Kongens have


9 år siden 8 kommentarer Noveller utroskab erotik jalousi

6Tiden går
Som en dråbe i havet gemmer jeg mig, når bølgerne går højt. · Jeg b... [...]
Digte
9 år siden
6Proletar
I dit venstre øre udånder jeg livets hemmelighed, hvorefter jeg t... [...]
Digte
9 år siden
6Hjerterum
Kom ind i mit hjerte, her er du altid velkommen, men tag skoene a... [...]
Digte
9 år siden
7Drømmer om dig
Små fugle sidder foran mit vindue i træet og fryser mens jeg sidd... [...]
Digte · parforhold, kærlighed, jul
9 år siden
6Bella
Hvor helvede bliver han dog af? Det er så pisse typisk ham. Komme... [...]
Noveller · erotik, afmagt
9 år siden
3Evig proces
Din kærlighed er som en vulkan, · evigt i udbrud, varm og beundring... [...]
Digte · magtesløshed, kærlighed
9 år siden
9Overvågning
Så blev det endeligt fredag, ugens fedeste dag. At arbejde en fre... [...]
Noveller · ensomhed, erotik, sex
9 år siden
2Efterårsglæder
Sidder og stirre ud på regnen, som pisker imod min rude. · Tænker p... [...]
Digte · kærlighed
9 år siden
15Efterladt, jeg var engang din skat
Jeg kan se på dine øjne at du har en anden kær. · Jeg savner at du ... [...]
Rim og vers
9 år siden
4Livets dans
Jeg kan iagttage dig dagen lang. Du ser så fredsfuld ud. · Du er i ... [...]
Blandede tekster · parforhold, venskab
9 år siden
8Kongens have
Uvenskab med konen lørdag morgen førte til at hun tog over til en... [...]
Noveller · utroskab, erotik, jalousi
9 år siden
7At bryde isen
Jeg SAVNER dig så uendeligt meget. · Du er så fjern, ved ikke hvord... [...]
Digte · romantik, erotik
9 år siden
2Megafonens kalden
Med hjertet i halsen, af længsel efter kvalmende kærlighed · på kna... [...]
Digte
9 år siden
5Alt for dig
når Du ser ind i mine øjne, ser Du Dig · hvad Du betyder for mig · sø... [...]
Digte
10 år siden
7Den du er
Du er min engel, min beskytter · Jeg er til for dig, og du for mig · ... [...]
Digte
10 år siden
7Mit Eventyr
Du er mit Eventyr i livet · min Skønhed og jeg dit Udyr · Jeg lever i... [...]
Digte
10 år siden
2Vi ku' være så gode sammen
Mine øjne frydes af dine krops ophidselse på dansegulvet · Jeg var ... [...]
Digte
10 år siden
6Edens have
Min tunge frydes ved kontakten med din mund, · din sjæleindgang, so... [...]
Digte
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Anders Skafte Hansen (f. 1982)
Uvenskab med konen lørdag morgen førte til at hun tog over til en veninde resten af weekenden, med den besked at vi sås nok søndag aften, hvis jeg var i bedre humør. Bedre humør? Det er sku da altid hende der skaber dårlig stemning. Hvad er der nu i vejen med morgensex? Hun gider sku aldrig når jeg vil. Er det så mærkeligt at man bliver lidt frustreret når man konstant bliver afvist? Hun sagde jeg overreagerede, og at hun ikke gad mit brok mere. Tænk at hun sagde jég overreagerede, og så reagerer hun selv med at stikke af fra det hele. Hvor barnligt.

Søndag morgen. Jeg sidder og stener på det lokale vaskeri på Nørrebro. Tøjet som drejer rundt og rundt. Det er ikke lige frem noget der hjælper på mine tømmermænd. En ting er sikkert, jeg skal have vasket tøjet fra i går inden konen kommer hjem. Her er altid så mange mennesker om søndagen. Magter ikke den her larm i dag.
   Tænker på min skjorte i maskinen, og tænker tilbage på alt det vi sammen har oplevet. Vi ser forbandet godt ud sammen, den skjorte og mig. Stram og slim, den fremhæver min veltrænede brystkasse, og man kan se min nippelpiercing igennem stoffet og den strammer hvor den skal. Ih hvor jeg elsker den skjorte, den har aldrig svigtet. Håber jorden på bukserne kan komme af. Ville ellers være for suspekt, for afslørende.

Jeg husker ikke eksakt hvor jeg tog hen i går, men stemplerne på min hånd, afslører, at jeg har været vidt omkring. Jeg mindes noget fra Pub og Sport på Vester voldgade. Vi spillede pool og jeg gik i baren efter nye forsyninger.
   Jeg lagde ikke mærke til hende i starten. Det var en travl aften i baren, jeg forsøgte at få kontakt til hende den søde bag disken. Hun var ikke til at få fat i. Man bliver sku lidt sur, når man hænger der i baren og bare ikke kan komme til at købe de forbandede øl. Havde sku ikke tid til at stå der. Jeg mærkede en hånd på mit lår, jeg vendte hoved. Der stod hun, en kvinde jeg ikke kendte, men som åbenbart gerne ville kende mig. "Den sidder godt den skjorte" sagde hun mens hun lod sin anden hånd glide langsomt hen over min brystkasse og ned over maven. Hun smilede til mig med et af de der frække smil, som siger mere end tusinde ord. Allerede der var jeg solgt. Jeg glemte min kone og mine venner ved pool bordet for en stund. "Jeg har holdt øje med dig, siden I kom" sagde hun. Jeg gav hende bevist elevator blikket og skjulte det ikke. Hendes lange kul sorte hår var sat op i en knold i nakken, hun var i en nedringet stram skjorte med et par vildt store patter i. Hun havde stramme jeans og nogle halv lange stiletter på. Hun var nu en flot kvinde, sådan en som andre kvinder føler sig truet af. Hun var ikke den type jeg normalt ville gå efter, men i aften ville jeg noget andet. Et eller andet sted virkede hun lidt bekendt, men kunne ikke identificere hende.

Hun hviskede mig i øret om jeg ville med hende hjem. I frygt for at vennerne skulle opdage noget, tog jeg hende i hånden og trak hende med ud af pubben. Vi gik af studiestræde indtil vi nåede til Vor frue kirke uden at sige noget til hinanden. Der gik vi bare hånd i hånd. Jeg med skumle tanker om hvad jeg ville gøre ved hende når vi kom hjem til hende.

Da vi kom til en 7eleven købte jeg et par øl, en pakke kondomer, samt noget tyggegummi. Hun ventede ude på gade med en smøg. Hun var typen som fik rygning til at se utroligt sexet ud. Smøgen mellem hendes stramme røde læber. Jeg kunne mærke at det begyndte at dunke i mine bukser. Hun tog et store sug af hendes smøg, pustede med store runde læber røgen i hoved på mig, hvorefter hun tog et skridt tættere på, begyndte at kysse mig, hedt og vådt. Hendes hænder vandrede fra nakken, ned over min hårde brystkasse, ned til maven, om mine hofter og om på min stramme røv, hun gav den et klem. Hun trak mig helt ind til sig, så hun kunne mærke mig igennem bukserne, mod hendes køn bag de stramme jeans. Hun gned sig lidt op af mig i nogle minutter inden hun tog min hånd og førte mig videre. Vi pejlede en vogn. "Sankt Pauls gade 68" sagde hun til manden i vognen, en ung mand sidst i tyverne, han havde briller, fedtet slikhår og velplejet kort skæg. Han så venlig ud, og var tydeligt imponeret af min scorings store bryster. Han var ikke lige frem diskret, sådan som han så på dem. Flere gange tog vi ham i at stirre i bakspejlet på dem. Det morede os at knappe hendes skjorte op, så man kunne se mere. "Husk at se hvor du kører" sagde hun drilsk til ham. Han rødmede i hoved, men kunne ikke holde øjnene væk i længere tid. Jeg begyndte at massere hendes bryster blidt, mens den anden hånd kørte op af hendes lår. Jeg begyndte at lege med lynlåsen i hendes jeans. Lynede den ned, knappede op og åbnede bukserne til jeg kunne se hendes lille trusse, rød og med små blonder. Duften af hendes parfume blev mikset med den søde duft af hendes kvindelighed. Jeg kunne fornemme hendes liderlighed og hendes duft fortalte mig at hun var mere klar end jeg havde turde håbe på.

"Stop" råbte hun, jeg stoppede op og så op på hende. Hun havde stadigvæk et frækt blik i øjnene. Hun så direkte på chaufføren og sagde at vi skulle af her. Han så meget forvirret ud. Hun stak ham hurtigt en seddel og udbrød "Behold resten". Hun trak mig hurtigt ud af taxien og gav mig et hurtigt kys. Der stod vi foran kongens have, midt om natten. Der var ikke meget lys, kun månen og stjernerne lyste lidt op. Det kunne have været rigtigt romantisk, hvis det var med Simone, og ikke en eller anden fremmede kvinde. Men jeg ville have hende. Hun var så sexet og min fantasi om at elske på et offentligt sted, gjorde at jeg havde svært ved at være rationel. Jeg havde bare sådan lyst til hende nu.

Vi nåede til et par bænke hvor der var læ bag nogle træer og buske. "Det var her du friede til Simone, husker du nok". Det undrede mig hvor hun vidste det fra. "Hvor ved du..." fik jeg sagt, da hun stoppede mig med hendes våde kys. Hun var mere vildere og mere intens nu end hun tidligere havde været, det tændte mig. Hun gjorde mig virkeligt liderlig. Det har altid tændt mig at smage på kvinderne, deres uforglemmelige sødme. Som en trylledrik der kunne få en mand til hvad som helst. Jeg måtte kontrollere denne kvinde, som jeg ikke engang kendte navnet på. Kun styret af lyst og begær uden at behøve tænke på noget så ligegyldigt som hendes navn, hvem hun var eller konsekvenserne af disse forbudte handlinger.

Jeg knappede hendes skjorte op, med hurtige, faste og voldsomme tag. Hendes frække røde bh var nu helt blottet, de dejlige store bryster var varme. De stive brystvorter og den lille rødme over hendes bryst fortalte mig at hun virkelig også havde lyst til mig. Jeg tog hende hårdt på brysterne, bed i hendes bh og trak stropperne ned over hendes nøgne skulder. Jeg nappede hendes nakke, bed hende i skulderen, kyssede hende ned til brysterne igen. Jeg satte mig på hug foran hende, tog tag i hendes hofter og puffede hende ned på bænken. Hun satte sig ud til kanten, lod sine finger køre igennem mit lange kraftige sorte krøllede hår mens jeg kyssede hende på maven. Jeg knappede langsomt hendes jeans op, lod et par finder finde vej ind til hendes trussekant. Lod dem langsomt glide ned over hendes trusser, kunne mærke hendes fugtige læber. Min berøring fik hende til at give en lyd af fryd og længsel. Ved bunden af hendes trusser fandt mine finger ind under kanten. Jeg masserede hende i en fast rytme mens jeg kyssede hende ved hårgrænsen. Jeg så op på hende, hendes blik var forventningsfuldt, og fuld af lyst, hun havde overgivet sig til mig. Tænk der sad jeg på knæ, midt i kongens have, en sen lørdag nat, og legede med en fremmede kvinde, mens jeg i det fjerne kunne høre Københavns stille nattetrafik. Vi arbejdede sammen om et fælles mål, nydelse, hendes nydelse. Vi arbejdede godt sammen. Med kraftigere stønnen bevægede hun hendes underliv frem og tilbage imod mig, indtil hun højlydt stønnede hendes ekstase ud i Kongens have.

Jeg rejste mig op mens hun sad yderst på bænken. Tårnede mig op foran hende med min bulede bukser. Med et håndfast tag, tog jeg hendes hænder og førte dem hen til min store bule. Som befalet knappede hun hurtigt op, tog den ud med den ene hånd mens den anden hånd famlede efter noget i tasken. Det måtte være kondomet.

Hun gav sig virkeligt god tid til at forkæle mig og hendes øjne var lige så frække og legesyge som de var for en time siden på sports pubben. Jeg tog fat i hendes nakke, og pressede hendes hoved ind imod mine bukser. Den anden hånd kom til syne, men der var intet kondom i den. Hun havde hendes smartphone i hånden. Inden jeg nåede at protesterer tog hun et billede af min penis imellem hendes frække røde læber.
   Måske var det et væddemål hun var i gang med at vinde, og skulle bruge billedet som bevis for at hun havde scoret mig. Normalt ville jeg nok have afbrudt eller forlangt at hun skulle slette billedet. Det er ikke smart når man er gift at lade fremmede kvinder tage frække og afslørende billeder, men lige der var jeg sku for liderlig til at jeg ville afbryde eller diskutere noget overhoved. Om det var et væddemål eller hun bare var corny, var jeg ligeglad med.

Pludselig skubbede hun mig tilbage, rejste sig op og tog hendes bukser på. Hun kyssede mig intenst, vores tunger legede sammen. Hun smagte af min stolthed. Jeg elsker smagen af mig i en anden kvindes mund. "Vi ses, store fyr" sagde hun og vendte sig om. Der stod jeg med min store dunkende penis i hånden. Hun forsvandt ud af syne. Først troede jeg hun ville lege gemmeleg med mig eller på anden måde pirre mig, men da hun ikke kom tilbage fattede jeg at jeg bare var hendes redskab, hendes legetøj, et objekt til at vinde et væddemål.
   Hvordan jeg kom hjem kan jeg stadigvæk ikke huske. Jeg var vågnet på sofaen med alt tøjet på. Godt at Simone ikke var hjemme, hun ville sikkert opdage alt.
   En høj biplyd fra maskinen tvinger mig tilbage fra mine tanker og minder mig om at tøjet i maskinen er færdigt. Tager mine bukser ud og undersøger dem grundigt. Alt græs og jord er væk fra knæene. Nu er alt reddet. Simone opdager intet. Nu skal tøjet bare i tørretumbleren og så kan jeg tage ned efter noget junk og hjem foran tv'et.

15 kr. for at få tørret sit tøj. Det er jo tyveri. Folk har ingen moral. Man skulle have ejet et møntvaskeri. Jeg fik desværre ikke hende den frækkes nummer. Det kunne være frækt at se hende igen, vil gerne kneppe hende. Men det er nok også bedst sådan her. Jeg har jo også Simone. Min lomme vibrerer. Håber ikke det er nogle af vennerne som vil vide hvor jeg blev af. Kan ikke overskue at forklare det nu. Det kunne også være hende fra i går. Hvor kan hun have mit nummer fra? Hun skal virkeligt have den store omgang næste gang. Hun var bare så skide fræk, jeg er ligeglad, vil mødes med hende nu.
   Tager telefonen op og ser til min store skuffelse, at det bare er fra Simone. Det er en MMS, med billedet af min store stive sorte penis imellem to stramme røde læber. Fantastisk billede, blitzen skinner i hendes savl på min penis. Hov jeg havde næsten ikke set teksten af bare begejstring over det fedt billede.

"Dit svin, hvordan kunne du gøre det?
   Efter alt hvad vi har været igennem sammen?
   Så snart jeg vender ryggen til dig, er du sammen med en anden.
   Jeg viste at jeg ikke kunne stole på dig, jeg skulle have lyttet til Dina.
   Jeg vil skilles!!!"
Forfatterbemærkninger
Denne novelle var oprindeligt skrevet som en erotisk novelle, men er tilpasset fyldepennens forbud for erotisk litteratur. Der er ændret lidt i sproget samt fjernet en del saftige detaljer. Skriv evt. en privat besked hvis du ønsker at læse originalen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 07/10-2014 19:17 af Anders Skafte Hansen (Skafte) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 2106 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.