Statusopdatering fra Facebook


29 dage siden 2 kommentarer Blandede tekster humor skør hverdagen

2Statusopdatering fra Facebook
Det er ikke en dårlig vane, at jeg bider mine negle. Det er en be... [...]
Blandede tekster · humor, skør, hverdagen
29 dage siden
2Til min nevø Johan
Før du lærer at gå, må du lære at trække vejret · det kan give ener... [...]
Digte · smerte, håb, fremtid
1 måned, 9 dage siden
5Jeg elsker dig
Ved du hvad jeg tænker? · Nå nej, du kan ikke læse mine tanker · men ... [...]
Digte · kærlighed, sårbar, længsel
1 måned, 9 dage siden
3Jeg ønsker at gå til slås (smadr det hele!)
Jeg ønsker at gå til slås · gå til amok, gå til flip ud · konstruktiv... [...]
Digte · vrede, kærlighed, hverdagen
1 måned, 9 dage siden

Puls: 42,3

Publiceret: 5
Afgivet: 18
Modtaget: 19
Christian de Groot-Poulsen (f. 1991)
Det er ikke en dårlig vane, at jeg bider mine negle. Det er en beslutning, jeg engang tog. Fordi jeg ønsker, at mit liv skal være nervepirrende og neglebidende spændende. Måske er det ikke så vildt at sidde og drikke kaffe i sengen og tænke over, hvad jeg skal lave i dag, men man skal jo starte et sted. Og ligesom negle bliver ved at vokse ud, bliver der ved med at opstå muligheder for at opleve noget nyt og spændende her i livet. Ikke mindst er jeg spændt på at se, hvad jeg nu kan finde på! Der findes ikke ekstraordinære øjeblikke, for hvert øjeblik er noget helt for sig selv og noget ganske særligt. Denne dag er ikke som nogen anden dag. Den kan og vil noget helt på egen hånd, har sin egen vilje. Hvis jeg ikke bider negle, bider jeg bare i blyanter og kuglepenne. Måske har jeg bare en stor appetit og ønsker at tage større og større bidder af livet. Indtil der ikke er mere tilbage, og gravstenen heller ikke længere har plads til mit navn. Sådan må man udfylde sin tid, udfylde sit eftermæle. Dog vil jeg nok anbefale alle hellere at tage en bid kage end en bid af sine negle. Måske er det bare en dårligt vane, jeg har. Til gengæld har jeg stadig ikke helt vænnet mig til at være i live. Som om det hele tiden alligevel kan overraske og overrumple mig. Fx at himlen pludselig kan være så gnistrende blå og åben. Sollysets comeback over Danmark er sin egen enestående sensation, altid på nye måder, altid når jeg mindst ventede det. Nu må jeg hellere drikke min kaffe færdig og tage på udflugt i dagen. Se, hvad den har at byde på, og hvad jeg kan byde ind med. Forhåbentlig masser af lettet latter og smil!
Forfatterbemærkninger
En anden bruger har de seneste måneder givet sig ud for at være mig og har lagt mine digte under sit eget navn. Jeg har taget en snak med ham over Facebook, og han har slettet alle mine digte. Jeg vil ikke skrive, hvad han hedder, da jeg ikke ønsker at hænge ham ud. Vi er kommet videre. Det undrer mig dog, at han har følt behov for at give sig ud for at være en anden, for hans egne digte er ganske glimrende! Nu vil jeg for en god ordens skyld lægge mine digte ud med rette afsender.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/09-2018 08:38 af Christian de Groot-Poulsen (deGroot) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 308 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.