Hans guitarspil


11 måneder, 4 dage siden 1 kommentar Livshistorier taknemmelighed kærlighed guitarspil

4Skolestart
Jeg er tilbage på skolebænken. Tilbage til lærernes uendelige fre... [...]
Livshistorier · venner, skolegang, udholdenhed
10 måneder, 9 dage siden
3Lille prinsesse i røde gummistøvler
Jeg drømmer. Drømmer mig tilbage, til da jeg var lille. Til denga... [...]
Livshistorier · barndom, fortvivlelse, dagdrømme
10 måneder, 28 dage siden
1Hans guitarspil
Han siger, han er ved at lære en ny sang. En af vores sange. Jeg ... [...]
Livshistorier · taknemmelighed, kærlighed, guitarspil
11 måneder, 4 dage siden
1Himmelsøen
Vi er mange. Vi venter på bussen, der skal føre os til destinatio... [...]
Livshistorier · glæde, sommerferie, teenageliv
11 måneder, 8 dage siden
4Sommerregn
Regnen siler ned udenfor. Den er højlydt med sine store dråber de... [...]
Livshistorier · årstider, hygge, afslapning
11 måneder, 8 dage siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Laura Patricia Hultberg (f. 2000)
Han siger, han er ved at lære en ny sang. En af vores sange. Jeg beordrer ham til, at vise mig det han nu engang kan på dette tidspunkt. Han griber guitaren entusiastisk og begynder at stemme den. Det tager lidt tid og jeg venter i spænding. Han åbner computeren for at finde noderne frem. Han prøver at forklare mig dem, men giver hurtigt op. Jeg slanger mig i sengen, lægger mig til rette og nyder at se ham sidde der på sengekanten og spille. Han forsvinder helt hen i sin egen verden. Intet andet er til stede. Han er koncentreret og han får to dybe rynker mellem øjenbrynene. Jeg ligger og observerer ham øve. Jeg kan ikke få nok af ham. Han sidder der med sit lange halvulede hår, sorte tee nede i de nye slidte jeans og guitaren, der er prikken over i'et. Han er lærenem og på en lille time, har han lært første vers til det fuldeste. Vi glemte tiden. Ingen af os havde bemærket, at der var gået en time. Han var koncentreret, jeg var tryllebundet. Jeg kunne kigge på ham i evigheder og aldrig få nok. Han er attraktiv og stilren og som han sidder der med sin guitar, stråler han af charme. Han vender hovedet og smiler stort til mig. Hans smil gør mig blød i knæene hver gang og jeg kan kun smile tilbage. Jeg kan kun prise mig lykkelig for, at han også har valgt mig. Alt føles mere rigtigt med ham og de tider vi har sammen, ville jeg aldrig være foruden. Jeg elsker ham helt til månen og alle stjernerne og vil dele de store og de små oplevelser med ham. Morgnerne hvor jeg vågner i hans arme. Når vi fjoller rundt i køkkenet og laver mad. Når vi er ude med venner og bekendte. Eller når vi ligger på værelset og han spiller guitar og alt andet bare føles ligegyldigt, for vi er her, sammen. Vi var sammen, i hver vores verden, men alligevel helt til stede med hinanden.
   ​

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/07-2018 22:02 af Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 343 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.