Slutspil (en luders nemesis)


8 år siden 6 kommentarer Blandede tekster relationer refleksion længsel

8Jeg ville lyve
I mit liv af smukke øjne · Ville jeg lyve · Hvis jeg påstod jeg fortr... [...]
Digte · tanker, mennesker, eksistens
7 år siden
5Masker i mørket
Har så tit været andres lille beskidte hemmelighed, · deres dårlige... [...]
Digte · facade, angst, tanker
7 år siden
2Verdens smukkeste billede
Jeg fandt engang det ultimative billede. · Uanset hvor mange billed... [...]
Blandede tekster · forelskelse, eksistentielt, mennesker
7 år siden
6Grundstenen til en mand
Da jeg var 8 år gammel blev grundstenen til en mand skabt. · Jeg hu... [...]
Blandede tekster · livssyn, relationer, virkelighed
7 år siden
2Ode til en Gigolo
Jaques var død. · Går ned af strøget. Det er en smuk juli morgen i ... [...]
Blandede tekster · eksistens, mennesker, sanser
7 år siden
2The writing's on the wall
Dæmonen på den ene skulder · Danser med englen på den anden · i aften... [...]
Digte · eksistentialisme, sex, identitet
7 år siden
1Dyrebart mørke
I fraktioner af tid · i dyrebart mørke · mens alt andet stod · stille · G... [...]
Digte · erotik, eksistentialisme, drømmeverden
7 år siden
7Sult (Vesterbrogade sveder)
Vesterbrogade sveder. · Er på en af de uendelige ture jeg altid er ... [...]
Blandede tekster · eksistentiel, afhængighed, selverkendelse
7 år siden
4Nattens rester
Bordet foran mig, er ligeså plettet, som resten af rummet er besk... [...]
Blandede tekster · socialrealisme, mennesker, eksistentiel
7 år siden
2Skrig i mørket
En lysstråle strækker sin lange arm over gulvet i det mørke værel... [...]
Blandede tekster · desperation, smerte, virkelighed
7 år siden
6Slutspil (en luders nemesis)
Står og hænger over vasken. · Har lyst til at kaste op, kun min sto... [...]
Blandede tekster · relationer, refleksion, længsel
8 år siden
5Da intet var nok og alt blev for meget
Sidder alene, på en kantsten på Vesterbrogade. · Aftenen er mørk og... [...]
Blandede tekster · eksistentielt, parforhold, identitet
8 år siden
7Min debut som bøsse
Jeg havde engang en ven der hed Jack · Jack var kunstner, nogenlund... [...]
Blandede tekster · virkelighed, sort humor, livsrefleksion
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Ace Burridge (f. 1963)
Står og hænger over vasken.

Har lyst til at kaste op, kun min stolthed og min evige søgen efter kontrol hindrer mig.
Lugten af urin gennemborer mine næsebor, hjælper mig i tågerne til at holde en slags fokus, ikke at forsvinde helt væk. Spejlet foran mig afslører et billede af en ung mand, som rigtigt mange kvinder finder tilstrækkende, men som ikke kan genkende sig selv, som ikke fatter hvorfor kvinderne ser det de gør.
. "Relax" spiller i baggrunden, Frankie goes to Hollywood med den ultimative bøsse og BDSM sang.

Forstår sangen , føler den. Jeg er ikke bøsse, jeg er ikke trækkerdreng, men alligevel adskiller mit liv sig ikke væsentligt fra en stakkels 16 årigs trækkerdreng der dagligt lader sig gennempule på de offentlige toiletter, i Ørstedsparken , en gammel biografs mørke eller i en dyster baggård i den indre by. Min indpakning er bedre, min stil er bedre, respekten er større.

" Ace du er den mest coole person jeg kender", " Fedt, bare det var mig, alt det fisse" , har hørt det så mange gange i utallige indpakninger. Men uanset hvordan man vender og drejer det, en luder er en luder og jeg var en luder på vej ned. Og jeg vidste det, og havde jeg været i tvivl , var alt jeg behøvede at se ind i mine øjne i spejlet.
Stemmer fra baren blander blander sig i hovedet på mig til tonerne af "The final countdown" der har taget over for Frankie.
Igennem tågerne smiler jeg lidt over ironien.

Inde i lokalet på Sams bar sidder en kvinde jeg lige har efterladt, aner ikke engang hvordan jeg samlede hende op, det skete bare. Har drukket heftigt de sidste timer, mest af alt Southern Comfort, ren med en enkelt isterning, som altid. Penge er ikke et problem, har lige indkasseret 2500 for det sidste job, er allerede ved at gøre et heftigt indhug i dem. Trækker en halvsmadret pakke Lucky Strike op af lommen, tænder en cigaret. Man må egentlig ikke ryge på toilettet, men føler ærlig talt det er pisse ligegyldigt og antallet af cigaret skod der flyder i pissoiret ved siden af afslører at risikoen nok ikke er så stor.

Det havde ellers været en smuk dag, var stået op til morgen med solen skinnende igennem vinduet, det havde allerede været varmt. Havde brugt dagen på at slappe af. Gøre mig klar. Min kunde skulle jeg møde klokken 21 nede på Den Engelske pub. Alt jeg vidste om hende var at hun hed Lisa, at hun var 28 år gammel, nyligt fraskilt,at hun havde sagt i telefonen "at hun trængte til en mand, der virkelig kunne håndtere hende". Hendes stemme havde lydt behagelig. Hun havde fortalt at hun var 168 cm høj, vejede 52 kg og havde skulderlangt mørkt hår og selv følte hun så "godt nok ud" . Hendes stemme afslørede at hun havde været nervøs , hvilket man ikke kunne bebrejde hende, det er jo ikke hver dag man bestiller en mandeluder, en gigolo. Havde snakket lidt, fået ro på hende , fået hende til at slappe af, fået hende til at tro på projektet. Næret hendes drøm, hendes lille virkelighedsflugt. Havde fortalt hende at hun bare skulle lægge sit navn oppe i baren hos Jaques og så skulle han nok sørge for vi mødtes.

Der var 3 timer siden jeg havde bundet de reb op, som havde fastspændt hende til den seng hvor jeg havde taget hende. Hendes øjne havde skinnet klart og smukt mens jeg gjorde det, det havde gjort mig trist. En times tid før havde vi begge taget en stribe. Holdt mig normalt fra coke. Men Lisa havde været smuk og et kort sekund havde jeg gjort fejlen at blive indfanget i hendes drøm, i den illusoriske virkelighed jeg selv skabte, havde tænkt at her var en kvinde som jeg rent faktisk kunne lide, at her var der en jeg måske kunne med, kort tid efter efter jeg havde taget min bane,var jeg tilbage til virkeligheden, hun var kunde og kunne aldrig være andet. Om det var situationen, omstændighederne eller virkningen af coken , måske det hele ved jeg ikke , men pludselig stod det klart for mig, at jeg havde svært ved at adskille mere, at jeg var blevet et offer for mine egne evner , mine egne spil, at Kenneth var blevet Ace og Ace var blevet Kenneth. Jeg var blevet en hybrid, et monster, en slags dæmon. Uanset om jeg var sammen med en kvinde jeg kunne lide eller en kunde, var der ingen forskel. Jeg gjorde de samme ting, sagde de samme ting alene af den grund, at de virkede.
Hun havde hvisket i mine ører " Bind mig, tag mig, gør hvad du vil, lad mig føle smerte, lad mig føle nydelse" og det havde jeg så gjort.

Cigaretten er røget færdig, smider skoddet ned til samlingen i pissoiret, tager næsten pr automatisk den næste frem, den evige cigaret. Men fortryder , pjasker i stedet lidt vand i hovedet . Samler mig. Må ud af det her snart, inden jeg helt taber mig selv, inden det slår mig ihjel, nu må det være slut. Retter mig op , checker mig selv i spejlet, løber hænderne igennem håret, tager en dyb indånding og går ud af døren og ind i baren.

Kvinden jeg har efterladt derude, ser mig , jeg smiler til hende, hun smiler igen.

Livet går videre
Forfatterbemærkninger
Dette er en af novellerne til min novellesamling der gerne skulle udkomme her over sommeren. Baseret på absolutte kendsgerningerne. Der er ikke læst korrektur på den .

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 28/05-2016 16:18 af Ace Burridge (Ace63) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 891 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.