5Sekulære Stjerne
Sekulære Stjerne · Nu prøver jeg igen · Med klisterbånd og knofedt · At... [...]
Digte
4 år siden
7Shiva
Ekvilibrist · Hold mig stående · Solid som egerod · Fast gribende og fo... [...]
Digte
4 år siden
9Kebalaskovens Hemmelighed - Kapitel 4 - Den...
Hist havde gået i skoven længe, men hun synes ikke at hun var kom... [...]
Fantasy · uhyrer, magi, mystik
4 år siden
9Bjerg
Jeg mærker bedst · I stille stand · Som singularitet · Min retning er i... [...]
Digte · meditation, stilhed, uendelighed
4 år siden
1Kebalaskovens Hemmelighed - Kapitel 3 - Sko...
Skovbrøleren vågnede ved lyden af noget listigt. Den greb sin bue... [...]
Fantasy · eventyr, mystik, monstre
4 år siden
8Tilblivelse
Du Slange, fæstn min rod! · Du Ørn, bring mig til vejrs! · Kundskaben... [...]
Digte · eksistens, skygge, lys
4 år siden
2Nangiala
Jeg hvisker tankerne · Så de ikke kan forstumme · Manifesteret · Dog in... [...]
Digte
4 år siden
2Kebalaskovens Hemmelighed - Kapitel 2 - Hje...
Hist vågnede ved lyden af Skovbrøleren, der rungede ud over hele ... [...]
Fantasy · eventyr, helte, mod
4 år siden
8Kebalaskovens Hemmelighed - Kapitel 1 - Fee...
I et lille hus, et sted du sikkert ikke kender, boede en pige ved... [...]
Fantasy · eventyr, mystik, leg
4 år siden
5Kebalaskovens Hemmelighed - Prolog
Den gamle, gyldenorange eg strakte sine stive grene med et langva... [...]
Fantasy · natur, dans, mystik
4 år siden
5Usynlige tråde
Pigen havde besluttet sig. Det føltes rart, at have taget beslutn... [...]
Kortprosa · efterår, assistance, afsked
4 år siden
2Ion
Det var engang, at månen interesserede mig · Indhyllet var jeg til ... [...]
Digte
5 år siden
2Arachniden
Eksilsat i syremylder er jeg kampklar · Euforia spinder mine trin s... [...]
Digte · udvikling, selvopfattelse, segmentering
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Zakarias Suviér (f. 1995)
De kolde brosten i krinkelkrogens hjørne sendte kuldegysninger gennem ryggen på Selas. Forstærket af en gennembordende frygt som tusind knive, lå han rystende trængt op mellem kasser og tønder og den kvindelige skikkelse over ham. Mørket fra den stjernefyldte nattehimmel døde hen i farven af hendes ildrøde hår og måneblege hud.
   Øm hjørnet, fra passagens fjerne ende, dansede et par skygger sig større. De flakkede i skæret af faklerne, som sad monteret mellem de høje insulalejligheder, og afslørede to fremmede skikkelser med lange hellebarde. Tempelvagter.
   Aleana satte, med en nonchalant bevægelse, en finger for sin mund. Hendes blodrøde iris sang om død og morskab. Selas mærkede sin mave knuge sig sammen. Han turde ikke tænke på, hvad der nu ville ske. Han kastede et flygtigt blik mod sin armring, og bad en kort bøn til Ghea om styrke og mod.
   I takt med at lyden fra de to skikkelsers skridt blev tydeligere, formedes langsomt et smil over Aleanas læber. Et blændende sæt spidse tænder kom til syne. Stadig med sit blik fikseret på Selas, var ligheden til et vildt dyr slående. Ingen af de gamle malerier af Rahulerne, kunne yde retfærdighed til vildskaben i hendes øjne, tænkte han.
   Den halvnøgne kvinde lænede sig elegant indover Selas, så hendes flammerøde krøller kildede hans ærmeløse skuldre. Kontrasten mellem den lyse kvinde og den spinkle, mørke dreng, var som nat og dag. Hendes øjne naglede sig i hans sjæl, i det hun med sin bløde stemme hviskede til ham.
   "Glem nu ikke vores aftale, menneske."
   Hun satte sine læber mod hans, og kyssede ham. Tung som bly, var Selas lammet i sin akavede stilling på de kolde brosten. Uden at give et ord fra sig, så han til, mens Rahulen, med katteskridt forsvandt rundt om hjørnet, netop inden de to skikkelser dukkede op.
   En forfærdelig lyd af halvkvalte skrig og noget vådt og tungt, der ramte passagens brosten, fyldte stilheden. Efterfølgende en skraldende lyd af blankt metal. Så ingenting.
   Hjertet hamrede i brystet på Selas, mens han lå urørligt med albuerne under sig, blandt de høje tønder og kasser, som en ussel gadeknægt skubbet ud af et køkken. Synet af den halvnøgne dæmon dirrede stadig på nethinden, som et genfærd, der forfulgte hans tanker. Uanset hvad, der ventede ham om hjørnet, var han ikke ivrig efter at møde det. Han havde læst utallige historier i Mefaeletemplet, om hvordan Rahulerne flåede folk, så de kunne bruge deres hud som klæder. Selas mærkede, hvordan kvalmen vældede op i ham. Han tog sig til sin sveddryppende pande, og lod sin hånd forsætte op over sit korte, obsidiansorte hår.
   Var det ikke for lyset, faklernes ild malede på væggene, var passagen stille som ørkenen. Selv de tætliggende insulae på hver af passagens side, var stille på denne tid om natten. Selas blev opmærksom på stilheden, og forsøgte et dæmpe sin hurtige vejrtrækning.
   Det er ikke virkelighed. Det er ikke sket.
   Men han vidste udmærket, at det var sket. Han var udmærket klar over, at det ikke ville hjælpe, at lyve for sig selv. Aleanas stemme rungede endnu i hans tanker, og på sine læber hang smagen stadig af honning og kul fra dæmonens kys. Han så sig omkring en sidste gang, inden han med sammenknebne øjne rejste sig forsigtigt. Hårene på hans arme strittede, og han kunne mærke sin krop ryste i kulden fra natten. Han rettede sit blik opad, og læste stjernerne. Om mindre end tre timer, skulle han stå klar til den vigtigste ceremoni i templet i årevis. Hvis ikke han dukkede op, var der ingen tvivl om, at både Rahulerne og Mefisterne ville flå ham levende.
   Selas lagde sin venstre hånd over armringen af jern og bøjede hovedet i endnu en bøn til Ghea. Med hjertet hamrende i brystet, og hånden i fast greb om sin ring, tog han langsomt et par skridt mod krinkelkrogens hjørne. Hans vejrtrækning var skælvende, da han trådte ud i den smalle passage.
   Gaden lignede ikke den samme, som den han var gået ind ad. De før nøgne stenvægge, var badet i glinsende, mørkt blod. Foran ham lå lemmer og indvolde spredt over brostenene, som var de knust af Mefaeles Hammer. Snehvide knogler lå splintret i pølen af blod og flænset hud, og mindede Selas om tårnene på Rahulernes slot fra de enorme tempelmalerier. Kun få af de slagtede kropsdele var intakte nok til at afsløre deres menneskelige form. Et knust ansigt lå spredt fra sit torso, med kæben flået af, og øjnene frosset i et udtryksløst blik.
   Passagen syntes at slørres for øjnene af Selas. Han følte, at jorden under ham bølgede, og mørke pletter flimrede som insekter i hans synsfelt. Pludselig tvang hans mave ham forover i kramper. En sur væske fandt vej gennem hans krop, og blandede sig med blodet foran ham. Koldsved løb ned ad hans tinding mens han stønnede efter vejret. Hvorfor mig? Tænkte han, og tørrede sig om munden med sin underarm. Hvorfor mig? Han blinkede et par gange i håb om, at virkeligheden ville ændre sig. Som svar lød Aleanas stemme i hovedet på ham 'glem nu ikke vores aftale, menneske'. Han rettede blikket ind over mareridtet af døde kroppe, mod passagens fjerne ende, hvor Mefaeltemplets jadegrønne kuppelspir kunne anes i horisonten.
   Med rystende skridt forsatte han videre gennem passagen og blodbadet af de to tempelvagter. Snart ville århundredes ceremoni for både guder og dæmoner begynde.
Forfatterbemærkninger
Her er første kapitel på en Fantasyroman jeg løbende har tænkt mig at uploade kapitler på. Håbet er, at jeg hver søndag uploader et nyt kapitel, men da længderne af disse varierer, kan de ske, at der nogle uger kun kommer brudstykker af hele kapitler. Titlen er endnu in progress. Jeg håber, I vil tage jer godt imod den med hård kritik. God læselyst, Zakarias

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 20/03-2016 09:58 af Zakarias Suviér (Zakarias) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 894 ord og lix-tallet er 37.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.