Overvågning


9 år siden 9 kommentarer Noveller ensomhed erotik sex

6Tiden går
Som en dråbe i havet gemmer jeg mig, når bølgerne går højt. · Jeg b... [...]
Digte
9 år siden
6Proletar
I dit venstre øre udånder jeg livets hemmelighed, hvorefter jeg t... [...]
Digte
9 år siden
6Hjerterum
Kom ind i mit hjerte, her er du altid velkommen, men tag skoene a... [...]
Digte
9 år siden
7Drømmer om dig
Små fugle sidder foran mit vindue i træet og fryser mens jeg sidd... [...]
Digte · parforhold, kærlighed, jul
9 år siden
6Bella
Hvor helvede bliver han dog af? Det er så pisse typisk ham. Komme... [...]
Noveller · erotik, afmagt
9 år siden
3Evig proces
Din kærlighed er som en vulkan, · evigt i udbrud, varm og beundring... [...]
Digte · magtesløshed, kærlighed
9 år siden
9Overvågning
Så blev det endeligt fredag, ugens fedeste dag. At arbejde en fre... [...]
Noveller · ensomhed, erotik, sex
9 år siden
2Efterårsglæder
Sidder og stirre ud på regnen, som pisker imod min rude. · Tænker p... [...]
Digte · kærlighed
9 år siden
15Efterladt, jeg var engang din skat
Jeg kan se på dine øjne at du har en anden kær. · Jeg savner at du ... [...]
Rim og vers
9 år siden
4Livets dans
Jeg kan iagttage dig dagen lang. Du ser så fredsfuld ud. · Du er i ... [...]
Blandede tekster · parforhold, venskab
9 år siden
8Kongens have
Uvenskab med konen lørdag morgen førte til at hun tog over til en... [...]
Noveller · utroskab, erotik, jalousi
9 år siden
7At bryde isen
Jeg SAVNER dig så uendeligt meget. · Du er så fjern, ved ikke hvord... [...]
Digte · romantik, erotik
9 år siden
2Megafonens kalden
Med hjertet i halsen, af længsel efter kvalmende kærlighed · på kna... [...]
Digte
9 år siden
5Alt for dig
når Du ser ind i mine øjne, ser Du Dig · hvad Du betyder for mig · sø... [...]
Digte
10 år siden
7Den du er
Du er min engel, min beskytter · Jeg er til for dig, og du for mig · ... [...]
Digte
10 år siden
7Mit Eventyr
Du er mit Eventyr i livet · min Skønhed og jeg dit Udyr · Jeg lever i... [...]
Digte
10 år siden
2Vi ku' være så gode sammen
Mine øjne frydes af dine krops ophidselse på dansegulvet · Jeg var ... [...]
Digte
10 år siden
6Edens have
Min tunge frydes ved kontakten med din mund, · din sjæleindgang, so... [...]
Digte
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Anders Skafte Hansen (f. 1982)
Så blev det endeligt fredag, ugens fedeste dag. At arbejde en fredag er bare livet, der er fuld valuta for pengene. Fredag er ikke en god dag, bare fordi det snart er weekend. Jeg er faktisk ligeglad med weekend. Skal alligevel tit arbejde i weekenden, og når jeg ikke skal arbejde, har jeg alligevel ingen at dele weekenden med. Hvis jeg bare havde en kæreste at komme hjem til. Så ville jeg være lykkelig, men nej jeg har kun min gamle mor.

Døren til elevatoren skal lige til at lukke, da en hånd hurtigt kommer ind og stopper den. Døren går op igen, og ind kommer Tim fra salgsafdelingen. "Hvaaa så der Johnny, får du dig noget af det frække for tiden" siger han med sin pisse irriterende ungdomsstemme. Det kan godt være at han er ung og har gang i en strålende karriere men derfor kan han da godt vise lidt respekt for de ældre. Gider ikke engang svare ham, sikke et fjols. Den mekaniske stemme i loftet siger "first floor" og døren går op. Jeg skynder mig ud, væk fra Tim. Det ville også være nemmere, af score hvis jeg ikke boede hjemme hos mor.

"Godmorgen Camilla, dejlig fredag ik?" Hun har en nedringet stram hvid skjorte på og hendes lange hår hænger ned foran hendes venstre bryst. Hun sidder og snakker i hendes headset. Hun ænser mig ikke engang. Hvis hun nu bare viste hvor meget jeg altid glor på hendes dejlige røv. Jeg elsker når hendes lange røde hår hænger ned over hendes store stramme røv. Fra mit kontor inde bag receptionen kan jeg altid se Camilla igennem dørsprækken. Det er derfor jeg aldrig lukker den helt. Camilla er altid ekstra dullet op om fredagen. I dag er ingen undtagelse, og hun ser virkeligt fræk ud i med den skjorte og den stramme røde nederdel. Hun sidder altid med bare fødder på det nye gulvtæppe i receptionen. Jeg ved at hun har hendes høje stiletter liggende inde under bordet, så de er klar til middagstid. Det er altid ved middagstid hun tager dem på, inden hun skal op med dessert til salgschefen.

"Godmorgen Karsten, er der sket noget spændende i nat?"
   "Nej, du ved der er altid røv sygt her om natten. Alarmen gik nede i p-kælderen ved midnatstid, men det var bare en eller anden junkie, som skred da jeg kom ned og lyste ham lige i fjæset. Ellers har det mest ophidsende været Viasat porno".

"Kom så gamle, op med dig du skal hjem, og jeg skal have din plads i stolen" Karsten rejser træt sin gamle krop og kommer hen til mig. Vi giver hinanden vores eget high five med maverne. Det kan godt være at det virker plat og latterligt, men det er Karsten og jeg ligeglade med. Sådan gør vi altid når vi afløser hinanden. Kan ikke huske hvor det stammer fra, men sjovt det er det. Karstens mave er lidt mindre end min, efter at han begyndte at træne. Som om Camilla alligevel nogen sinde ville lægge mærke til Karsten. Han er også alt for gammel til hende. Desuden er han også kun ude efter at kneppe hende. Hun vil ikke have et nul som Karsten. Ja jeg kunne da også godt tænke mig at kneppe hende, men tror ikke hun vil endnu.

Tjekker lige alle mine skærme, sikrer mig at alt er som det skal være. Gider ikke gå en runde selv om jeg burde, men bygningen er så stor, og der er ikke længe til første del af showet starter. Bestiller en pizza samt to liter cola på Just-eat til klokken 11:30, så passer det med at den lige kan nå at komme inden sidste del af showet starter.

Klokken er 07:37, så kan jeg lige nå en omgang online poker, inden Salgschefen kommer. På de amerikanske poker sider er der altid mange mennesker at spille med. I Amerika er det ved at være fyraften for de fleste. De fede amerikaner er nemme ofre for min skarpe pokerhjerne.

Klokken slår 08:00, jeg rejser mig, og går hen mod døren til receptionen, retter lidt på mit slips. Camilla sidder og er klar, og hun har taget sine stiletter på igen. Altid til tiden, stolt, elegant og målrettet kommer han ind igennem svingdøren til medicinkoncernen, jakkesættet sidder perfekt, hans dyre sko er så blank pudset, at man kan spejle sig i dem, håret er velplejet, glat og redt tilbage. Skægget er veltrimmet, der er ikke en eneste skægstub, eller hår som sidder forkert på ham. Skægget går ned fra øret, ned over kæben og samles omkring munden, alt ved ham er så satans perfekt. Det er en mand som alle respekterer, en mand med magt og en kvindernes ven. "Godmorgen frk. Markussen, er der nogle beskeder" Camilla læner sig fremover mens hun ser ned på skærmen. Hun gør det bevist, for så ved hun at salgschefen kigger ned i hendes kavaler gang, ned mellem hendes store bryster. I dag kan man se hendes pink bh igennem den hvide skjorte. Fra min døråbning har jeg udsyn til hendes dejlige røv, og kan skimte linjerne af hendes g-streng. Hun gør mig altid så liderlig, men mest om fredagen, men jeg er ikke den eneste som er liderlig her i virksomheden om fredagen. "Nej Hr. Thorvaldsen, der er vist ikke kommet noget til dig endnu" siger Camilla med hendes frækkeste stemme, mens hun fniser lidt. "Jeg regner med vi ses senere" beordrer han med sin dybe stemme, inden han går videre hen til elevatoren. Camilla har hele tiden været klar over, at der ikke var nogle beskeder til salgschefen, det er rent skuespil fra hendes side. Det er en form for forspil, det er, det jeg kalder første del af showet.

Efterfølgende er Camilla meget fjollet og useriøs, det er sandelig rigtigt blevet fredag. Som tiden nærmer sig frokosttid, stiger både mine forventninger og min liderlighed. "Johnny, Johnny" kalder Camilla, men jeg reagerer ikke, venter på hun kommer ind til mig. Sådan kan jeg lide det, jeg nyder at lade Camilla komme rendende. Hun kommer ind med min pizza og cola og hun virker tydeligt irriteret over at skulle komme ind til mig med det, men jeg er ligeglad. "Frk. Markussen, har du lyst til at dele et stykke pizza med mig?" siger jeg mens jeg klapper på mit skød. "Eller du har måske andre ting for her til frokost" spørger jeg drillende. Camilla fnyser, og himler med øjnene. Hendes stramme mund, skjuler ikke hendes store frustration over min viden om hendes fradags adfærd. "Du ved godt jeg ikke har tid, skal jo arbejde. Du skulle selv prøve at lave noget for pengene" siger Camilla. Hun er så fræk at jeg kunne skrige, men det ville nok ikke hjælpe mig, med at komme i bukserne på Camilla. "Du skal måske op med post til Hr. store flotte chef" får jeg slynget ud, mens Camilla er på vej tilbage til receptionen.

Går hen og låser døren til mit kontor, vil ikke forstyrres. Sætter mig tilrette, og lader overvågningen fra Hr. Thorvaldsens kontor rykke op på den store skærm, så jeg rigtigt kan se. sætter en disk i computeren, og trykker på record. Løsner mit billige slips fra Føtex, så jeg bedre kan få vejret, det får jeg snart brug for. Tager en ordentlig slurk af min cola, rejser mig og åbner bæltet. Min store vom falder lidt ned, jeg knapper bukserne op, og lader dem falde ned på gulvet omkring mine ankler. Tager et stykke pizza med ekstra ost, så er jeg klar til showet.

Lige på slaget 12:05 kommer Camilla ind i skærmbilledet oppe på salgschefen kontor. Hun har en lille stak breve med i hånden. Hendes hår er nu sat op i en knold i nakken, og med de flotte stiletter på går hun elegant hen til Hr. Thorvaldsens skrivebord, hvor det ser ud til at hun har knappet endnu en knap op i hendes skjorte. Den billige tøs, bare fordi han er en stor kanon og har en flot karriere, så betyder det jo ikke at han er en fantastisk mand. Hun sætter sin dejlige store røv på det gamle antikke bord, med benene overkors, forførende lader hun det ene ben vippe lidt, men hun drejer overkroppen over imod Hr. Thorvaldsen, som sidder på kontorstolen foran det store panorama vindue med udsigt ud over Storkøbenhavn. Camilla siger noget til Hr. Thorvaldsen, som reagerer med lang og hjertelig latter. Bare jeg kunne høre på overvågningen hvad hun sagde. Måske jeg skulle få Karsten til arrangere noget med en mikrofon, så man også fik lydende med. Hr. Thorvaldsen går nu stille rundt om bordet og hen til Camilla, som følger ham med øjnene. Han stiller sig foran hende. Satans nu skygger han for kameraet. Jeg skifter vinkel over til det andet skjulte kamera i bogreolen. Tak for din effektivitet Karsten, vi bliver rige når vi afpresser salgschefen med vores fredags overvågninger af ham og Camilla. Hr. Thorvaldsen knapper resten af hendes skjorte op, åbner Bh'en og med at håndfast tag rykker han den af hende. Det er godt nok nogle dejlige bryster, jeg tager en stor bid af mit pizzastykke og begynder at lege med min pik, den er allerede godt stiv. Salgschefen holder Camilla under hagen mens han fortæller hende et eller andet. Hendes mund er let åben og måbende. Hendes bryster stritter, mens Hr. Thorvaldsen kærtegner hendes kind med den ene hånd, og lader den anden gribe fast om den ene bryst. Camilla åbner munden en anelse mere. Var det mon forløsningen af endeligt blive berørt. Han skubber Camilla ned over bordet mens han lader sine hænder glide fra skulderen, rundt på brysterne, ned over maven og ned til hofterne. Fører sine hænder op ad ydersiden af lårene, op under kjolen, hvor han med knyttede hænder trækker hendes g-streng af med en hård og hurtig bevægelse.

Jeg zoomer ind på det mørke sted mellem hendes lår, så jeg rigtigt kan se hendes smukke og veltrimmede fisse. Hendes hår er klippet som en trekant delt i to, og sidder perfekt på hendes venusbjerg. Jeg tror helt sikkert, at hun har brugt hele torsdagen på at forberede sig og fantaserer om dette. Halvt siddende på bordet kærtegner Hr. Thorvaldsen Camillas skød, ved at lade fire fingre massere hele området i en stor cirkulerende bevægelse. Hans hånd når op og rammer hendes øvre fisse, hendes klitoris, ud over de ydre skamlæber og ned til hullet og mellemkødet, også tilbage igen. Sådan forsætter han igen og igen.

Det her er bare så gode billeder, min pik er så hård og dunker så det næste gør ondt. Jeg kan mærke at jeg snart kommer, hvis jeg ikke passer på. Det er alt for tidligt, vil ikke kommer før Hr. Thorvaldsen. Tænk hvis jeg en dag fik fingrene i Camilla, så skulle jeg jo gerne være et bedre knald. Med pikken i den ene hånd, tager jeg endnu et stykke pizza med den anden hånd, for at fokuserer på noget andet.

Hr. Thorvaldsen stikker to fingre op i Camillas fisse, langsomt bevæger han dem ind og ud. Camilla har svært ved at ligge stille, hun hæver lænden, lægger nakken tilbage og strækker armene ud til siden. Bare der var lyd på nu, jeger sikker på at Camillas stemme hviner vellystent i hele kontoret. Jeg zoomer ud for at få det hele med. Hr. Thorvaldsen stikker sine fingre i munden på Camilla, som med stor vellyst slikker dem rene for hendes safter. Hun slikker sig drilsk om munden, mens hun holder om salgschefens håndled, og i hurtige bevægelser fører fingrene ind og ud af sin mund.

Salgschefen rejser sig op, går hen foran sit panorama vindue, og står med ryggen til mit kamera. Fra tidligere fredage ved jeg at dette er hans yndlingssted, og at det kommer til at være her at resten af agten forgår. Camilla kommer hen til ham og knæler ned foran ham. Hun knapper hans bukser op, og begynder at føre hoved frem og tilbage. Bare jeg kunne få kameraet over på en bedre vinkel, så jeg kunne se pikken mellem Camillas røde læber. Så er der vist tid til et stykke pizza mere, kan jo alligevel ikke rigtigt se noget nu.

Så ryger Hr. Thorvaldsens slips af, og skjorten smides hen i en stol. Heldigvis vender han sig om med ryggen op mod vinduet. Det er godt nok en veltrænet brystkasse han har, og en fin manke han har på brystet. Utroligt at han har tid til at træne sådan når han er chef, det er der sku ikke tid til i mit job. Camilla spiller pik på ham med sine bryster, jeg kan se hans store lystige pik arbejde sig op og ned mellem brysterne. Med sådan en stor og fascinerende pik kan jeg godt forstå at han er chef. Kan lige forstille mig at det var min pik. "Oh Camilla, bliver det ikke snart os to?" Om jeg så skal flytte hjemmefra lige nu, så ville jeg det for dig. "Camilla..."

H. Thorvaldsen sætter sig ned på knæ, og læner sig bagover, hans arme hviler på gulvet bag ham. Camilla sænker sin fisse ned over hans store pik. Jeg zoomer ind, så jeg kan se at pikhovedet lige når at glide ind mellem hendes tydeligt våde skamlæber. Hun sænker sig langsomt ned indtil hun er helt i bund. Camilla holder om under hans arme og op skulderne, så hun kan løfte sig op og ned i sit eget tempo. Deres kroppe er helt tætte på hinanden, Hr. Thorvaldsen tager hende på ballerne mens han løfter sin og hendes krop lidt op, han overtager tempoet, kontrollen og føringen. Camilla læner stille hovedet tilbage mens Hr. Thorvaldsen stille ligger dem ned på gulvet.
   Han trækker sig ud af hende, og kravler op foran hendes bryster. Camilla læner hovedet frem mens Hr. Thorvaldsen spiller pik foran hendes mund. Camillas fingre leger med sin klitoris. Det er så frækt, at jeg er ved at komme, håber snart at salgschefen kommer, så jeg også kan lade mig selv komme.

En person trykker ned i håndtaget til mit kontor, der er låst. Der bliver banket hårdt på døren. I det kæmpe chok jeg får, kan jeg ikke kontrollerer mig selv om får en kæmpe udløsning. "Fuck, fuck... fuck" det sprøjter ud over mit sidste pizzastykke, på skærmen og tastaturet foran mig. "HALLO, er der nogen der inde?" kalder manden ude foran mit kontor. Fuck der er fandme sperm alle vegne, har ikke haft udløsning siden sidste fredag. Fuck fuck fuck, den idiot har ødelagt en god udløsning, som jeg sådan havde glædet mig til. "Fis af" råber jeg, og der bliver stille.

Ser op på skærmen, og de står og kysser intenst med hinandens tunger i deres munde. Jeg må videre hvis jeg skal nå Camilla, inden hun kommer ned igen. Skynder mig ud af kontoret, og over imod elevatoren. Ser Tim på vejen, som kalder på mig. "Hvor har du været? Dit kontor var låst." Har sku ikke tid til den taber.

Da elevatoren når trettende og sidste etage, kommer Camilla ind. Jeg trykker på knappen first floor. "Hvad laver du her oppe? Følger du efter mig?" siger Camilla surt, men vil ikke rigtigt se mig i øjnene. "Jeg var bare ude på min runde. Nogen skal jo sørge for sikkerheden, og sikre de unge piger imod store stygge mænd" Camille fnyser irriteret og træder et skridt frem mod elevatordøren. Hendes kjole sidder ikke ordentligt, man kan se hendes ene balle. Det ser ikke ud til at hun har taget hendes g-streng på igen. Kan ikke styre mig mere, må mærke hende nu. Stille rækker jeg hånden op under hendes kjole. Mærker hendes varme baller, de er stadigvæk helt fugtige. Camilla udbryder et højt skrig, jeg stikker hurtigt en finger op mellem ballerne. Camilla vender sig omkring og giver mig den største lussing og udbryder "Dit klamme svin, hvad fanden laver du?". "first floor" lyder stemmen fra loftet. Døren går op og Camilla løber tudende ud. "Tror du virkeligt at du kan bolle dig til tops" råber jeg efter hende ud af elevatoren. Hvorfor vil hun ikke have mig, når hun fredag efter fredag boller med chefen, som faktisk er gift.
Forfatterbemærkninger
Har på opfordring af mine kommentargiver valgt at publicerer hele novellen ucensureret, håber ikke den forarger nogen. Ellers på forhånd undskyld. Erotisk novelle, men da det jo ikke er tilladt at publicerer erotisk litteratur herinde, har jeg kun publiceret første halvdel af novellen. Den saftige del samt slutningen er ikke med her.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/10-2014 16:04 af Anders Skafte Hansen (Skafte) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 2706 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.