2Ransagelse
Jeg vil bare leve ordløst. Som et dyr. Jeg vil bare træde ind på ... [...]
Digte
8 år siden
1Roadtrip
Luften plirrede. Solen skinnede ind gennem vinduet i hans hummer,... [...]
Blandede tekster
8 år siden
2Melankoliens Ansats
Han åbnede døren og kiggede ind i sin entré. Det lette mørke, der... [...]
Noveller
8 år siden
2Måske engang men næppe nu
Det bevæger sig ind i området omkring dit smil og efterlader et s... [...]
Digte
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Jabs O'Neill (f. 1981)
Det bevæger sig ind i området omkring dit smil og efterlader et stænk deri. En monokromatisk pendant til dine hvide tænder med en grålig tone til følge. En tone der i sin drypvise udformning efterlader en skævhed, som åbner op for dit forhutlede væsen. Og din ydre symmetri fremtræder pludseligt ikke længere skræmmende udskåret i marmoreret præcision.

Det bevæger sig ind i området omkring dit smil og mærker dig i mig og mit. En papirtynd markering ved din læbe, der forfjamsket og elegant krøller sig rundt om den, mens dit blik i sidelæns positur til mig sender en flagrende reminiscens af længsel på rundtur i det hjerterum, der ellers forlængst har lagt sig ned.

Det bevæger sig ind i området omkring dit smil og beriger et allerede udsøgt partitur. Et således udfærdiget et af slagsen, der ville kollapse under vægten af en manglende node. Et således udfærdiget et af slagsen, der i sin skrøbelige erkendelse af sin spinkle eksistens alligevel balancerer på knivsæggen mellem den og det usagte fald.

Det bevæger sig ind i området omkring dit smil og faldbyder min fortabelse. Over ej at kende hver en udørk af din egen. Over at vide at selv din varmeste omfavnelse ej vil tilbyde den hakkende bevægelse, jeg fornemmer i kroppen under dit dunkleste skrig. Over at skalpere mig selv i den bagtanke, at jeg måske engang ville have drevet mig selv derud, hvor selv ikke din atomare vibration vil kunne røre grundstenen i min.

Det separerer sig inkrementelt ind i mit fundament omkring mig selv og udskiller det håb der var. Latterliggør det, tydeliggør det, ufatteliggør det. I stengrå accept af dig og dit cementerede postulat, som umuliggør, besværger og tilintetgør, ville jeg lade et blik glide hen over det der ikke engang var og derefter hviske dig i øret og lade denne kreationens antitese flimre for dig sålænge dit blink trods alt varede.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 01/06-2015 13:10 af Jabs O'Neill (Jabs) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 314 ord og lix-tallet er 49.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.