Fangsten

Prolog


11 år siden 4 kommentarer Uafsluttet Romaner

6Dræb eller dø
Jeg trådte ind i baren og så mig omkring. Egentligt var jeg alt f... [...]
Fantasy
8 år siden
4Sarte roser
Den røde rose stod blandt simpelt ukrudt og nikkede med kronblade... [...]
Kortprosa
10 år siden
2Grænsen mellem kærlighed og had - Kapitel 1
"Jeg er simpelthen så glad for Jørgen," kvidrede hun, mens hendes... [...]
Romaner
10 år siden
3Et svært valg
Jeg sad længe på den stenbelagte trappe i mit italienske paradis ... [...]
Kortprosa
10 år siden
5Spøgelsesjagt - Prolog
Jeg cyklede fornøjet ned af den brede grusvej. Det var bælgravend... [...]
Romaner
10 år siden
2Grænsen mellem kærlighed og had - Prolog
"Nej, det er ikke sådan det hænger sammen! Jeg havde aldrig set h... [...]
Romaner
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Therese Rasmussen (f. 1988)
Hun vågner med et sæt, da hun hører en bildør smække. Hendes hjerte banker allerede voldsomt ved tanken om hvad han nu vil gøre ved hende. Hun forsøger desperat at løsne knuden, der binder hendes hænder sammen på ryggen, men den er for stram. Hun hører hans skridt på trappen, og beslutter sig for at hendes bedste taktik er at føje ham og være medgørlig.
   Men hun har også på fornemmelsen, at hun skal væk snart. Hun har allerede været her længe, og fornemmer at han ikke vil lade det forblive sådan. Og hun ved godt hvad det betyder.
   Han åbner døren med en knirken og kigger på hende med et blik, der altid giver hende kuldegysninger. Pirret, tændt. Farligt.
   Hun gyser uvilkårligt.
   "Hvad er der galt, min skat?" Han tager to lange skridt og er henne ved sengen.
   "Fryser du?" Han lader spidsen af sin pegefinger glide fra kinden ned under hagen, og tvinger hendes hoved op, så deres blikke mødes. Denne gang undertrykker hun gyset.
   "Jeg tror, du trænger til et varmt bad. Gør du ikke?" Hun nikker hurtigt. Det er måske hendes chance. Han puffer hende op at sidde og løsner knuden i sikker forvisning om, at hun bliver hos ham. Det har hun altid gjort indtil nu, så han er begyndt at tage flere og flere chancer. Præcis som hun håbede på.

Han følger hende ud på badeværelset og iagttager hende, mens hun tænder for vandet og klæder sig af. Da badekarret er fyldt halvt op, ligger hun sig derned og kan ikke tilbageholde et enkelt saligt suk. Det varme vand smyger sig om hendes krop og varmer hende fra top til tå. Hun nyder det på trods af den ildevarslende stemning.
   "Jeg vil lade dig ligge lidt." Hans mørke stemme trænger sig ind i hendes bevidsthed og ødelægger øjeblikket. Hun slår øjnene op og nikker til ham med et lille smil, inden han forlader badeværelset. Hun lytter efter trappetrinenes knirken og springer op af badekarret, da han når det sidste trin. Hun trækker hurtigt i sit tøj og lister forsigtigt ind i soveværelset, hvor der er en trappe ned til den udendørs terrasse. Hun går forsigtigt ned af den og forsøger at undgå at lave larm. Hendes hjerte banker så hårdt, at det næsten gør ondt og hun holder vejret af nervøsitet.
   Hun kommer endelig ned til enden og drager et lettelsens suk. Hun klarede det og når lige at trække en ny portion luft ned i lungerne, da hun mærker en svidende smerte under ribbenene og ser blodet farve jorden rød under hende.

Snart bølger den skrækkelige lugt af brændt kød udover havet.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/05-2013 19:49 af Therese Rasmussen (Therese) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 439 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.