3Jeg slår op med mit fix
Jeg hverken kan, vil eller skal gætte, hvad der foregår i dig. · Du... [...]
Blandede tekster · letkøbte løsninger, mennesker, livet
9 år siden
5Min veninde
Min veninde og jeg havde grineflip sammen og havde hygget os hele... [...]
Blandede tekster · relationer, erindringer, mennesketyper
9 år siden
7Den anden kvinde - Sexlegetøj
Vi vågner alle tre op af bragene fra, at min kæreste er i gang me... [...]
Romaner
9 år siden
4Glimt af mennesker
Han gik med musikken i ørerne, ensom hen ad gaden, da hun vinkend... [...]
Kortprosa
9 år siden
3Længsler i fængsler
Hvad vil der ske, hvis jeg sætter dig fri? · Jeg undgår at tænke på... [...]
Digte · magtesløshed, kærlighed, drøm
9 år siden
3Drømme(re)n
De mange års ulykkelighed, havde gjort at et alternativt overleve... [...]
Blandede tekster · virkelighed, identitet, erkendelse
9 år siden
7Lyntoget kørte forbi den station
Hvad er der galt med dig? · Hvordan kan du dog afvise sådan en som ... [...]
Rim og vers · skuffelse, mennesker, længsel
9 år siden
6I virkeligheden
"Jeg har aldrig haft ønske om en god økonomi · At have penge til at... [...]
Digte · tanker, drømme, afmagt
9 år siden
6Den anden kvinde - Monsteret
Han smider jakken og sætter sig over for mig, betragter mig med s... [...]
Romaner
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Simone Hjort (f. 1987)
Han gik med musikken i ørerne, ensom hen ad gaden, da hun vinkende fik ham til at tage musikken ud af ørerne, uden at tage øjnene fra hendes attraktive og betagende ydre. Hun havde hans fulde opmærksomhed og hun tøvede ikke. På under 2 minutter, havde hun fået ham til at skrive under, give kortoplysninger og det hele. Han havde ikke engang bemærket, hvad hun solgte, han ville bare have mere af hende. Hendes glæde, hendes entusiasme og hendes energi; han var solgt! Han skrev sit nummer og tjekkede det en ekstra gang, hun skulle jo gerne skrive til ham, hvis hun havde lyst. Så det sagde han til hende og hun slog en høj latter op. Han gentog det "du skriver bare en SMS, hvis du skulle få lyst", så hun ikke var i tvivl om, at han mente det. Hun smilede overbærende, han opfattede det som at hun nok bare var genert. Så fyrede han en joke af, inden han gik. Hendes nervøse latter efter joken, bemærkede han ikke. Han var sikker på at den var hjemme!

"Skat, jeg fik forfremmelsen og den kæmpe bonus!" råbte hun, døren blev smækket højere i dag og støvlerne blev smidt i gangen, det hele var ligemeget for nu skulle det bare fejres! Han kom hende i møde inden køkkenet, løftede hende op og kyssede hende passioneret. "Du er den lækreste, mest talentfulde sælger nogensinde, jeg VIDSTE du kunne!" hviskede han. Hun nød anerkendelsen og sexen, mens hun tænkte på alle pengene de kunne indfri deres drømme med. Hun havde fået mange mennesker til at hoppe på abonnementerne med falske løfter og bindinger på 6 måneder, ved at føre sig frem med det udseende hun vidste, ingen kunne modstå. Men det var ligegyldigt, for det her var ikke et spørgsmål om moral, men om at "den kloge narrer den mindre kloge", det vidste hun. Firmaet støttede hende og gav hende de penge, hun i årevis havde længtes efter og det var nok til at gøre hende lykkelig.

"Hvad er det her?" spørger hun og peger på tekstlinjen på netbank, som viser at der er trukket 450 kroner for noget ukendt. Han rejser sig og får et chok, da han genkender navnet på firmaet og kvinden fra drømmende kommer tilbage i hans sind. Han havde faktisk svedt hende ud igen, det var jo nogle uger siden nu. "Det ved jeg virkelig ikke" lyver han. "Lad være med at lyve overfor mig!" siger hun hurtigt, så han kommer i tanke om konsekvenserne ved hans løgn, sidst hun tog ham i det. Og så fortæller han ærligt, at han havde tænkt det bare var et godt tilbud og at hun ærlig talt bare så virkelig godt ud, hende sælgeren, derfor faldt han i.
   Så skulle man jo tro at hans kæreste blev glad for ærligheden, men det gjorde hun bestemt ikke: "vores økonomi sejler i forvejen, du er lige blevet smidt ud af din uddannelse og jeg går ledig - hvad fanden tænker du på?!" råber hun.

Ja, hvad fanden tænker han så på? Han tænker på kvinden igen. Hun ringede aldrig og det undrer ham faktisk. Her ligger han igen i mørket, mens kæresten ligger og snorker. Hvorfor barberer hun aldrig ben mere? Hun virkede ellers så perfekt dengang. Kvinden slog en høj latter op, da han sagde dét med hans nummer, kommer han i tanke om nu. Hun synes sikkert bare han var pinlig. Ja, han er sgu også så kikset, at tro at han kan score sådan en flot kvinde. Han må nøjes med hende ved siden af, så. Han ved jo også godt, at han ikke kan få en bedre kvinde, når han ikke engang kan passe en uddannelse.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/04-2015 03:22 af Simone Hjort (Milana) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 618 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.