2Julia og brillebjørnen
Julia var 8 år og gik i 2.klasse. Hun var glad for at gå i skole ... [...]
Eventyr og fabler
2 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Niels Hansen (f. 1954)
Julia var 8 år og gik i 2.klasse. Hun var glad for at gå i skole og havde nogle gode venner i klassen.

Hun boede i et smukt gammelt hus sammen med sine forældre. Moderen hed Elisabeth og faderen hed Tom. Huset lå lidt udenfor en stor by.

Julia glædede sig til sommerferien. Hun skulle rejse sammen med forældrene op til De vilde Bjerge, som lå tæt på den by, hvor Julia boede. Folk i byen snakkede meget om De vilde Bjerge. Her var vilde dyr og smuk natur. Her var også hekse og troldmænd... og måske også uhyrer med 2 hoveder og onde øjne og...Det snakkede folk om, men ingen vidste i virkeligheden hvad der skete i De vilde Bjerge. Måske var bjergene et sted, hvor det næsten altid stormede eller regnede. Julia troede at bjergene var et farligt sted, hvor man skulle passe på de vilde dyr.

Julia og hendes far og mor var på vej til De vilde Bjerge. De kørte i et MOBILHOUSE (hvor bil og campingvogn var bygget sammen). Julia lå i et lille rum og spillede på sin tablet. Moderen og faderen skiftedes til at køre. Pludselig interesserede spillet ikke længere Julia.. Hun var træt og faldt hurtigt i søvn.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/12-2015 09:38 af Niels Hansen (brillebjørn) og er kategoriseret under Eventyr og fabler.
Teksten er på 208 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.