En beundres besættelse


7 år siden 5 kommentarer Noveller voldtægt begær afsky

3Nutidens dæmon
Fra Lillith's synsvinkel · Det skoldhede vand ramte min svedige hud... [...]
Fantasy · dæmoner, ungdom, valg
5 år siden
4Dæmonen i Gyden
Pigens syn blevet sløret af de brat opståede tårer. Hendes frie h... [...]
Fantasy · dæmon, blod, drab
5 år siden
3I dødens greb
Jeg lukkede øjnene og prøvede inderligt at glemme. Lægge de ting ... [...]
Kortprosa · frygt, død, døden
7 år siden
5En beundres besættelse
Jeg satte nøglen i døren og drejede den let, døren sprang op og j... [...]
Noveller · voldtægt, begær, afsky
7 år siden
6Den dag du går fra mig...
Knuden i maven smerter · Smerter vokser ved tanken · Tanken om du og ... [...]
Digte · kærlighed, brudt forhold, sammenbrud
7 år siden
5Vampyrens undskyldning
Mørket skilte sig langsomt, jo længere tid mine øjne havde til at... [...]
Kortprosa · vampyr, offer, undskyldning
7 år siden
4Efterårsaften
Mørket trækker sig tilbage og lader solens forsigtige stråler kom... [...]
Noveller · kærlighed, døden, forvandling
7 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Louise Britt Pedersen (f. 1988)
Jeg satte nøglen i døren og drejede den let, døren sprang op og jeg gik ind. Entreen var kold og jeg skuttede mig, da den varme jakke forlod mine skuldre og jeg hængte den på knagen. Jeg gik ind i køkkenet og gik hen til køleskabet, der stod mad på en af hylderne fra i går, men jeg var ikke sulten. Jeg tog en flaske vand ud.
   - Så kom du endelig.
   Jeg snurrede rundt ved lyden af den kendte stemme og tabte flasken ved synet af ham. Han stod i døren ind til køkkenet med armene over kors og hvilende mod dørkarmen. Kenneth... Vi havde for få dage siden være på en mindre behagelig date, hvor jeg havde forklaret ham at der aldrig ville blive noget mellem os. Hellere ikke den aften forstå han et nej og havde været pågående og pervers i hans tilgang til mit nej. Daten var sluttet da jeg havde givet ham en på siden af hovedet og pejlet en taxa hjem. Jeg havde ikke set ham siden, og nu stod han pludselig i mit hus. Hvordan var han kommet ind?
   - Hvad laver du her?
   - Jeg tænkte at jeg ville se hvordan du boede. Ikke lige min smag!
   Han tog en kat af glas op og lod sine lange fingre glide rundt på figuren som for at skabe sig et billede af den, inden han med en bestemt bevægelse satte den tilbage på kommoden også på mig. Raseriet og en begyndende panik var begyndt at brede sig i min krop, men jeg rettede mig og pegede mod døren.
   - Jeg mener bestemt at jeg har fortalt hvordan jeg...
   Pludselig var Kenneth tættere på mig, kun få skridt fra mig og jeg faldt over mine egne ord. Hans hånd lukkede sig om mit håndled som pegede mod døren og pressede min arm ned mod gulvet.
   - Ja... men det betyder ikke at jeg har accepteret det.
   Hans fingre strammede grebet om mit håndled og jeg prøvede at rive det til mig, men han fulgte bare med og trængte mig op imod køleskabet. Jeg gyste da hans ansigt kom nærmede. Hans varme og fugtige ånde klistrede til min hals og hans tænder nappede i det følsomme skind. Jeg slog begge mine hænder ind i hans brystkasse og skubbede ham væk fra mig. Raseriet var på retræte og panikken og angsten havde i stedet fået taget i min krop og jeg mærkede hvordan koldsveden sprang frem på min hud.
   - Hold dig fra mig. Skrid!!!
   Min stemme var skinger af angst og Kenneth rystede bare på hovedet og smilede et lumskt smil til mig, da han igen nærmede sig mig.
   - Hvad er der, søde? Jeg troede du kunne lide det?
   Han kom langsomt hen til mig og min krop var som fastfrosset til den væg som min ryg pressede sig op imod. Kenneth lod sine senede fingre glide ned over min kind, hals og ned over mit bryst. Jeg knyttede min hænder, imens jeg mærkede hvordan min krop rystede. Hvordan kunne han tillade sig sådan noget?
   KLASK!
   Jeg så igen på ham. Hans ene kind bar et rødt mærke efter lussingen og han tog sig til kinden og så på mig. Men han smilte bare. Jeg bakkede, hans øjne brændte sig ind i mig og jeg vidste at jeg havde begået en frygtelig fejl.
   - Nåh... Så det er på den hårde måde vi leger.
   Jeg skreg og løb så hurtigt jeg kunne ud mod hoveddøren, men jeg kunne tydeligt høre Kenneths fodtrin efter mig. Jeg greb ud efter håndtaget, da hans hånd greb sig fra og vred min arm om på ryggen. Han lænede sig tæt op af mig og låste døren med den frie hånd.
   - Næh, næh... ikke så hurtigt, min søde!
   - Slip mig, dit svin.
   Han skubbede mit hårdt op af væggen og jeg mistede pusten. Han tog hårdt fat om begge mine håndled og trak dem op over hovedet på mig.
   - Så let slipper du ikke.
   Jeg ville have slået ud efter ham, men hans greb om mine hænder var så stærkt at det var umuligt. Han øjne brændte stadig af både smerte, had og begær. Han borede sine negle ind i mine håndled, jo mere jeg prøvede at gøre modstand. Paniske tårer samlede sig og begyndte at strømme ned over mine kinder. Jeg ville skrige om hjælp, men han lænede sig bare ind mod mig og pressede sine læber mod min mund, så ingen ord kunne komme ud. Jeg vred voldsomt på hovedet, men han pressede bare mit hoved og min krop længere ind mod væggen, så det gjorde ondt i min ryg. Jeg mærkede hvordan han stille slap sit greb i min ene arm og lod den glide ned over mit hånd og om på min nakke, hvor han tog hårdt fat og borede sine negle ned i det blød hud.
   Det var som om alle nerver i min krop stoppede med at lystre mig og jeg bøjede hovedet, ned han pressede det ned mod gulvet.
   - Dygtig pige!
   Jeg kunne kun se de brune fliser, men jeg kunne tydeligt mærke hvordan han trak mig væk fra døren og nærmest kastede mig op af trappen. Trappetrinnene skar sin ind i mine bare knæ og jeg ville skrige af smerte, da en syngende lussing ramte min kind.
   - Se så at komme oven på, vi har jo ikke hele dagen!
   Som om min krop pludselig kun ville adlyde ham, kravlede jeg op af trappen og krøb sammen i det nærmeste hjørne af soveværelset. Min krop rystede, koldsveden raglede ned over mig. Det smertede i min ryg, nakke, knæ og brændte på den ene side af hovedet hvor Kenneths hånd havde landet. Jeg hev efter vejret, og havde hverken luft eller mod nok til at råbe efter hjælp.
   - Nu skal vi rigtig hygge os.
   Rummet blev mørkt og koldt da Kenneth nærmede sig og i sine hænder holdt han sit læderbælter som han havde fået taget af trappen. Hans vejrtrækning var også anstrengt, men ikke på grund af angst, men af spænding og forbudt begær. Begær og lyst som på ingen måde var gengældt.
Forfatterbemærkninger
Teksten er skrevet i 10. klasse med udspring i emnet vold og voldtægt

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/10-2015 17:46 af Louise Britt Pedersen (SilverDragon) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 1027 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.