Ingen vil tro det, men alle kender til det


11 år siden 7 kommentarer Kortprosa

3Et ukendt strå
Jeg undrer mig konstant, hvordan folk ser på mig, hvordan jeg ser... [...]
Blandede tekster
11 år siden
3Prinsen på den hvide hest
Jeg stryger mine fingre hen over mine kinder, de er våde af tårer... [...]
Kortprosa
11 år siden
6Nattens sjæl
Endda de mørkeste nætter vil ende, og solen vil rejse sig over ho... [...]
Kortprosa
11 år siden
7Ingen vil tro det, men alle kender til det
Den sorte himmel fremskød, mens stjernerne blinkede som billygter... [...]
Kortprosa
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Maja Bonde (f. 1993)
Den sorte himmel fremskød, mens stjernerne blinkede som billygter igennem natten. Vinden susede igennem de små gader med søvnløse mennesker i deres senge. Mørket havde taget over, og de skjulte ting kom frem. Hundene gøede fra baggårdene, mens kattene hvæsede af ikke indbudte gæster, som kom ind på deres territorium. Der var en anderledes stilhed i dette øjeblik. Stilheden af sorg, af glæde og af forvirring. De, som ikke forstod øjeblikket, havde stilheden af forvirring, som hunde og katte. Himlen blinkede mere for hver minut, der gik, stjerneskud kom med 3 sekunder imellem hinanden. Det kunne kun sammenlignes med fyrværkeri på nytårsaften klokken tolv præcis. Sådan så himlen ud, udover der ikke var store kunstige farver. Disse farver var pure rene fra universet.
   Dette skete kun en gang i universets historie. Det var dagen, som alle havde gjort sig klar til. Der var forskellige meninger om, hvad dette betød. Nogle mente, at det var en luksus, og andre mente, at det var en forbandelse. Denne dag var blevet forudset af mange igennem tiderne, men ingen havde troet, at den ville foregå på denne måde. Alle filmene, som var blevet lavet om denne dag, havde ikke været korrekte overhovedet. Ingen troede, det ville være en skønhed på denne måde. Filmene havde gjort denne dag forfærdelig og ulidelig. I stedet var det en dag af fred og kærlighed. Tilgivelse var givet, mens man stadig vidste, at der var tid. Tid var snart ikke et problem længere. Det vidste alle.
   Mens stjernerne gav sine sidste blink, inden de døde, gav vi vores sidste knus, inden vores tid begyndte for alvor.
Forfatterbemærkninger
Var givet tre ord af en den person, der skulle være i historien, og skulle derefter forme en historie på tyve minutter. Her er det, der kom ud af det. Ordene var Luksus, stjerneskud og film.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 09/07-2012 23:46 af Maja Bonde (Maja44) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 267 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.