4Leder på 5. sal
Hun havde været ansat på den arbejdsplads siden midten af 80'erne... [...]
Kortprosa
11 år siden
7Sex
Han havde glemt at tage opvasken. Han var kommet i tanke om det, ... [...]
Kortprosa
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Ina Stausholm Iversen (f. 1982)
Han havde glemt at tage opvasken. Han var kommet i tanke om det, mens han bevægede sig rytmisk frem og tilbage over hendes lænd og røv.
   Jeg elsker, når du sveder! Stønnede hun og kastede kækt det lange hår tilbage mod ham. Han opfangede signalet korrekt, greb hårdt fat i det og trak tilbage. Hun stønnede højere.
   Selvom det var hårdt og fik blodet til at pumpe rundt i kroppen, var det tanken om den glemte opvask, der fik sveden til at pible frem på hans pande.
   De havde haft en god periode på det sidste og i aften, under middagen havde hun lagt op til ham med kælne berøringer og for høje latterudbrud, når han fortalte de samme gamle jokes. Han havde nydt den kortvarige opmærksomhed.
   Efter tre minutter vendte han hende rundt, kyssede hende på halsen, hverken for længe eller for kort - kunsten var at holde hende tilfreds. Han havde lært det hurtigt.
   Ta'r du lige opvasken skat? Han havde allerede afskrevet det sex, hun havde formået at love ham uden at sige det direkte, da hun havde stukket hovedet ud af soveværelsesdøren og kvidret: Og så kan du jo komme herind efterfølgende.
   Han havde fået travlt og forventningens glæde havde spredt sig i hans krop. Hurtigt havde han rejst sig, taget af bordet, pakket maden sammen, skyllet servicen og så...Telefonen havde ringet, og han havde i hasten glemt alt om den opvask, der nu stod ude i køkkenet og grinte højlydt af ham. Katastrofen lurede rundt om hjørnet.

Endnu tre minutter var passeret og han trak sig ud af hende, satte sig på sengekanten og gelejdede hende galent ned på knæ foran sig, hvor hun kælent kiggede op på ham og uden tøven udførte hans vilje.
   Det var det tidspunkt i deres mangeårige ægteskab, at han stadig havde overhånden, tænkte han ved sig selv, mens han gled tilbage i sengen og lod hende udføre arbejdet.
   Efter endnu et par minutter vidste han, at han nu skulle lade sig dominere af hende. Hun skubbede ham helt ned i sengen, kravlede op til ham, satte sig op på ham og begyndte at ride ham vildt og voldsomt, mens hun blev mere og mere højlydt.
   Han tænkte tilbage på dengang, hvor hendes øjne havde fyldtes med glæde og beundring, når hun så op på ham. Det var en uskarp erindring og måske havde den aldrig rigtig fundet sted.
   Hendes udråb om, at hun var tæt på fik ham til at rejse sig, så hendes nøgne krop ramte det fugtige trægulv med et klask, og han kunne høre hendes chokerede stemme i baggrunden undrende råbe: Hvad fanden, han havde gang i?
   Hans store, muskeløse krop bevægede sig ud i køkkenet, han greb ud efter forklædet, trak det ned over det vilde hår, skægstubbene og det markerede kæbeparti og svarede:
   Jeg glemte bare lige opvasken skat, der går lige fem minutter, så er jeg tilbage. Vi gider jo ikke have det svineri stående.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 25/01-2013 16:54 af Ina Stausholm Iversen (endeavourina) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 494 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.