5Dehumanisering
Et nyt niveau opnået, hvor fravær af oxygen lader mig ånde · Jeg er... [...]
Digte
1 år, 2 måneder siden
2Forbrænding
Ikke flere hvis, ingen partiskhed og ingen tvetydighed. · Spekuler ... [...]
Digte · ilden
1 år, 3 måneder siden
5Det Digitale Øje
Et digitalt sammensat øje · Pålagt iagttagelse - Skildvagter på him... [...]
Digte
1 år, 3 måneder siden
3Entropi
En elastik omkring min tunge · hvid og sprækket · vandrende paradoks · ... [...]
Digte · stress, sygdom
8 år siden
6Lørdag aften
gnistrende blå mønstre · danser hen af væggen - i takt med musikken... [...]
Digte
10 år siden
2Fatalismens røvhul
vanvid...! er at drømme om det normative · håbe på den ægte kærligh... [...]
Digte
10 år siden

Puls: 3,2

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Martin Høeg Andersen (f. 1987)
Dette er et sidste farvel til dig min elskede.

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, du har været hos mig så mange år. Og vi har oplevet rigtig meget sammen, både godt og ondt. Jeg gik aldrig nogen vegne uden dig, og du var min støttepæl i alle disse år. Jeg ønsker det her ligeså meget som jeg ikke gør, men jeg er desværre nødt til at sige farvel. Da jeg nok vil briste, hvis vi forsætter som vi gør. Og jeg bliver nødt til at komme videre. Jeg har jo trods alt en familie at tage mig af. Men når dette er sagt, bliver det ikke nemt for mig, slet ikke. Mit savn til dig vil være stort, og der vil komme perioder i mit liv hvor jeg vil savne dig mere end andre, det er jeg sikker på.
Jeg ved godt vi har fælles venner, men du må gerne beholde dem. Jeg skal videre i mit liv, og det er den eneste rigtige måde for mig at komme det på. Det duer ikke vi kommer til at støde på hinanden fra tid til anden. Men du må hilse Peter og Jan fra mig mange gange, og sige jeg kommer til at savne dem. Og undskylde fra mig, da jeg ikke sagde farvel. Men det var nemmest på denne måde.
Det vi har haft sammen har været noget helt specielt, noget som jeg ikke har haft med nogen anden. Men det har bare ikke været sundt for mig, det ved du. Min krop kan ikke klare dig mere, jeg ville ønske vi kunne fortsætte. Men jeg vil for en gangs skyld sætte min familie i første række. Jeg har jo været meget egoistisk, og misbrugt både min familie og dig.
Du var der da min far døde af kræft, du forlod mig ikke i flere uger. Uden dig ved jeg slet ikke hvad jeg skulle have gjort, det glemmer jeg aldrig. Men når det er sagt, er jeg også bare nødt til at finde mig selv på ny, og begynde et nyt liv med min familie. Et lykkeligt liv, uden dig.
Du slog mig næsten ihjel, jeg ved godt det ikke var din mening. Men jeg døde næsten. Og jeg glemmer aldrig lille juniors øjne, da jeg vågnede op på sygehuset. Det var første gang jeg kunne se den sorg og bekymring der gemte sig i de små blanke øjne. Så jeg vil slutte vores forhold her, nu inden min søn lærer dig rigtigt at kende, jeg ønsker ham ikke dit nærvær.

Jeg vil slutte mine ord her, og fortælle dig at jeg elsker dig, og jeg hader dig.

Farvel min elskede, Heroin.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/07-2012 22:09 af Martin Høeg Andersen (Høeg) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 446 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.