9Life-Vacation - Del 1
"Fortæl mig det igen! Hvorfor vi skal bruge 200.000 af vores sids... [...]
Noveller · krimi, science fiction, fremtid
7 år siden
4Tilt - Prolog
Tilt · Kommandør Jaroen så vurderende på TS-1546G. På skærmen foran... [...]
Romaner
9 år siden
10Min X-Factor Audition
Tre teenagepiger fniser og ser over på mig. De stikker hovederne ... [...]
Noveller
10 år siden
12Jeg kommer nu, skat
Han tog forsigtigt om den zinkfarvede grillstarter. Kullene gløde... [...]
Kortprosa
10 år siden
9Sokker og lykke
Intet slår lykken ved endelig at finde to ens sokker en travl mor... [...]
Aforismer og gruk
10 år siden
12Sandflugt
"Hvor er jeg?" · Udtalte han ordene eller tænkte han dem bare? Med ... [...]
Noveller
10 år siden
5De Dødes Gåder - Prolog
"Det er en fejl det her. Jeg skulle aldrig være kommet." · Anne så ... [...]
Romaner
10 år siden
10Frygten og døden
Frygten for døden er ved at tage livet af mig!
Aforismer og gruk
10 år siden
5To løse tænder lyser på et blodigt gulv
"Fuck ad helvede til, din forpulede luder!" · Jeg smed røret på med... [...]
Noveller · erotik, frygt, mord
10 år siden
5Det Nyeste Testamente
Jesus kiggede forsigtigt frem fra klippen. På den støvede hulvej ... [...]
Noveller
10 år siden
7Santa Margareta - den endelige historie
Det 30 meter lange hvide dykkerskib vuggede en smule i de smukke ... [...]
Noveller
10 år siden

Puls: 4,4

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 1
Rolf Carlsen (f. 1972)
Aemilia Lepidas små bryster hoppede hurtigt op og ned, mens hun med hårde klask bearbejdede den gladiator, som lå under hende. Caltram stod i den mørke lille celle og stirrede fascineret på hendes kønne lille ansigt, som nu var fordrejet i en grim maske af stikkende øjne og en forvredet satyrmund, vrænget i en grimasse, som afslørede hendes små tænder.

Aemilia Lepida var gift med guvernøren af Britannia Superior, Sextus Calpurnius Agricola, og kom til gladiatorskolen en aften om ugen i ly af mørket og udvalgte 5-10 gladiatorer. Hver gang nogle nye. Tidligere på dagen, under træningen i den sandbelagte gård, havde skolens leder slået ham på skulderen.

"Caltram, lad os se hvad Aemillia siger til sådan en grim bemalet pikter som dig". Lederen brød ud i en skoggerlatter og trak af sted med Caltram. Caltram var tatoveret med blå farve i højre side af ansigtet ligesom alle piktiske mænd. Han blev taget til fange 2 år tidligere i Skotland og havde siden kæmpet i arenaen i Londinium. Han var en vild kæmper og vandt altid, selvom han var meget ung.

"Næste". Amelia rejste sig, tilsyneladende ikke tilfredsstillet, fra det tarvelige leje. Hun kiggede undersøgende på de 7 arrede gladiatorer. Det smukke ansigt var indrammet af sorte slangekrøller og de store brune, mandelformede øjne gled fra ansigt til ansigt - og blev endnu større, da hendes blik faldt på Caltrams tatoverede, glatte ansigt. Hun stod længe sådan. Så gik hun hen til sit efterladte tøj og dækkede sin spinkle krop.

"Ud med jer alle sammen. Undtagen dig." Hun pegede på Caltram med et stort dejligt smil.

Fra nu af kom Aemillia to gange om ugen, betalte som hun plejede, men hun ville kun have Caltram. De sad i den mørke celle og snakkede - og intet andet. Caltram fortalte på gebrokkent latin om det hårde liv i Skotland og Aemillia lyttede henført. Hun kyssede ham blidt og græd lidt, mens hun beskrev sit kærlighedsløse liv.
"Jeg ved, at jeg lever et liv i luksus, Caltram. Men der er ingen kærlighed. Ingen følelser. Ingen nærhed. Min mand er altid på farten og betragter mig mest som en prydsgenstand. Derfor kom jeg her. Og jeg fandt dig." Hun vendte sit kønne lille ansigt mod Caltram og kyssede ham med bløde læber. Caltram mærkede, hvordan hans hjerte løb over. Han var forelsket."

Dagen for Caltrams næste kamp oprandt. Londinium fejrede en stor sejr over Pikterne og Caltram var derfor hovedattraktionen. "Pas på, Caltram. Lov mig det." sagde Aemillia imens hun stakåndet kyssede hans hals aftenen inden gladiatorkampene.

Caltram trådte ud på det blodplettede sand. Et vildt brøl fra de mange tilskuere slog imod ham og på tribunen kunne han se Aemillia sidde ved siden af sin mand, Guvernøren. Hun smilede til Caltram.

Caltrams modstander var en kæmpestor galler klædt ud som en romersk legionær. Selv var han klædt som det han var, en pikter, og havde kun et spyd og ingen hjelm eller beskyttelse. Han var dog ikke bekymret. Han vandt altid.

Denne gang var anderledes. Galleren fejede alle Caltrams angreb væk med sit firkantede skjold og udmattede ham. Caltram gik forpustet i cirkler rundt om Galleren, som blot stod stille og ventede på ham. Caltram styrtede frem og stødte spyddet mod Galleren, som blot løftede skjoldet og let fejede spyddet væk, drejede rundt og skar haserne over på Caltram. Caltram faldt. Tilskuerne udstødte et brøl af begejstring.

Det havde været en god kamp.

Galleren hev Caltram op på knæ og satte spidsen af sværdet på hans skulder - og kiggede op på guvernøren. Publikum råbte "Mitte! Lad ham gå!" Caltram havde kæmpet godt og de var tilfredse.

Caltram kiggede op mod tribunen og så Aemillia smile og læne sig over mod guvernøren og hviske ham noget i øret. Guvernøren kiggede overrasket på hende. "Mitte, mitte, mitte!" råbte tilskuerne taktfast. Guvernøren tøvede. Aemillias søde smil fordrejedes i en grim maske af stikkende øjne og en forvredet satyrmund, vrænget i en grimasse, som afslørede hendes små tænder, mens hun forventningsfuldt stirrede ned på Caltram.

Guvernøren kiggede rundt på publikum og så forundret på Aemillia. Så trak han på skulderen og stødte tommelfingeren ind mod sin hals som tegn til Galleren. Publikum råbte vredt i mishag og overraskelse. Caltram blev lammet af rædsel og mærkede Gallerens sværd skære sig ned gennem skulderen indtil det nåede hjertet og alt forsvandt.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/07-2012 12:03 af Rolf Carlsen (Storyman) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 705 ord og lix-tallet er 37.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.