Afskedsbrev til Pia Kjærsgaard



8Jeg ville lyve
I mit liv af smukke øjne · Ville jeg lyve · Hvis jeg påstod jeg fortr... [...]
Digte · tanker, mennesker, eksistens
7 år siden
5Masker i mørket
Har så tit været andres lille beskidte hemmelighed, · deres dårlige... [...]
Digte · facade, angst, tanker
7 år siden
2Verdens smukkeste billede
Jeg fandt engang det ultimative billede. · Uanset hvor mange billed... [...]
Blandede tekster · forelskelse, eksistentielt, mennesker
7 år siden
6Grundstenen til en mand
Da jeg var 8 år gammel blev grundstenen til en mand skabt. · Jeg hu... [...]
Blandede tekster · livssyn, relationer, virkelighed
7 år siden
2Ode til en Gigolo
Jaques var død. · Går ned af strøget. Det er en smuk juli morgen i ... [...]
Blandede tekster · eksistens, mennesker, sanser
7 år siden
2The writing's on the wall
Dæmonen på den ene skulder · Danser med englen på den anden · i aften... [...]
Digte · eksistentialisme, sex, identitet
7 år siden
1Dyrebart mørke
I fraktioner af tid · i dyrebart mørke · mens alt andet stod · stille · G... [...]
Digte · erotik, eksistentialisme, drømmeverden
7 år siden
7Sult (Vesterbrogade sveder)
Vesterbrogade sveder. · Er på en af de uendelige ture jeg altid er ... [...]
Blandede tekster · eksistentiel, afhængighed, selverkendelse
7 år siden
4Nattens rester
Bordet foran mig, er ligeså plettet, som resten af rummet er besk... [...]
Blandede tekster · socialrealisme, mennesker, eksistentiel
7 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Ace Burridge (f. 1963)
Kæreste Pia

Jeg skriver dette brev til dig, for at vise min begejstring for hvad du gør for mig, min familie og ikke mindst Danmark.

Uden dig ville jeg jo slet ikke vide hvad det ville sige at være dansk. Men dig ved roret kommer jeg aldrig nogensinde i tvivl. Du fortæller mig jo det hele, både hvordan jeg skal opføre mig , hvordan jeg skal tænke og hvordan jeg skal betragte mit flag.

Det flag som jeg nu med stolthed og må jeg indrømme en lille tåre, hejser hver morgen. Min nabo er stoppet, han siger han er blevet flov over det. Tænke sig mage.

Men han er jo også SFer og som du jo så rigtigt ofte har sagt er de jo nogle værre karle, som ikke fatter noget som helst af hvad der er sandheden.

Havde jo fornøjelsen af at møde dig da du besøgte vores forsamlingshus i Vestre Bøvle sidste sommer. Jeg var der sammen med min gode ven svineavleren Jørgen og min voksne søn Bjarne.

Ved ikke om du kan huske mig ?

Jeg var den lille mand der stod ved siden af den unge fyr (Bjarne) der kom til at støde ind i kaffebordet midt under din tale.

Nu hvor jeg selv nævner Bjarne, vil jeg sige dig tak fordi du er sådan en rummelig person, der er villig til at tage alle ordentlige mennesker under dine vinger.

Siden Bjarne sidste år fik en bøde, for at dele materiale ud for Dansk National Socialistisk Parti til sommerfesten, har han været så aggressiv, indesluttet og ked. Efter jeg fik ham meldt ind i partiet har han fået det meget bedre, han siger selv at nu ved han hvor han hører hjemme.

Han har nu endda fået job som udsmider inde i Randers, hvor han hjælper til med at holde vores diskoteker "rene", hvis du forstår hvad jeg mener. Det er han rigtigt glad for.

Personligt vil jeg godt sige dig tak fordi du endelig fortæller alle det er helt iorden at jeg indimellem har givet Bjarne en lille flad når han som barn ikke lige opførte sig som man burde.

Det er jo noget pladder humanistisk sludder, fremført af alle de Københavnske, kommunistiske psykologer og pædagoger, der i mange år har hørt den danske befolkning bag lyset, med deres sludder om at det skulle skade børn, at de fik en lille flad når de havde fortjent det.

Bare se på Bjarne, ham er det jo gået meget godt.

Behøver jeg sige mere.

Jeg vil også på det personlige plan sige dig tak fordi du , uanset hvor sur, bange eller ked af det jeg er, over at se at alle vores danske værdier forsvinde, altid er der er og giver mig ret. Forklarer mig hvorfor jeg har det sådan og at det er helt iorden at jeg føler sådan.

At hvis vi bare beholder tingene som de var før verden gik af lave og vi begyndte at få alle de fremmede ind i landet, så skal vi allesammen nok overleve som danskere.

Som svineavleren og jeg snakkede om den anden dag, da vi fik vores daglige leverpostej mad og øl ude i mit køkken, at hvor er det dog dejligt at du er der til at passe på os og Danmark. Vi blev også enige om at det var derfor du fik vores stemme fra starten af.

Vi har godt nok aldrig haft nogen af de fremmede her i byen og med din hjælp regner vi også med at det heller aldrig sker.

Til sidst vil jeg takke dig for at du gør det hele så nemt for mig. Jeg behøver kun tage stilling til én ting her i livet.

For som du så rigtigt siger : "Enten er du med os eller så er du imod os"

Med kærlig hilsen

Svend E. Goist

P. S.

Mange tak for den dejlige underholdning der var i pausen nede i forsamlingshuset. Den pæne unge mand, Hr. Messerschmidt hed han vist, han kan godt nok synge . Han skal nok blive til noget en dag.
Forfatterbemærkninger
Nu hvor Pia Kjærsgaard er afgået som formand for DF må det da være på plads med et ordentligt afskedsbrev..så her er mit .

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 14/11-2012 11:39 af Ace Burridge (Ace63) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 674 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.