2Et samfund i krisetilstand
Samfundssind · Vi står sammen hver for sig og lukker alle ind. · Konf... [...]
Digte · samfundsdebat, konflikt, diskussion
10 måneder, 1 dag siden
2Pigen med den skjulte skyggeside
Nu sidder pigen her igen. Alene. Tårerne, som er afledt af frustr... [...]
Noveller · sindet, skygge, indre konflikt
10 måneder, 1 dag siden
4En opdaget opfindelse
Vi lever en verden hvor vi søger en forklaring på alt "hvor komme... [...]
Filosofihulen · tid, mysterium, opdagelse
5 år siden
3Reflektion
"Har du nogen sinde tænkt på hvem du vil være?" · "Og hvorfor du vi... [...]
Filosofihulen · identitet, virkelighed, livet
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Jasmina Andersen (f. 1996)
Hvert menneske på denne planet har en historie, en lang fortælling der er delt op i flere kapitler. Et kapitel om deres fortid og hvad de har gennemgået, et kapitel om deres drømme og forventninger, et kapitel om hvad de vil opnå og sidst men ikke mindst, kapitlet om hvad de vil huskes for. Et menneskes liv er som en helt speciel bog.

En bog har en start, en handling og en slutning og hver gang man vender en ny side, sker der nye ting. Nogle gange er der mange mørke sider, men hvis man vender nok sider kommer man på et eller andet tidspunkt til en lys side, og det er netop derfor, at man ikke skal give op i de hårde og mørke tider, for hvis man gør det, kommer man ikke til at opnå de lyse tider og ens livshistorie ender på en mørk side.

På en bog er der en forside og en bagside. Forsiden kan betragtes som en slags facade og bagsiden kan betragtes som den person du virkelig er. Men imellem forsiden og bagsiden er der en handling, som kan betragtes som de følelser man har, men måske ikke altid viser.

For hvert skridt man tager, skal man træffe et valg, og når valget er truffet,kan du ikke tage skridtet tilbage. Du kan ikke ændre din fortid, men du kan ændre din fremtid. For hver dag der går, bliver der skrevet nye linjer ind i din historie, som ikke kan viskes væk. Du skal selv sørge for at du træffer de rigtige valg og de rigtige beslutninger.

Du har din helt specielle historie, så sørg for at træffe de rette valg. Og døm ikke en bog på omslaget, du kender ikke personens historie.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 23/07-2015 07:39 af Jasmina Andersen (Minsen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 290 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.