7Ally
Jeg havde hende, hun var min. Aldrig rigtig min, men lidt alligev... [...]
Kortprosa
4 år siden
7Benjamin
"Du må gerne bo her". Sætningen borede sig ind i hendes tanker. · L... [...]
Noveller
4 år siden
9Jubilæum
Det er nu 10 år siden. Tiden går stærkt og alligevel er der sket ... [...]
Kortprosa
5 år siden
5I morgen
Mobil? tjek.. taske? tjek.. vent lige lidt... bukser?... tjek.. · O... [...]
Kortprosa
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Mette Larsen (f. 1987)
Det er nu 10 år siden. Tiden går stærkt og alligevel er der sket så meget. Hun husker det hele i glimt. Det gode, det forfærdelige, det fantastiske og det ligegyldige. Hun glæder sig over at det er hendes første alene aften i uendelige tider. Hendes mand har ungerne med hjem til farmor og farfar, han synes hun har fortjent en aften til at hygge om sig selv, det synes hun også. "jeg har det jo godt" tænker hun mens hun sætter opvaskemaskinen igang.
   Minderne kommer og går i hendes tanker: voldtægten, bilulykken og gravstenen. Men også de fantastiske: da Joachim stolt kom hjem fra første skoledag i tirsdags eller da Julie sagde sit første ord: "mor" ikke far, men "mor". En glædes tåre triller ned ad kinden. "jeg har det jo godt". Tobias, hendes mand, er endelig kræftfri og kommet sig over kemoterapien, endda så meget at han kan tage sig af børnene alene i dag. Hun ånder lettet ud. "jeg har det jo godt" hun smiler for sig selv. Hun finder pilleglasset frem, det magen til det, der slog hende ihjel for ti år siden. I præcis dette øjeblik for ti år siden lå hun omringet af sygeplejersker og læger, der alle kæmpede deres yderste for at få hende tilbage. Hun tømmer glasset og skyller pillerne ned med den billige rødvin fra netto. Hun sætter første afsnit af Gilmore Girls igang, lægger sig på sofaen, falder i søvn og sover ind.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 05/01-2017 22:59 af Mette Larsen (maymuss) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 243 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.