øjeblik lagde han sin hånd mod hendes bryst, før han igen flettede med hendes fingre og trak hende op af trappen.
   Danas gæsteværelse var nydeligt redt op, og hun var udmærket klar over, hvad det muligvis ville blive brugt til i løbet af aftenen. Han havde ingen kvaler ved at placere Matilda på sengekanten og derefter presse hende ned mod det åkande-dekorerede sengebetræk. Han trak elastikken ud af hendes hår. Sådan som det lå om hendes skuldre, lignede hun nærmest en græsk nymfe. Han kyssede hendes underlæbe med blide strøg og trak sig tilbage, når hun rykkede hovedet op mod ham. Han grinte ned til hende. Hun slyngede hænderne om hans hals og tvang ham til at kysse hende ordentligt. Det havde han ikke noget imod, og da hun trak sig ordentligt op på sengen, skulle han til at følge efter, da han kom i tanker om noget vigtigt.
   Han rettede sig op med pegefingeren løftet mod hende. "Kondomet," grinede han. "Undskyld, jeg har sgu ikke noget, men jeg går lige ned og finder et." Idet han vendte sig for at gå ud, sprang hun op og greb hans hånd.
   "Har du tænkt dig at sige det til nogen?" spurgte hun.
   Med et øjenbryn hævet mod hende svarede han: "De finder ud af det alligevel, skat. Bare vent her, jeg er straks tilbage."
   "Okay," peb hun.
   Suk. "Jeg lover, at jeg spørger Peter, ham har du ikke noget imod ved det, vel?"
   Hun rødmede. "Det er pinligt. Vil du ikke trække Katten til side og spørge hende, om hun har et? Du kan bare sige det til hende, som det er, det har jeg ikke noget imod med hende. Hun siger heller ikke noget."
   Han greb fat om hendes liv og trak hende ind mod sig. "Det ville jeg sgu ikke regne med, hvis jeg var dig. Hun er pissefuld." Han bed blidt i spidsen af hendes næse. Hun rynkede forvirret på den. "Jeg lover, at jeg spørger hende. Ellers går jeg til Peter."
   Hendes nikkende ansigt forfulgte ryggen på vej ned ad trappen. Han hørte døren lukke. Efter først at have taget nogle øjeblikke til at få styr på maskineriet under bæltet, gik han i gang med sin søgen.
   Nedenunder ledte han først i køkkenet, derefter bankede han på toilettet, så i stuen, og endelig, ved bålet, fandt han Charlotte på Annas skød, imens hendes ben var slynget over Bjarkes. Det var tydeligt, at der ikke ville gå mere end fem til ti minutter, før hun fuldstændig sad på Bjarkes skød. Det var bare ærgeligt.
   "Hey, Katten, kan jeg snakke med dig?"
   Hun så lidt paf ud - ikke som om hun havde røget, men som om hun havde lavet en virkelig dårlig øl-rødvin combo. Han hjalp hende op og hjalp hende med ud på græsplænen, hvor han gjorde det tydeligt, at ingen skulle forstyrre, ved at vende ryggen demonstrativt til de andre.
   I hurtige vendinger forklarede han, at Matilda var klar til at blive knebbet ovenpå, og jo hurtigere Charlotte fik skaffet et kondom, jo hurtigere kunne Matilda komme ned til festen igen. Noget i den stil - med lidt bedre formuleringer og pænere ord. Det lavede ikke om på, at hans tanker allerede var et kvarter for langt fremme i tiden.
   "Undschyld, haha, undskyld, Joo-ha, Johan!" Hun rystede på hovedet og hendes øjne blev lidt mere klare. "Jeg har desværre ikke et."
   Han forlod hende og gik skulende i gang med Peter-alternativet.
   Peter havde mistet halvdelen af sit tøj til strip-mejer, et spil han aldrig havde været god til, og det blev kun bevist af, at spillet havde været i gang i fem minutter. Johan havde en teori om, at han kun deltog for at vise sagerne frem, og det var der ærligt talt ikke noget at sige til.
   Han lænede sig ind over vennen, imens denne prøvede at fange nogen i at bluffe. "Hey, Peter, kan du fiske et kondom op af lommen, før du også smider dine bukser?" Peter afleverede fraværende godterne. Han var for optaget af, at han kun havde tre stykker tøj tilbage. På vej væk igen prikkede Johan til to af pigerne, som så spørgende på ham, med røde kinder. "Nå, I venter spændt, hva'?" grinte han. De fnes og daskede ham på skulderen, før han luskede bort.
   Døren til gæsteværelset var stadig lukket, og han åbnede den med kondomet løftet triumferende, parat til at hun skulle slå benene om ham som belønning.
   Det blev der ikke noget af, for dér på sengen, sammen med Matilda, sad Maria, hendes veninde. Han havde ikke noget imod trekant, men han havde på fornemmelsen, at det ikke var i horisontlinjen. Alligevel sagde han noget i retningen af: "Jeg er da en heldig fyr i aften, velkommen til, Maria."
   "Drøm videre," sukkede Maria og rullede med øjnene. Hun var ikke fuld nok, besluttede Johan. Det var ikke godt, når tøser ikke var fulde. Så forhindrede de andre piger, der faktisk var fulde, i at nyde rusen. Maria havde snakket med Charlotte, det var tydeligt.
   "Hvad sker der?" spurgte han og gik hen mod sengen. Matilda kiggede ned på sine knæ, men hun strittede ikke imod, da han lagde en hånd på hendes skulder - det var Maria, der fjernede den.
   "Johan, Matilda er altså ret fuld, og hun har det ikke så godt. Altså ikke fysisk, men hun er ikke i særligt godt humør."
   Han fnøs. "Hun var sgu da i fint humør tidligere. Hold nu op, Maria," afbrød han, da hun ville sige noget. "Matilda er måske fuld, men vi er stadig os når vi er fulde."
   "Os med dårlig bedømmelsesevne. Kom." Hun tog Matildas hånd og trak hende op. Johan følte sig forrådt, og fjeren i bukserne gjorde ikke hans stolthed ære. Det var noget lort, og han havde lyst til at sige til dem begge, at de var nogle skanks, der teasede fyrene for sjov.
   I stedet sagde han "Det er okay," til Matildas blanke ansigt, idet hun blev trukket ud af døren. Han ville gerne have noget en anden gang, og hvis de sagde videre, at han havde været presserende og liderlig, gav det ham ikke gode chancer. Hellere spille gentleman - det var desværre den uendelige forbandelse ved at være mand.
   Han lagde kondomet i baglommen og glædede sig igen over, at festen langtfra var slut. Han havde brug for noget vodka. Nu.
   På vej ned mod køkkenet kom han forbi toilettet, som han fandt det bedst at benytte, men da han ville lukke døren bag sig, stoppede den brat. Han vendte sig om og så Matilda. Hun pressede sig gennem sprækken, lukkede døren og låste den - hun testede endda håndtaget for at se, om hun havde gjort det rigtigt. Så vendte hun sig mod hans mørke blik.
   "Hør, hvis du ikke har lyst, skal du ikke følge efter mig! Jeg har ikke lyst til at høre for alt muligt senere -"
   "Hey, Johan," afbrød hun stille. Hun kiggede ind i hans brystkasse. "Jeg har ikke lyst til at gøre det helt. Du ved, nu jeg får tid at tænke over det, har Maria ret, og det ved jeg godt, at jeg vil være enig i imorgen." Han sukkede højlydt, men hun fortsatte: "Der er noget andet." Hun trådte frem og satte fingrene om hans bælte. "Jeg havde det fandme dårligt med bare at efterlade dig sådan, så jeg ville gøre det op for dig. Gider du træde lidt tilbage." Hun skubbede til ham og gik ned på knæ. "Maria er ved at ringe til mine forældre, så jeg bliver snart hentet. Jeg skal nok sige til hende, at hun ikke skal irritere dig resten af aftenen."
   Det, hun sagde, gik ud af det andet øre hos ham. Han havde ikke forventet dette scenarie, men han stillede sig tilfreds. Det var nu alligevel godt at være mand, besluttede han sig for, med fingrene begravet i hendes hår.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/09-2011 17:25 af Gry Ranfelt (Gry Pil) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 1629 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.