Voodoo…Attractions…



2Express!
Tunge beslutninger · Samfundets flødeskumskager · Krise · Tabt · Fuck det... [...]
Digte
10 år siden
1Voodoo…Attractions…
- JAMEN HOV..er du gift? · -...Nej det er jeg ikke... Jeg bor samme... [...]
Blandede tekster
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Diva Shiva (f. 1977)
- JAMEN HOV..er du gift?
-...Nej det er jeg ikke... Jeg bor sammen med en. Håber din konference går godt ?
-Uhhh slet lige vores samtale snart så, kan ikke li nogen kan blive kede af noget. selvom det var en verbal flirt bryder jeg mig ikke om at være medskyldig i, at en anden pige bliver ked af noget...that's just how I am Ja konferencen gik fino.. det var sjaw
-Det er ren uskyldig bare rolig. Dejlig med konferencen
-jamen håber det morede dig! Ved ikke hvad jeg skal sige til det. Synes egentlig ikke at det er sjovt at være genstand for. Men godt jeg fandt ud af hvad det gik ud på før jeg havde brugt mere tid eller tanker på det. nyd din weekend med din kæreste og held og lykke med at få læst osv. hej hej
-Liva, jeg er virkelig ked af hvis jeg har stødt dig. Det var bestemt ikke min mening. Jeg troede du havde set at jeg ikke var alene og som jeg kun tog det for småflirteri af den helt uskyldige slags. Jeg tager dine ord til mig. Ha en rigtig god weekend.
-Yep. Det er fint. det må du selv rode med. Havde bare synes det var federe at have fokus på ny venskab, end de seksuelle undertoner i beskederne, når tingene er som de er. Jeg har ar fra godt og grundigt, at være blevet ført bag lyset af en kæreste som havde alt for travlt med andre, som han fik i stand via face og myspace... Synes det er sørgeligt, at kærlighed åbentbart sjældent kan bestå dedikeret længere i vores slags verden... men jeg har nok bare et gl. dags syn på tingene...nutildags tager parrene jo i svingerklub osv som en del af deres forhold. Ja ja Christoffer, fred nu være med det hele. Det var dejligt at flirte med dig, ærgeligt at det ikke kunne fortsætte...-Ved vi ville have kunne ramme sublime goe klimaks...Det sir min krops intuition
-Set ud fra dine tidligere erfaringer kan jeg bestemt godt forstå din reaktion. Min intention var ganske uskyldig og jeg er virkelig ked af at jeg må have såret dig. Hvad det kunne have blevet til i form af oplevelser såfremt jeg var fri til ved man aldrig. Men din intuition smiger mig. Det takker jeg for og håber vi da stadig kan snakke sammen på positiv og konstruktiv måde. Synes virkelig du virker som en spændende, dyb og rar person. (sagt uden flirtende undertoner)
- Yep peace. Roger over!
-
-
-
-Hej,...det var så rart at se dig i skolen igen Liva.
-I lige måde. Mærkeligt at jeg altid bliver så genert, at jeg ikke kan sige et eneste ord...
-Ja det er sjovt.. men du smilte da sødt to gange...
-...Hvorfor bliver du genert tror du?...

-Hvorfor bliver jeg genert...hmmm...Måske fordi, jeg i forvejen er mig så bevidst at du er der ... måske fordi jeg på en eller anden måde allerede snakker med dig, uden at jeg siger noget...Måske fordi jeg ikke har lyst til at snakke om et eller andet klassefagligt tjit tjat blandt folket...tænkt hvis de vidste at jeg blir så paf når du løfter øjnene...kan de læse hvad jeg tænker...hvad tænker jeg...tænker jeg?...som om det er en samtale på et andet plan vi hopper ind i ...måske fordi jeg havde utrolig lyst til at røre ved din kind efter at have skældt dig ud...Din ro er så fin... Og jeg holder af, at du er i rummet og jeg holder af den måde du taler til andre mennesker på...
-Hvor er det dog bare noget af det sødeste nogen nogensinde har sagt til mig. Ja det er måske ikke lige faglige ting som ville komme på tale imellem os, så det kan jeg egentlig godt se. Ville have elsket du nussede min kind efter skæld ud. Kan virkelig godt lide den udstråling du har. Virker som en blanding af vildskab og kærlighed sammenblandet i en orkan af lidenskabelig temprament.
- Fik den tanke i går, da jeg skulle i seng, at der er lidenskabelig seksuel begær og psykologisk begær indblandet. Er denne tanke som dukkede op i mit, da jeg skulle sove, bare noget jeg har blidt mig ind, eller er det dit værk Liva?
-...Tjaa... mærkeligt... jeg tænkte på en måde det samme...bare om det er dit værk?...
-...
-...
-...
- Hej Christoffer. Jeg ved da ikke hvorfor jeg skrev alt det der til dig de sidste par dage. Jeg tror bare jeg kom til at tænke over noget.. Jeg tror det forvirrede mig, at du kunne svare så pænt selv om jeg afviste dig. og at du alligevel skrev at det var rart at se mig ... Nu er jeg ligesom landet igen og kan godt se at det var et underligt univers jeg pludselig trak dig ind i...og mig selv med... tror måske det var for ikke at lade mig rive med og italesætte lidenskabeligt seksuelt begær...og derved en skriveform om dette. Jeg er ikke i tvivl om at min krop vil være med din... det skal den ikke. og det er pænt mærkeligt at jeg ikke bare kan sige det til mig, og slukke for det flimmer i min krop. Måske blev jeg forvirret over at være så tiltrukket af dig, selv om jeg ikke forstår det og ikke vil være det, og alligevel er jeg det. Jeg skyndte mig at dreje samtalen, da du skrev det med om jeg lavede vudo på dig. som om jeg ikke hører hvad du siger. Jeg vil ikke være skyldig i at du tænker på mig når du går i din seng...men det er jeg jo heller ikke... jeg ved ikke hvorfor jeg altid er så skyld med skyld. Jeg savner så meget at kunne grine og være let i kroppen... !!! se så er vi der igen...jeg begynder at fortælle dig alt muligt... om mig og de søgmodige sider i mig,... jeg ved ikke hvorfor jeg gør det!!,... er det dig? ..nej det er mig...jeg tror bare jeg har brug for at tale med mig. Og se hvad det er som er fat med mig...og på en eller anden måde fik du mig til at tænke over noget.
-Søde Christoffer... Det har været så dragende, at skrive med dig og flirte med dig..i kroppen og i ånden...som jo må være det der gør, at jeg fortæller dig alt muligt.. Nu må jeg lige vende lidt tilbage til mig selv... og samle normal koncentration op igen. jeg har det som om jeg ligger med hovedet på din skulder...men det må altså være fra en anden gang vi har mødtes some where. Men krammer kan jeg i hvertfald godt skrive:-) godnat godmorgen og go alting
-Kære søde Liva. Jeg synes det er rigtig dejlig at du åbner dig på den måde. Jeg er bestemt ikke skræmt af det og jeg er ret så vild med dit sprogbrug. Føler bestemt at være draget i din retning om end det ikke lige er så praktisk nu her. Det er i sandheden sjældent at man møder så spirituelt et menneske som har så meget på hjerte men som så samtid klapper i som en østers i ens nærvær . Har uden tvivl en enorm lyst til dig og kæmper da også en kamp inden i mig selv over det. Jeg er nogenlunde kommet frem til at det er naturlig at føle så flammende en lyst når noget så spirituelt og fysisk voldsomt tiltrækkende passerer ens vej. Har tænkt meget på at mødes over en kop kaffe en dag og se om det vil kaste en interessant samtale af sig. Synes du er yderst spændende og selvom du øjensynlig har nogle mørke sider så synes jeg også at kunne ane et kraftig lys i dig. Sender dig varme og positive tanker.
-.Hej...jeg har ikke ro i mig, til at skrive... har løbet efter at nå de ting i min ydre verden, som presserende krævede mit fokus... Jeg vil rigtig gerne drikke kaffe med dig en dag Christoffer,...har helt lyst til at forslå i morgen efter eksamen, men kan ikke mærke lige nu, om det er der, det skal være...samtidig med at jeg er bange for tiden som flyver og at jeg ikke skal mærke din tilstedeværelse i klasserummet mere. Men i morgen vil jeg røre ved din hånd, eller din kind, og det er ikke sikkert at jeg har noget jeg vil sige.
- Noget siger mig du er lidt af en natteravn Glæder mig til at sidde og betragte dig i smug i dag. Din skønhed er slående. Vi skal nok finde en dag hvor jeg tager et smut til din hovedstad..
- Sidste dag...Det er en underlig følelse... Det var så fantastisk rart at stå der lige ved siden af dig en hel time i frostvejr og drikke kaffe og nikke og smile...Tænk...jeg rørte lige flygtigt ved din hånd... og talte til dig... ... Og sandheden er, at jeg havde lyst til at kravle ind under din jakke...og bare snuse til dig...dejligt at snakke med dig...selvom man ikke på alle tider af livet kan opfylde alle sine længslers behov... Så er gode venskaber med gode mennesker også i den grad værd at tage hatten af for...følte mig nu alligevel ærgelig over endelig at stå så tæt på dig, og så være så u-sovet i udseende og med u-plukkede øjenbryn, og og og...hmmm
- Liva, Jeg havde bestemt også lyst til nærhed med dig. Både lyst til kys, nus og kram men også at trænge op i dig og mærke dig for at være helt forenet med dig.. Det var en utrolig dejlig snak vi havde og jeg synes du så helt fantastisk ud selvom du var træt. Synes det utrolig sjældent man møder et menneske som dig man bare åbner sig for på den måde. Det var dejlig. kys, kram og lyse tanker til dig.
-...uhhhhhhhh sug i min krop! Attractions!...Fuck,...det var nok derfor ingen af os bestod den eksamen i dag.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/02-2014 18:14 af Diva Shiva og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 1709 ord og lix-tallet er 16.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.