Statusopdatering fra Facebook


8 måneder siden 2 kommentarer Blandede tekster humor skør hverdagen

4Elevatoren som meditativt rum
Du har lagt dig på gulvet i elevatoren, bliver kørt op gennem dag... [...]
Kortprosa · drømme, kærlighed, hverdag
5 måneder, 22 dage siden
1Til min gamle ven Sebastian
Hver gang virkeligheden fjernede sig, prikkede vi · hinanden på sku... [...]
Digte · venskab, drømme, hyldest
5 måneder, 25 dage siden
4Nu hvor jeg endelig har fundet hende
Nu hvor jeg endelig har fundet hende · siger hun · at hun har brug fo... [...]
Digte · kærlighed, længsel, sorg
6 måneder, 4 dage siden
0En lille hvirvlende symfoni
Jeg får hende til at grine · så meget at hendes smil eksploderer · pu... [...]
Digte · drømme, kærlighed, skole
6 måneder, 4 dage siden

Puls: 2,8

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 1
Christian de Groot-Poulsen (f. 1991)
Det er ikke en dårlig vane, at jeg bider mine negle. Det er en beslutning, jeg engang tog. Fordi jeg ønsker, at mit liv skal være nervepirrende og neglebidende spændende. Måske er det ikke så vildt at sidde og drikke kaffe i sengen og tænke over, hvad jeg skal lave i dag, men man skal jo starte et sted. Og ligesom negle bliver ved at vokse ud, bliver der ved med at opstå muligheder for at opleve noget nyt og spændende her i livet. Ikke mindst er jeg spændt på at se, hvad jeg nu kan finde på! Der findes ikke ekstraordinære øjeblikke, for hvert øjeblik er noget helt for sig selv og noget ganske særligt. Denne dag er ikke som nogen anden dag. Den kan og vil noget helt på egen hånd, har sin egen vilje. Hvis jeg ikke bider negle, bider jeg bare i blyanter og kuglepenne. Måske har jeg bare en stor appetit og ønsker at tage større og større bidder af livet. Indtil der ikke er mere tilbage, og gravstenen heller ikke længere har plads til mit navn. Sådan må man udfylde sin tid, udfylde sit eftermæle. Dog vil jeg anbefale alle hellere at tage en bid kage end en bid af sine negle. Måske er det bare en dårligt vane, jeg har. Til gengæld har jeg stadig ikke helt vænnet mig til at være i live. Det kan hele tiden overraske og overrumple mig. Fx at himlen pludselig kan være så gnistrende åben og blå. I går hang den så tungt over landet, at jeg troede, at den ville falde fra hinanden. Nu overrumples jeg igen af sollysets comeback, altid på nye måder, altid når jeg mindst ventede det. Nu må jeg hellere drikke min kaffe færdig og tage på udflugt i dagen. Se, hvad den har at byde på, og hvad jeg kan byde ind med. Forhåbentlig masser af lettet latter og smil!
Forfatterbemærkninger
En anden bruger har de seneste måneder givet sig ud for at være mig og har lagt mine digte under sit eget navn. Jeg har taget en snak med ham over Facebook, og han har slettet alle mine digte. Jeg vil ikke skrive, hvad han hedder, da jeg ikke ønsker at hænge ham ud. Vi er kommet videre. Det undrer mig dog, at han har følt behov for at give sig ud for at være en anden, for hans egne digte er ganske glimrende! Nu vil jeg for en god ordens skyld lægge mine digte ud med rette afsender.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/09-2018 08:38 af Christian de Groot-Poulsen (deGroot) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 319 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.