7Ally
Jeg havde hende, hun var min. Aldrig rigtig min, men lidt alligev... [...]
Kortprosa
6 år siden
7Benjamin
"Du må gerne bo her". Sætningen borede sig ind i hendes tanker. · L... [...]
Noveller
6 år siden
9Jubilæum
Det er nu 10 år siden. Tiden går stærkt og alligevel er der sket ... [...]
Kortprosa
7 år siden
5I morgen
Mobil? tjek.. taske? tjek.. vent lige lidt... bukser?... tjek.. · O... [...]
Kortprosa
7 år siden
7Den sidste dag
Endelig er det fyraften for Magnus.. Han går ind i bussen, det ly... [...]
Kortprosa
7 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Mette Larsen (f. 1987)
Mobil? tjek.. taske? tjek.. vent lige lidt... bukser?... tjek..

Okay, du har 5 minutter til at nå bussen, det når du, bare lige over vejen og... Shit det var tæt på... Personer, der kører Audi er virkelig nogle arrogante narhoveder, han havde nær kørt mig ned.. Nå glem ham og nå den bus.

Puha, træk vejret, der er stadig mennesker her, så bussen er ikke kørt endnu. Godt den kommer dér. Ja gå dog endelig ind foran mig, jeg er da også usynlig, så hvordan skulle du vide jeg også skal med bussen, idiot. Glem ham, sæt noget musik i ørene og forbered dig på din lange arbejdsdag.

Det er så mærkeligt at møde senere end de andre, men okay så er jeg her til gengæld også længere i dag. Husk nu at sige undskyld til Jacob, det var ikke fair at vrisse af ham, bare fordi du selv er stresset!

Ej okay de kan da godt hilse selvom de står med kunder, eller er de begge sure over jeg vrissede af Jacob i går eller er der noget andet? Det er da ikke i orden at ignorere mig.. Nå gå nu ned med den jakke og tag den fra en ende af. Shit der er mange opgaver fra i går, hvornår lærer jeg at gøre tingene færdige? Nå det må så blive i dag, eller i hvert fald det jeg kan nå. Anyways, nu stikker du hovedet op i butikken og giver Jacob den uforbeholdte undskyldning du skylder ham..

Fedt jeg har endelig taget mig sammen og så ringer telefonen. Nå lige så snart han har snakket færdig, så giver du ham den undskyldning.

Hvorfor græder han? Hvad er der galt Jacob? Hvorfor svarer han mig ikke, måske hørte han mig ikke.. Nå nu snakker han med Helene..

"Hun er død! De har lige ringet fra sygehuset. Josefine blev kørt ned for cirka en time siden.. Hun er død"

Jeg er sgu da ikke død, det havde jeg været hvis ham Audi idioten havde ramt mig, men jeg står jo ligesom lige her, er det en eller anden syg joke? Hvorfor græder de? HALLOOO!!! Så er det nok, jeg går over og skubber til Jacob.. Hvorfor kan jeg ikke skubbe til ham? Jeg ryger lige igennem.. vent lidt...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 19/12-2016 20:05 af Mette Larsen (maymuss) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 379 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.