Selviagttagelse


4 år siden 2 kommentarer Kortprosa psykologi bevidsthed frustration

5Sekulære Stjerne
Sekulære Stjerne · Nu prøver jeg igen · Med klisterbånd og knofedt · At... [...]
Digte
3 år siden
7Shiva
Ekvilibrist · Hold mig stående · Solid som egerod · Fast gribende og fo... [...]
Digte
3 år siden
9Kebalaskovens Hemmelighed - Kapitel 4 - Den...
Hist havde gået i skoven længe, men hun synes ikke at hun var kom... [...]
Fantasy · uhyrer, magi, mystik
3 år siden
9Bjerg
Jeg mærker bedst · I stille stand · Som singularitet · Min retning er i... [...]
Digte · meditation, stilhed, uendelighed
3 år siden
1Kebalaskovens Hemmelighed - Kapitel 3 - Sko...
Skovbrøleren vågnede ved lyden af noget listigt. Den greb sin bue... [...]
Fantasy · eventyr, mystik, monstre
3 år siden

Puls: 2,7

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Zakarias Suviér (f. 1995)
George havde slet ikke lagt mærke til, at det var blevet aften. Han havde kørt i timevis, med en konstant tankestrøm. Da dette gik op for ham, fandt han det besynderligt, at det overhovedet havde været muligt for ham at køre bilen. Han blev helt i tvivl om hvem der virkelig kørte bilen. Hans eget fokus havde på intet tidspunkt han huskede til, været på trafikken. Alligevel havde han kørt på motorvejen i timevis, med biler drønende forbi ham fra alle sider. Tanken skræmte ham lidt. Han besluttede sig for, at lade sin bevidsthed hvile kun på trafikken.
   Han lagde mærke til genklang i hans hoved - en gentagelse. Var det hans egen stemme? Noget blev ved med at påminde ham om, at holde fokus på vejen foran ham. Som om, at det var en nødvendighed at sige det til sig selv, før at det kunne lade sig gøre. Havde den stemme altid været der? Georges øjne spærredes en kende op, da det gik op for ham, at hans fokus på motorvejen igen var forsvundet, erstattet af undren over sin indre stemme - der ellers havde det modsatte til funktion. Igen gik det op for ham, at disse efterrationaliseringer ligeså var tanker, der slet intet havde med trafikken at gøre. George rettede sig i sædet, og rømmede sig. Læderet omkring hans fingre spændte sig en smule ud, og blev blankere, da han knyttede dem strammere om rettet. Han naglede sit blik til motorvejen, og tog en fast beslutning om ikke længere at lade sig forstyrre af nogen indre stemme. Fra nu af, ville hans nærvær udelukkende være rettet mod sin kørsel.
   Det var underligt, hvordan han pludselig kunne anskue sig selv, siddende fokuseret og stiv som et bræt. Han kunne se sit fastlåste blik og sin seriøse mine. Hvor kom denne selvbevidsthed fra? George havde slet ikke bedt om den? Stop det, George! Motorvejen!
   Der gik ikke længe, før aftenen ganske ubemærket blev til nat, og endnu engang, blev natten til dag igen.
Forfatterbemærkninger
Jah... Jeg har været sløv, og har ikke nået at færdiggøre 3. del af kapitel 2 af Flugten Fra Guder og Dæmoner til i dag. Men, jeg har forpligtet mig selv til, at uploade en tekst hver uge - så her kommer en gammel sag, ganske uredigeret. Lad kritikken flyde Mvh Zakarias

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 01/05-2016 19:30 af Zakarias Suviér (Zakarias) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 333 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.