Det italienske arkiv

Kapitel 16 - Team Europol


11 måneder, 6 dage siden 0 kommentarer 31 kapitler Uafsluttet Romaner efterforskning team

0Det italienske arkiv - Kapitel 31 - Politih...
Inspektør Molliniari var den første, der gik ud af det store møde... [...]
Romaner · spænding
8 timer, 54 minutter siden
0Det italienske arkiv - Kapitel 30 – En lill...
Inden han gik ind til mødet med topfolkene i "La Famiglia", havde... [...]
Romaner · ragu alla bolognese
7 dage siden
4Lykken er
Lykken - Jeg sidder her og undrer mig, · for skal jeg ikke ud og le... [...]
Digte · lykke
8 dage siden
2Og jeg ser dig
og jeg ser på dig · du - min evige stråle af lys · du - som forsøder ... [...]
Digte · drømmen om
9 dage siden
8Dødelige ord
Min gamle mor på 92 har mistet lysten, · lysten til at leve sit lan... [...]
Digte · ordets magt
15 dage siden
3Fake news
falske nyheder · fiktive sandheder · bevidste løgne · misinformation · fo... [...]
Digte · medier, sociale medier
17 dage siden
5Den dyrebare flamme
Vi længes inderst inde · de fleste os · efter at være sammen · med et m... [...]
Digte · normer
20 dage siden
7Når noget er værd .
Når noget er værd at tænke på, · så tænker man på det. · Når noget er... [...]
Digte · accept
22 dage siden
6Det glade forår
Han er derude og venter på, · at han skal møde dig, · men du kan ikke... [...]
Digte · hjertevarme
24 dage siden
7Når tabu'er bliver tabu
Alt skal siges og intet må forties, · alt skal vendes og intet må g... [...]
Digte · livet on-line
27 dage siden
4Tid
God vind i sejlet på livets lange tur, · husk at tiden ikke kun mål... [...]
Digte · tidens gang
1 måned, 1 dag siden
3Renewable
renewable er nu det nye ord · så plast er ikke lige mit bord · jeg di... [...]
Digte · tidsånden
1 måned, 4 dage siden
3En tur til bageren
Selv om indkøb til husholdning aldrig har været min stærke side, ... [...]
Blandede tekster · rugbrød
1 måned, 6 dage siden
2Brugt, misbrugt, udnyttet og ydmyget
Er det selv at være · det samme som at være · on-line? · Er den måde vi... [...]
Digte · perception
1 måned, 6 dage siden
1Politiske digte
Det starter som et spørgsmål · fortsætter som tanker - indtil · man l... [...]
Digte · meninger
1 måned, 6 dage siden
1Cancer
kæmper kampen · så evigt længe · ser direkte ind i døden · ind i djævle... [...]
Digte · livskamp
1 måned, 6 dage siden
4Selv i paradiset var der en slange
De kommer krybende frem fra mørket, · sniger sig langsomt ind i hov... [...]
Digte · magtkamp
1 måned, 7 dage siden
4Man får ar
Det er så evigt svært nogen at miste, · tro mig på mit ord - jeg ha... [...]
Digte · at miste
1 måned, 20 dage siden
1Nystart
Der er en derude for alle, · så du behøver ikke at falde, · elsker, k... [...]
Digte · nystart
1 måned, 20 dage siden
0Det italienske arkiv - Kapitel 29 - Robert ...
Robert kunne ikke slippe denne mærkelige fornemmelse i maveregion... [...]
Romaner · drama i luzern
1 måned, 24 dage siden
3Nu på slankekur
Minder popper op i hovedet på mig, · min mor der glad disker maden ... [...]
Digte · madminder
1 måned, 29 dage siden
5Irrationel
Jeg går langsomt ud i vandet, · for at svale kroppen, · rense krop og... [...]
Digte · utryghed
2 måneder, 1 dag siden

Puls: 90,8

Publiceret: 27
Afgivet: 105
Modtaget: 96
Nils Højsager-Jessen (f. 1956)
Gustav Sigurdsson lå på siden og betragtede den sovende nøgne kvinde, der lå ved siden af ham. Han var modstræbende gået med til, at de gik hjem til hende for at have dejlig og gensidigt udfordrende sex. Han foretrak at være i sin egen lejlighed, uden de mange personlige ting og nips, som Deciré omgav sig med. De havde været sammen sådan "on/of" de sidste tre måneder. Han havde i den tid også set andre, og han vidste helt positivt, at hun også havde set andre. Det var ikke et fasttømret forhold, men det var startet som en fælles form for at være der for hinanden, når de havde behov for det. Nu kunne han slet ikke forestille sig, at hun ikke var der. For ham var hun blevet mere end først tænkt. Som han lå der og betragtede hendes dejlige feminine former, tænkte han tilbage på aftenens og nattens hede udskejelser. Han tænkte på, at hun trods sine 35 år var en smuk kvinde. Lyst hår, blå øjne og en veltrænet krop, der både kunne tage og give.

Hun var en succesfuld karrierekvinde og arbejdede som departementschef for det hollandske indenrigsministerium. De havde mødt hinanden på en større politikonference her i Den Haag. I løbet af den aften, havde deres øjne først tilfældigt mødt hinanden, men i løbet af aftenen havde deres øjne helt bevidst søgt og fundet hinanden. Den derpå følgende nat havde de for første gang haft sex sammen, dejlig udfordrende og grænsesøgende sex, der havde resulteret i, at de igen og igen havde søgt hinandens selskab.

Gustav Sigurdson vågnede langsomt helt op, kæmpede sig ud af drømmenes rige og så over på hende. Han vendte sig stille, ville ikke forstyrre hende. Han lagde sig med hovedet støttet afhånden og albuen og så på dette dejlige væsen, som hun lå der ved siden af ham i sengen. Smuk som den dag han mødte hende, som den dag deres øjne hele tiden fandt hinanden i den store sal fyldt med mennesker. Smuk som den dag, de for første gang mødtes. Nu hvor han lå her og så på hende, mærkede han stadig efterdønningerne fra deres skønne elskov den foregående nat.

Den lette sommerdyne var gledet af hendes overkrop og han beundrede hendes nakke og skuldre. Hun vendte sig lidt i sengen og hendes nakkes blide form blev mere tydelig, mere udpræget, mere lokkende.

Skal han ae hendes skulder? Nej, han ville ikke forstyrre dette magiske øjeblik.

Han ville bare ligge der, se på hende, nyde hende og mærke disse vilde følelser for hende suse rundt i sin krop. Taknemmelighed for - at de var blevet et vi. Glæden over at hun valgte som hun gjorde - valgte ham.

Hun vendte sig i søvne, vendte sig om mod ham. Hendes lyse hår var lidt uglet, og omkransede hendes ansigt, som den perfekte ramme til det smukkeste maleri i hans verden. Hun drømte kunne han se på de små trækninger i hendes ansigt, hun smilte i søvne og hendes smil sendte små lyn af glæde dybt ind i ham. Hendes tunge fugtede i søvne de sensuelle læber og han længtes efter endnu et kys fra hendes dejlige mund - tusinde kys.

Skulle han kysse hende, kysse hendes mund? Nej, han ville ikke forstyrre dette vidunderlige udtryk i hendes ansigt.

Nu strakte hun sig, rakte den ene arm op mod loftet og strakte ud. Dynen var gledet lidt længere ned og afslørede hendes dejlige bryster, der ændrede formen jo mere hun strakte sig. De pegede med deres smukke former lokkende ned mod hendes mave. Mod hendes dejligt hvælvede mave med den smukke navle, der nu er var kommet frem under dynen og varmt lokkede og indbød på samme tid.

Så åbnede hun langsomt øjnene og så lige ind i hans ansigt. Han fortabte sig i disse himmelblå ovale øjne med disse mystiske stænk af smaragder i dem. Han elskede dem, elskede hende, han elskede. Et smil brød hendes ansigt, og hun hviskede blidt, med en stemme der mindede ham om englenes sang: "Skat, er du allerede vågen"? Hendes stemme og hendes ord ramte ham, brød de tusinde af tanker der suste rundt i hans tankeunivers - deres univers. Inden han nåede at svare, tog hun med begge hænder om hans hoved og trak ham ned i sin favn, pressede hans hoved ind mod den øverste del af sin mave, lige under hendes dejlige bryst.

Skulle han kærtegne hende? Nej, han ville ikke afbryde denne rejse ind i evigheden.
   Han blev liggende adskillige minutter inden han modvilligt stod op og forlod denne vidunderlige havn af tryghed og kærlighed. Ude på badeværelset betragtede han sig kort i spejlet, blondt hår, blå øjne og en veltrænet og kraftig krop, jo han var godt tilfreds med sit eget udseende også. Sådan en lørdag som nu, nød de begge at kunne ligge i sengen til langt ud på dagen. Han kiggede på uret, klokken var allerede over tolv.

Hans mobiltelefon summede pludselig som en arrig hveps, han havde slået lyden fra, men fordi den lå på den blanke glasflade af stuebordet, forplantede vibrationerne sig ned i bordet til denne vrede og bydende tone. Han rejste sig og tog telefonen op fra stuebordet, da han på nummeret kunne se, at Christian Ramsberger fra Europol var i den anden ende af ledningen, svarede han på tysk med svensk accent: "Jah hallo, hier ist Gustav." Han lyttede tålmodigt til den introduktion til opgaven som Christian Ramsberger ridsede op for ham og svarede, at han ville være inde på Europols hovedkvarter indenfor en halv time. Han så til kvinden i sengen, men hun havde stadig ikke rørt på sig og henkastet sagde han på engelsk: "I'm going now". Der kom ingen svar, ud over at hun vendte sig om på den anden side. Så gik han ned til parkeringskælderen.

Inde på hovedkvarteret fik han en grundig briefing af Christian Ramsberger, han læste e-mailen fra inspektør Molliniari og han læste det allerede skrevne referat fra mødet i vurderingsgruppen denne morgen. Efter at have læst det hele så han over på Christian: "Jeg kan på det hele forstå, at sagen er helt frisk og at der skal ageres hurtigt." Christian Ramsberger nikkede med et sigende udtryk tilbage. Ud fra den beskrivelse af bestikkelsesforsøget og den insiderviden de to mænd, der opsøgte Molliniari havde haft, kom Gustav Sigurdsson til den til samme opfattelse som Christian Ramsberger og før ham inspektør Molliniari. Nemlig at politichefen i L'Aquila "var i lommen" på den organisation, som Giovanni Ferrucci havde tilhørt.

"Må jeg selv sammensætte mit team?" Spurgte Gustav. Christian Ramsberger henviste til referatet og sagde, at indenfor rammerne af det besluttede, så kunne han til dels medvirke ved sammensætningen af sit team. "Er Guido Ehrfurth fri?" Spurgte Gustav forhåbningsfuld, "ham vil jeg gerne have som min nr. 2." Christian Ramsberger måtte skuffe ham: "Han er dybt involveret i sagen med de rumænske menneskesmuglere." De sad i næsten 1½ time og drøftede personer og muligheder, inden de var enige og helt klar med et team. For at holde fokus, gav de teamet et arbejdsnavn:

TEAM Ferrucci

Teamleder, efterforsker og nærkamp ekspert: Gustav Sigurdsson, Sverige
   Nummer 2, efterforsker, psykolog og profiler, Vera Claeys, Belgien
   Regnskabs og IT-analytiker: Frida von Bergen, Tyskland
   Efterforsker og rets teknikker: Heino Breitner, Tyskland
   Efterforsker og IT-teknikker: Jacques Du Bois, Frankrig
   Retsmediciner og teknisk efterforsker: Antonio Casano, Italien
   Efterforsker og nærkamp ekspert: Franz Ördinger, Østrig

Dertil kom, at teamet gennem liason officer Dino Esposito fra det italienske statspoliti ville sikre 100% opbakning fra det italienske indenrigsministerium og fra det italienske stats politi.

De var enige om, at teamet ville være et stærkt og godt team med bred viden om dette specielle område. Adskillige af disse team medlemmer havde tidligere i deres efterforskningsliv på den ene eller anden måde haft kontakt med organiseret kriminalitet og i særdeleshed med mafiaen.

Klokken var nu næsten 7 aften lørdag, og hele teamet blev adviseret og flybilletter til L'Aquila med skift i Rom booket til mandag morgen. Hurtig handling var påkrævet.

Gustav Sigurdsson ringede til inspektør Molliniari's mobilnummer og de snakkede længe sammen. De blev enige om, at politichefen ikke skulle informeres, før der gennem Dino Esposito fra Polizia di Stato i Rom var kommet direktiver til politichefen.

Da Gustav Sigurdsson efterfølgende sad og tænkte over samtalen, kunne han ikke lade være med at tænke, at han egentlig godt kunne lide inspektør Molliniari og at han nødigt ville sidde i hans position, et sted hvor alle ville have deres egne interesser opfyldt og klemte ham, som en lus mellem to, måske tre negle. Et sted som Molliniari lige nu helt klart var.
Forfatterbemærkninger
Efterforskningen tager fart

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 13/11-2017 08:49 af Nils Højsager-Jessen (storyteller) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 1439 ord og lix-tallet er 37.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.